Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hayırlı olsun canım gözün aydın sağlıkla büyüsün güzel bebeğin

Yaa gözün aydın geçmiş olsun bebişin en kısa zamanda yanına gelsin inşallah

İdrarımı sonda çıkarıldıktan 3 4 saat sonra, gaz da ameliyattan 24 saat sonra gibi bişeydi
Çok sağolun kızlar, nolur dua edinde yavrumda sıkıntı olmasın. beyin ve ciğer fonksiyonları takip ediliyor, soğutma işlemi uygulanıyormuş. Şimdiye kadar sıkıntı olmamış, inşallah da olmaz.

Çok sağolun kızlar, nolur dua edinde yavrumda sıkıntı olmasın. beyin ve ciğer fonksiyonları takip ediliyor, soğutma işlemi uygulanıyormuş. Şimdiye kadar sıkıntı olmamış, inşallah da olmaz.
Dualarım seninle ve yavrunla kısa zamanda sağlıkla evinize dönersiniz inşallah

Bi fırt bile mi çekmez bi insan o kadar uğraşmaya yok

Evet ya gerçekten sıkıntı. Hastanede güzel emiyordu bizimki eve gelince bıraktı yalamaya devam
Cekmez bilirim oğlumda inat ederdi benim emmemek için Ama sonrada 3 yasina girmeye yakin zor biraktirdim emmeyi
Hadi inşallah senin kızda alisir ve bol bol emer

Rabbim saglicakla evinize dönmeyi nasip etsin. Saglikla büyütün bebeğinizi insallah

Beni de 15 haziranda balonla normal yaptıracaklar. Adaçayı içiyorum 2 fincan 7 tane de hurma yiyorum. 40+2 deyim. Henüz tık yok :/
İnşallah ise yararda kendi sancilarımız başlar, hurma bende aldım bugün yemeye başlıcam bu arada balon nasilki hiç duymamıştım

Daha fazla korku ve stres yaşamadan en kısa zamanda yavrunuzla birlikte evinize dönün inşallah. Nolur nolmaz diye kontrol altında tutuluyordur, bir problem çıkmaz Allah'ın izniyle

Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Cinsel ilişki ve sperm hakkında söyledikleri şeylerin aynısını benim doktorum da söyledi. Hiç açılman var mı peki?
Açılmayla alakalı bisey demedi vajinal muayene yapmadı hiç çarşamba tekrar gel dedi. Eğer kendi sancı gelmezse en geç cuma daha fazla bekletemem dedi bakalım nasıl olcak

Maşallah canım tek avazda doğurursun inşallah benim normal doğuramama sebebim uzun zamandır ilişkiye girmemek oldu eşim de bende hep korktuk
İnşallah canım ya ben deilde eşim cok korkuyodu aslında doğumu kolaylastırdığını biliyodum ama daha önce düsüklerim oldu diye bende pek yanaşmak istemedim bakalım hayırlısı neyle olursa artık

Eds diye aratırsan videolar var değişik çeşitleri var

Eki Görüntüle 3081483
Aa bu iyiymis, gelince kullandikca bizi de bilgilendirin mutlaka, insallah ise yarar
İnsallah en kisa zamanda kucagina alirsin bebikini hayirlisiyla, cok gecmisolsun
Günaydın kizlar. Benim hastaneye yatışım yapıldı.
Başka doğum yapacak olan varsa kolaylıklar diliyorum hepimize
İnsallah kolay bi dogum olur hayirlisiyla kucagina al bebegini en kisa zamanda insallah, haberlerini bekliyoruz

Kızlar selam çok şükür doğurdum korktuklarım basıma gelmedi kendi kendimi strese sokmusum. 2580 gr doğdu ve kuveze de girmedi Allah herkese bu duyguyu nasip etsin

Çok merak etmiştim sizleri çok sevindim hadi gözünüz aydın

Canım as hayırlı olsun. En kısa zamanda alırsın inş bebeğini yanına.

Evet o o zaman bizim gelin kıvrandırıyor diyordu. 3.çocuğunda 3 gün oldu demişti hatta
Aa çok enteresan
Kızzz napıyosun ne var ne yok
Kızzzzz napim kızçemle kavuşma anını bekliyorum. Şimdi hastaneye gidiyom ilk kez emzircem.
Bu arada doğum için bildiğin g..mü patlatmışım hemoroid olmuşum üstüne hiç oturamıyom
Canım gözünüz aydın Maşallah barekallah
Normal doğuran analar bu dikişler ne zaman düşüyo ya benim hala duruyor
Yapma beee 20 günü geçti hâlâ düşmedi mi
Aleykum selam canım benim.
Öncelikle gözün aydın
Bi an önce kavuşmanı diliyorum
Benim de aynı oldu, çabucak toparlanıyor ama merak etme tamam mı? Ben de bugün ilk kez emzirmeye gidiyorum sabretcez ama sağlıcakla kavuşacağız Allahın izniyle
Canım bi arkadaşım söylemişti ilk çocukta olmamış ama ikinci çocukta olmuş bi kaç gün sürmüş rahim toparlanana kadar doğum sancısı gibi sancı geliyordu arada demişti
Bi kaç günse İyimiş tatlım
Benim oldu hemşire göbeğin küçülüyo dedi nadirende olsa şuan arada hala oluyor
Wuhuuuu göbek küçülüyorsa razıyım bebeğimmmm
Günaydın kizlar. Benim hastaneye yatışım yapıldı.
Başka doğum yapacak olan varsa kolaylıklar diliyorum hepimize
Canım benim ya güzel haberlerini bekliyorum inşallah. Her şey kolaylıkla ve sağlıcakla olsun amin
Canım inşallah kendi sancıların gelir. Gelmezse de korkma öyle böyle olup bitiyor işte. Sağlıkla kavuşun
Yok kuzum olmaz olmayacak inşallah iyi düşün sen bitanem

Gözün aydin canim Rabbim anali babali büyütsün hayirli evlat eylesin
Tez zamanda şifalar dilerim ve de bol bol sütün gelsin

Sağlıcakla alırsınız inşallah tez zamanda kucağınıza.
Balon ne oluyor?
Rahmin içine karakterle balon takılıp su dolduruluyor açıklık sağlanıyor

İnşallah ise yararda kendi sancilarımız başlar, hurma bende aldım bugün yemeye başlıcam bu arada balon nasilki hiç duymamıştım
İnşallah, 1 cm açıklık varmış, tekrar sıyırma yapıldı, hafif sulu kan geldi. Balon, katater ile rahme balon takılıp su veriliyor, açılma sağlanıyor balon şiştikçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…