- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #62.781
Hayırlı olsun canım gözün aydın sağlıkla büyüsün güzel bebeğin
Yaa gözün aydın geçmiş olsunbebişin en kısa zamanda yanına gelsin inşallah
Çok sağolun kızlar, nolur dua edinde yavrumda sıkıntı olmasın.İdrarımı sonda çıkarıldıktan 3 4 saat sonra, gaz da ameliyattan 24 saat sonra gibi bişeydi
İdrarımı yaptım da gazı hala çıkaramadım. Çok acıktım artık, halsiz düştüm iyice.Öğlen 12 buçukta doğum yaptım gece 10 gibi ilk idrarımı yaptım gece yarısı 2 de de gaz çıkardım canım
Dualarım seninle ve yavrunla kısa zamanda sağlıkla evinize dönersiniz inşallahÇok sağolun kızlar, nolur dua edinde yavrumda sıkıntı olmasın.beyin ve ciğer fonksiyonları takip ediliyor, soğutma işlemi uygulanıyormuş. Şimdiye kadar sıkıntı olmamış, inşallah da olmaz.
Âmîn âmîn Allah razı olsun.Dualarım seninle ve yavrunla kısa zamanda sağlıkla evinize dönersiniz inşallah
Cekmez bilirim oğlumda inat ederdi benim emmemek içinBi fırt bile mi çekmez bi insan o kadar uğraşmaya yok
Evet ya gerçekten sıkıntı. Hastanede güzel emiyordu bizimki eve gelince bıraktı yalamaya devam
Rabbim saglicakla evinize dönmeyi nasip etsin. Saglikla büyütün bebeğinizi insallahÇok sağolun kızlar, nolur dua edinde yavrumda sıkıntı olmasın.beyin ve ciğer fonksiyonları takip ediliyor, soğutma işlemi uygulanıyormuş. Şimdiye kadar sıkıntı olmamış, inşallah da olmaz.
İnşallah ise yararda kendi sancilarımız başlar, hurma bende aldım bugün yemeye başlıcam bu arada balon nasilki hiç duymamıştımBeni de 15 haziranda balonla normal yaptıracaklar. Adaçayı içiyorum 2 fincan 7 tane de hurma yiyorum. 40+2 deyim. Henüz tık yok :/
Daha fazla korku ve stres yaşamadan en kısa zamanda yavrunuzla birlikte evinize dönün inşallah. Nolur nolmaz diye kontrol altında tutuluyordur, bir problem çıkmaz Allah'ın izniyleÇok sağolun kızlar, nolur dua edinde yavrumda sıkıntı olmasın.beyin ve ciğer fonksiyonları takip ediliyor, soğutma işlemi uygulanıyormuş. Şimdiye kadar sıkıntı olmamış, inşallah da olmaz.
Ben mama veriyorum doktor bana mamadan sonra 1 çay kaşığı verebilirsin dediKızlar bebislerinize su veriyor musunuz? Ben ilk bebeğim de vermedim ama havalar çok sıcak kimisi verilmez diyor kimisi bi çay kaşığı verilmeli diyor kafam karıştı
Açılmayla alakalı bisey demedi vajinal muayene yapmadı hiç çarşamba tekrar gel dedi. Eğer kendi sancı gelmezse en geç cuma daha fazla bekletemem dedi bakalım nasıl olcakHakkında hayırlısı olsun inşallah. Cinsel ilişki ve sperm hakkında söyledikleri şeylerin aynısını benim doktorum da söyledi. Hiç açılman var mı peki?
İnşallah canım ya ben deilde eşim cok korkuyodu aslında doğumu kolaylastırdığını biliyodum ama daha önce düsüklerim oldu diye bende pek yanaşmak istemedim bakalım hayırlısı neyle olursa artıkMaşallah canım tek avazda doğurursun inşallah benim normal doğuramama sebebim uzun zamandır ilişkiye girmemek oldueşim de bende hep korktuk
Aa bu iyiymis, gelince kullandikca bizi de bilgilendirin mutlaka, insallah ise yarar
İnsallah en kisa zamanda kucagina alirsin bebikini hayirlisiyla, cok gecmisolsunKızlar selamunaleykum, ben dün doğum yaptım. Normal seyrinde başlayan doğumum akşam 21.00 gibi acil sezaryenle sonuçlandı. Plasenta dekolmanı sonucu bebeğim strese girdi ve acil sezaryen yapıldı. Yoğun bakımda yavrum daha hiç göremedim ama inşallah durumu iyidir. Biraz oksijensiz kalmış ama genel durumu kan sonuçları iyiymiş. Bazı şeylerde zamanla anlaşılacak dediler. Sizlerden dua beklerim. Rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın. Ayrıca bu gün son ultrasonda 3900 denilmişti, 3630 kg doğmuş yavrucum.
Bende iyiyim inşallah. Sevgiler herkese :)
İnsallah kolay bi dogum olur hayirlisiyla kucagina al bebegini en kisa zamanda insallah, haberlerini bekliyoruzGünaydın kizlar. Benim hastaneye yatışım yapıldı.
Başka doğum yapacak olan varsa kolaylıklar diliyorum hepimize
Kızlar selam çok şükür doğurdumkorktuklarım basıma gelmedi kendi kendimi strese sokmusum. 2580 gr doğdu ve kuveze de girmedi Allah herkese bu duyguyu nasip etsin
Çok merak etmiştim sizleri çok sevindim hadi gözünüz aydınKızlar ancak yazabiliyorum doğdu çok şükür oğlumsağlıklı 2750 gram doğdu pazartesi kontrolde 2700 gramdı, şuan tek sıkıntımız memeyi tutmuyor benim uçları olmadığı için pompa ile sağlıyorum damla damla geliyor ağzına değdiriyorum parmağımla ama kendisi tutamıyor maalesef 2 defa mama verdiler. Sezaryen oldum ameliyat esnasında hiçbir şey hissetmedim sadece Bi kaç çekiştirme gibi oldu ve ilk yürüyüşümüz zor da olsa yaptım
Rabbim saglikla evinize dönmeyi büyütmeyi nasip etsinÇok sağolun kızlar, nolur dua edinde yavrumda sıkıntı olmasın.beyin ve ciğer fonksiyonları takip ediliyor, soğutma işlemi uygulanıyormuş. Şimdiye kadar sıkıntı olmamış, inşallah da olmaz.
Canım as hayırlı olsun. En kısa zamanda alırsın inş bebeğini yanına.Kızlar selamunaleykum, ben dün doğum yaptım. Normal seyrinde başlayan doğumum akşam 21.00 gibi acil sezaryenle sonuçlandı. Plasenta dekolmanı sonucu bebeğim strese girdi ve acil sezaryen yapıldı. Yoğun bakımda yavrum daha hiç göremedim ama inşallah durumu iyidir. Biraz oksijensiz kalmış ama genel durumu kan sonuçları iyiymiş. Bazı şeylerde zamanla anlaşılacak dediler. Sizlerden dua beklerim. Rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın. Ayrıca bu gün son ultrasonda 3900 denilmişti, 3630 kg doğmuş yavrucum.
Aa çok enteresanEvet o o zaman bizim gelin kıvrandırıyor diyordu. 3.çocuğunda 3 gün oldu demişti hatta
Kızzzzz napim kızçemle kavuşma anını bekliyorum. Şimdi hastaneye gidiyom ilk kez emzircem.Kızzz napıyosun ne var ne yok
Canım gözünüz aydın Maşallah barekallahKızlar ancak yazabiliyorum doğdu çok şükür oğlumsağlıklı 2750 gram doğdu pazartesi kontrolde 2700 gramdı, şuan tek sıkıntımız memeyi tutmuyor benim uçları olmadığı için pompa ile sağlıyorum damla damla geliyor ağzına değdiriyorum parmağımla ama kendisi tutamıyor maalesef 2 defa mama verdiler. Sezaryen oldum ameliyat esnasında hiçbir şey hissetmedim sadece Bi kaç çekiştirme gibi oldu ve ilk yürüyüşümüz zor da olsa yaptım
Yapma beee 20 günü geçti hâlâ düşmedi miNormal doğuran analar bu dikişler ne zaman düşüyo ya benim hala duruyor
Aleykum selam canım benim.Kızlar selamunaleykum, ben dün doğum yaptım. Normal seyrinde başlayan doğumum akşam 21.00 gibi acil sezaryenle sonuçlandı. Plasenta dekolmanı sonucu bebeğim strese girdi ve acil sezaryen yapıldı. Yoğun bakımda yavrum daha hiç göremedim ama inşallah durumu iyidir. Biraz oksijensiz kalmış ama genel durumu kan sonuçları iyiymiş. Bazı şeylerde zamanla anlaşılacak dediler. Sizlerden dua beklerim. Rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın. Ayrıca bu gün son ultrasonda 3900 denilmişti, 3630 kg doğmuş yavrucum.
Bi kaç günse İyimiş tatlımCanım bi arkadaşım söylemişti ilk çocukta olmamış ama ikinci çocukta olmuş bi kaç gün sürmüş rahim toparlanana kadar doğum sancısı gibi sancı geliyordu arada demişti
Wuhuuuu göbek küçülüyorsa razıyım bebeğimmmmBenim oldu hemşire göbeğin küçülüyo dedinadirende olsa şuan arada hala oluyor
Canım benim ya güzel haberlerini bekliyorum inşallah. Her şey kolaylıkla ve sağlıcakla olsun aminGünaydın kizlar. Benim hastaneye yatışım yapıldı.
Başka doğum yapacak olan varsa kolaylıklar diliyorum hepimize
Canım inşallah kendi sancıların gelir. Gelmezse de korkma öyle böyle olup bitiyor işte. Sağlıkla kavuşunGunaydın kızlar doktor kontrolunden geldim, 3.400 olmuş bebem, kendi sancım gelmezse 17 haziran cuma suni sancıyla başlatcaz dedi çok stres oldum dua edin nolur kendi sancım gelsin. Bu arada doğumu kolaylaştırsın felan die ahudu yaprağı çayı önerdi günde 3 defa, 40 dakika ılık duş al karnina dogru tut özellikle dedi, meme uçlarına ara ara masaj yap dedi, bide cinsel ilişki dedi spermlerin rahim ağzını yumuşatma özelligi varmış normal doğum olacaklara fikir olsun die yazma gereği duydum inşallah işe yarar
Yok kuzum olmaz olmayacak inşallah iyi düşün sen bitanemÇok sağolun kızlar, nolur dua edinde yavrumda sıkıntı olmasın.beyin ve ciğer fonksiyonları takip ediliyor, soğutma işlemi uygulanıyormuş. Şimdiye kadar sıkıntı olmamış, inşallah da olmaz.
Gözün aydin canimRabbim anali babali büyütsün hayirli evlat eylesin
Tez zamanda şifalar dilerim ve de bol bol sütün gelsin
Sağlıcakla alırsınız inşallah tez zamanda kucağınıza.Kızlar selamunaleykum, ben dün doğum yaptım. Normal seyrinde başlayan doğumum akşam 21.00 gibi acil sezaryenle sonuçlandı. Plasenta dekolmanı sonucu bebeğim strese girdi ve acil sezaryen yapıldı. Yoğun bakımda yavrum daha hiç göremedim ama inşallah durumu iyidir. Biraz oksijensiz kalmış ama genel durumu kan sonuçları iyiymiş. Bazı şeylerde zamanla anlaşılacak dediler. Sizlerden dua beklerim. Rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın. Ayrıca bu gün son ultrasonda 3900 denilmişti, 3630 kg doğmuş yavrucum.
Rahmin içine karakterle balon takılıp su dolduruluyor açıklık sağlanıyorBalon ne oluyor?
İnşallah olmaz kalbini ferah tut, rabbim bağışlasınÇok sağolun kızlar, nolur dua edinde yavrumda sıkıntı olmasın.beyin ve ciğer fonksiyonları takip ediliyor, soğutma işlemi uygulanıyormuş. Şimdiye kadar sıkıntı olmamış, inşallah da olmaz.
İnşallah, 1 cm açıklık varmış, tekrar sıyırma yapıldı, hafif sulu kan geldi. Balon, katater ile rahme balon takılıp su veriliyor, açılma sağlanıyor balon şiştikçeİnşallah ise yararda kendi sancilarımız başlar, hurma bende aldım bugün yemeye başlıcam bu arada balon nasilki hiç duymamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?