- 4 Haziran 2022
- 298
- 442
- 18
- 35
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #62.801
Gözünüz AydınKızlaaaaarrrrr
Bebeğimi emzirmeye çağırdılar beniiiiiiii
Hasteneye gidiyorum yehuuuuuuuuuu
Teşekkür ederim canm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım gözün aydın çok sevindim
Benimki de emmeye çalışıyor şuan ama ucu yok göğüslerin silikon ucu da tutamıyor ağzına büyük geliyor resmen savaş vermekten boynum tutuldu sezaryen yerimden daha çok acı veriyor şuan boynumBi fırt bile mi çekmez bi insan o kadar uğraşmaya yok
Evet ya gerçekten sıkıntı. Hastanede güzel emiyordu bizimki eve gelince bıraktı yalamaya devam
Sağol canm darısı sana inşallah sağlıkla kucağına alırsın sende bebişiniÇok merak etmiştim sizleri çok sevindim hadi gözünüz aydın
Sağol canm Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAa çok enteresan
Kızzzzz napim kızçemle kavuşma anını bekliyorum. Şimdi hastaneye gidiyom ilk kez emzircem.
Bu arada doğum için bildiğin g..mü patlatmışımhemoroid olmuşum üstüne hiç oturamıyom
Canım gözünüz aydın Maşallah barekallah
Yapma beee 20 günü geçti hâlâ düşmedi mi
Aleykum selam canım benim.
Öncelikle gözün aydın
Bi an önce kavuşmanı diliyorum
Benim de aynı oldu, çabucak toparlanıyor ama merak etme tamam mı? Ben de bugün ilk kez emzirmeye gidiyorumsabretcez ama sağlıcakla kavuşacağız Allahın izniyle
Bi kaç günse İyimiş tatlım
Wuhuuuu göbek küçülüyorsa razıyım bebeğimmmm
Canım benim ya güzel haberlerini bekliyorum inşallah. Her şey kolaylıkla ve sağlıcakla olsun amin
Canım inşallah kendi sancıların gelir. Gelmezse de korkma öyle böyle olup bitiyor işte. Sağlıkla kavuşun
Yok kuzum olmaz olmayacak inşallah iyi düşün sen bitanem
Kızlar ancak yazabiliyorum doğdu çok şükür oğlumsağlıklı 2750 gram doğdu pazartesi kontrolde 2700 gramdı, şuan tek sıkıntımız memeyi tutmuyor benim uçları olmadığı için pompa ile sağlıyorum damla damla geliyor ağzına değdiriyorum parmağımla ama kendisi tutamıyor maalesef 2 defa mama verdiler. Sezaryen oldum ameliyat esnasında hiçbir şey hissetmedim sadece Bi kaç çekiştirme gibi oldu ve ilk yürüyüşümüz zor da olsa yaptım
Kızlar selamunaleykum, ben dün doğum yaptım. Normal seyrinde başlayan doğumum akşam 21.00 gibi acil sezaryenle sonuçlandı. Plasenta dekolmanı sonucu bebeğim strese girdi ve acil sezaryen yapıldı. Yoğun bakımda yavrum daha hiç göremedim ama inşallah durumu iyidir. Biraz oksijensiz kalmış ama genel durumu kan sonuçları iyiymiş. Bazı şeylerde zamanla anlaşılacak dediler. Sizlerden dua beklerim. Rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın. Ayrıca bu gün son ultrasonda 3900 denilmişti, 3630 kg doğmuş yavrucum.
Bende iyiyim inşallah. Sevgiler herkese :)
Hahahahaha öyle bi nasıl ıkindiysan artıkkkAa çok enteresan
Kızzzzz napim kızçemle kavuşma anını bekliyorum. Şimdi hastaneye gidiyom ilk kez emzircem.
Bu arada doğum için bildiğin g..mü patlatmışımhemoroid olmuşum üstüne hiç oturamıyom
Öncelikle gözün aydın
Benim de aynı oldu, çabucak toparlanıyor ama merak etme tamam mı? Ben de bugün ilk kez emzirmeye gidiyorumsabretcez ama sağlıcakla kavuşacağız Allahın izniyle
Canım benim ya güzel haberlerini bekliyorum inşallah. Her şey kolaylıkla ve sağlıcakla olsun amin
Canım inşallah kendi sancıların gelir. Gelmezse de korkma öyle böyle olup bitiyor işte. Sağlıkla kavuşun
Allah yardımcın, yardımcımız olsun sağsalim kucaklarımıza alalımda dayancaz artık birazİnşallah, 1 cm açıklık varmış, tekrar sıyırma yapıldı, hafif sulu kan geldi. Balon, katater ile rahme balon takılıp su veriliyor, açılma sağlanıyor balon şiştikçe
Rabbim saglicakla evinize dönmeyi nasip etsin. Saglikla büyütün bebeğinizi insallah
Daha fazla korku ve stres yaşamadan en kısa zamanda yavrunuzla birlikte evinize dönün inşallah. Nolur nolmaz diye kontrol altında tutuluyordur, bir problem çıkmaz Allah'ın izniyle
Aa bu iyiymis, gelince kullandikca bizi de bilgilendirin mutlaka, insallah ise yarar
İnsallah en kisa zamanda kucagina alirsin bebikini hayirlisiyla, cok gecmisolsun
İnsallah kolay bi dogum olur hayirlisiyla kucagina al bebegini en kisa zamanda insallah, haberlerini bekliyoruz
Canım as hayırlı olsun. En kısa zamanda alırsın inş bebeğini yanına.
Aa çok enteresan
Öncelikle gözün aydın
İnşallah olmaz kalbini ferah tut, rabbim bağışlasın
Âmîn âmîn âmîn kızlar, sağolun var olun.gözünüz aydınumarım en kısa sürede emmeyede başlar, sağlıcakla büyütün inşallah
gözünüz aydınen kısa sürede bebişle beraber sağlıcakla kavuşursunuz umarım
Canım ameliyattan 2 saat sonra yemek vermediler miİdrarımı yaptım da gazı hala çıkaramadım. Çok acıktım artık, halsiz düştüm iyice.
2 saatmi kızz 6 saat birşey vermiyolar haaa bu normal doğumsa tabii farkliCanım ameliyattan 2 saat sonra yemek vermediler mi
6 saat miydi yok kız ben o kadar uzun olduğunu hatırlamıyorum zaten karnım acıkmamıştı benim2 saatmi kızz 6 saat birşey vermiyolar haaa bu normal doğumsa tabii farkli
Amiinnn amiiinnn inşallah sağ Salim sağlıklı sıhhatli alırız çocuklarımızı kucaklarımıza…Allah yardımcın, yardımcımız olsun sağsalim kucaklarımıza alalımda dayancaz artık biraz
Benim oyle oldu 6 saat bekledim öyle çorba falan geldi6 saat miydi yok kız ben o kadar uzun olduğunu hatırlamıyorum zaten karnım acıkmamıştı benim
Ay nasıl tuttu denerken denerken mi oldu. Umut oluyorsunuz böyle deyinceCekmez bilirim oğlumda inat ederdi benim emmemek içinAma sonrada 3 yasina girmeye yakin zor biraktirdim emmeyi
Hadi inşallah senin kızda alisir ve bol bol emer
Hadi gözün aydınKızlaaaaarrrrr
Bebeğimi emzirmeye çağırdılar beniiiiiiii
Hasteneye gidiyorum yehuuuuuuuuuu
Silikon ucun boyutları varmış ucu küçük olanı falan. Ay gerçekten zor oluyor ama eğilme yaslan arkana rahat ol diyorlar emzirirken. Bide meme ucunu şırınga ile çıkarıyorlar videolar vardı bakabilirsinBenimki de emmeye çalışıyor şuan ama ucu yok göğüslerin silikon ucu da tutamıyor ağzına büyük geliyor resmen savaş vermekten boynum tutuldu sezaryen yerimden daha çok acı veriyor şuan boynum
6 saat hiç bi şekilde bişey yeme yok. 6 saat sonunda gazın çıktıysa yemeye başlıyorsun çıkmadıysa çorba sadece. Bende böyleydi6 saat miydi yok kız ben o kadar uzun olduğunu hatırlamıyorum zaten karnım acıkmamıştı benim
Oy kuzuma yaa Allahın izniyle hiç bir şey olmadan sağlıcakla gelsin yanınaÇok sağolun kızlar, nolur dua edinde yavrumda sıkıntı olmasın.beyin ve ciğer fonksiyonları takip ediliyor, soğutma işlemi uygulanıyormuş. Şimdiye kadar sıkıntı olmamış, inşallah da olmaz.
Bende aynı o şekildeydim sadece çorba veriyorlardı gaz çıkmadığı için yürümeye çalışırken falan tansiyonum düşüyorduİdrarımı yaptım da gazı hala çıkaramadım. Çok acıktım artık, halsiz düştüm iyice.
Şu an hastanede misiniz? Sıyırma bana da tekrar tekrar yapıldı. Hakkaten açılmayı hızlandırıyor. Rabbim sağlıkla kolaylıkla kavuştursun siziİnşallah, 1 cm açıklık varmış, tekrar sıyırma yapıldı, hafif sulu kan geldi. Balon, katater ile rahme balon takılıp su veriliyor, açılma sağlanıyor balon şiştikçe
Teşekkür ederimmmmmGözünüz Aydın
Ehehehe bakacuuuukkk değdi miHahahahaha öyle bi nasıl ıkindiysan artıkkkdegdiii
Teşekkür ederim bebeğimmmHadi gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?