Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bi fırt bile mi çekmez bi insan o kadar uğraşmaya yok

Evet ya gerçekten sıkıntı. Hastanede güzel emiyordu bizimki eve gelince bıraktı yalamaya devam
Benimki de emmeye çalışıyor şuan ama ucu yok göğüslerin silikon ucu da tutamıyor ağzına büyük geliyor resmen savaş vermekten boynum tutuldu sezaryen yerimden daha çok acı veriyor şuan boynum

Sağol canm Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

gözünüz aydın umarım en kısa sürede emmeyede başlar, sağlıcakla büyütün inşallah

gözünüz aydın en kısa sürede bebişle beraber sağlıcakla kavuşursunuz umarım

Hahahahaha öyle bi nasıl ıkindiysan artıkkk degdiii

İnşallah, 1 cm açıklık varmış, tekrar sıyırma yapıldı, hafif sulu kan geldi. Balon, katater ile rahme balon takılıp su veriliyor, açılma sağlanıyor balon şiştikçe
Allah yardımcın, yardımcımız olsun sağsalim kucaklarımıza alalımda dayancaz artık biraz

Rabbim saglicakla evinize dönmeyi nasip etsin. Saglikla büyütün bebeğinizi insallah

Daha fazla korku ve stres yaşamadan en kısa zamanda yavrunuzla birlikte evinize dönün inşallah. Nolur nolmaz diye kontrol altında tutuluyordur, bir problem çıkmaz Allah'ın izniyle

Canım as hayırlı olsun. En kısa zamanda alırsın inş bebeğini yanına.

İnşallah olmaz kalbini ferah tut, rabbim bağışlasın

gözünüz aydın umarım en kısa sürede emmeyede başlar, sağlıcakla büyütün inşallah

gözünüz aydın en kısa sürede bebişle beraber sağlıcakla kavuşursunuz umarım
Âmîn âmîn âmîn kızlar, sağolun var olun.

Benimki de emmeye çalışıyor şuan ama ucu yok göğüslerin silikon ucu da tutamıyor ağzına büyük geliyor resmen savaş vermekten boynum tutuldu sezaryen yerimden daha çok acı veriyor şuan boynum
Silikon ucun boyutları varmış ucu küçük olanı falan. Ay gerçekten zor oluyor ama eğilme yaslan arkana rahat ol diyorlar emzirirken. Bide meme ucunu şırınga ile çıkarıyorlar videolar vardı bakabilirsin

Çok sağolun kızlar, nolur dua edinde yavrumda sıkıntı olmasın. beyin ve ciğer fonksiyonları takip ediliyor, soğutma işlemi uygulanıyormuş. Şimdiye kadar sıkıntı olmamış, inşallah da olmaz.
Oy kuzuma yaa Allahın izniyle hiç bir şey olmadan sağlıcakla gelsin yanına
İdrarımı yaptım da gazı hala çıkaramadım. Çok acıktım artık, halsiz düştüm iyice.
Bende aynı o şekildeydim sadece çorba veriyorlardı gaz çıkmadığı için yürümeye çalışırken falan tansiyonum düşüyordu

İnşallah, 1 cm açıklık varmış, tekrar sıyırma yapıldı, hafif sulu kan geldi. Balon, katater ile rahme balon takılıp su veriliyor, açılma sağlanıyor balon şiştikçe
Şu an hastanede misiniz? Sıyırma bana da tekrar tekrar yapıldı. Hakkaten açılmayı hızlandırıyor. Rabbim sağlıkla kolaylıkla kavuştursun sizi
Gözünüz Aydın
Teşekkür ederimmmmm
Hahahahaha öyle bi nasıl ıkindiysan artıkkk degdiii
Ehehehe bakacuuuukkk değdi mi
Siz karından dikişli ben alttan
Allah hepimize şifa ve güç versin
Hadi gözün aydın
Teşekkür ederim bebeğimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…