- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #62.821
Tecrübesizlik o kadar kötü ki gerçekten bilinmezlik insan merak ediyor düşünüp duruyor . Her gün bekliyorum ama yokCanım sancı farklı biraz önce belli aralıklarla hafif hafif gelir sonra artmaya başlar,ağrı gibi deil ne oturabilir ne yatabilirsin sık sık'ta tuvalette bulursun kendini
Çok geçmiş olsun vede hayırlı olsun canım . Dekolman riski bende de vardı 29 da öyle bi durum oldu ama şu an doğumda olurmu bilmiyorum öncesinde öyle bi kanama gibi bişey olmuşmuydu hamilelikte sendeKızlar selamunaleykum, ben dün doğum yaptım. Normal seyrinde başlayan doğumum akşam 21.00 gibi acil sezaryenle sonuçlandı. Plasenta dekolmanı sonucu bebeğim strese girdi ve acil sezaryen yapıldı. Yoğun bakımda yavrum daha hiç göremedim ama inşallah durumu iyidir. Biraz oksijensiz kalmış ama genel durumu kan sonuçları iyiymiş. Bazı şeylerde zamanla anlaşılacak dediler. Sizlerden dua beklerim. Rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın. Ayrıca bu gün son ultrasonda 3900 denilmişti, 3630 kg doğmuş yavrucum.
Bende iyiyim inşallah. Sevgiler herkese :)
Hayır eve gönderildim, biraz sancım vardı eve gelirken ama şimdi kesildi. Amin çok teşekkür ederim gelecek inşallah bugün yarınŞu an hastanede misiniz? Sıyırma bana da tekrar tekrar yapıldı. Hakkaten açılmayı hızlandırıyor. Rabbim sağlıkla kolaylıkla kavuştursun sizi
Teşekkür ederimmmmm
Ehehehe bakacuuuukkk değdi mi
Siz karından dikişli ben alttan
Allah hepimize şifa ve güç versin
Teşekkür ederim bebeğimmm
Ay hafi gözün Aydın çok sevindim yaaaaKızlar 1 de emzirdim
Şimdi 4te ve 7de emzirip eve döncezzz
Ve ve ve veeeeeeee...
Yarın taburcuyuz Allahın izniyle
Ama var ya sanki ilk kez anne oluyorum
O nasıl bir koku
O nasıl bir bakış
Aman Allahım
Öyle düsünme benim 2. Doğum olcak Allah izin verirse ama bi cok şeyin acemiliğini bende yaşıyorum aradan 20 yıl gecti yaşım küçüktu o zamanlar 17 yaşındaydım o yaşta farketmiştim ama sancıyı ayırt ediliyo merak etmeTecrübesizlik o kadar kötü ki gerçekten bilinmezlik insan merak ediyor düşünüp duruyor . Her gün bekliyorum ama yok
Bende ilk olduğu için böyle tedirginim öncesinde düşük yaşadım öyle sancılı ve berbat bişeydi ki düşünmeden edemiyorum aynısımıdır diyeÖyle düsünme benim 2. Doğum olcak Allah izin verirse ama bi cok şeyin acemiliğini bende yaşıyorum aradan 20 yıl gecti yaşım küçüktu o zamanlar 17 yaşındaydım o yaşta farketmiştim ama sancıyı ayırt ediliyo merak etme
3 gün sonra demişti dr.Madesol mu ne oyle bir merhem verdi üzerüne sür dedi pansuman yap öncesinde batikonla demişti.10 gün sonra da sabah akşam contratubex kullan demişti iz kalmaması için.Kızlar sezeryan üstündeki bant var ya kaçıncı gün kaldrdiniz, kaldırdıktan sonra neler sürüyorsnz ve son sorum bantlı mi daha rahat bantsiz mi.
Etiketlendigim mesajlara bakacağım ilk fırsatta
Hala dikis ağrısı yürüme sancısı kendime gelmeye çalışıyorm
Hayırlı olsun hem de geçmiş olsun canım.Inşallah en kısa zamanda toparlar.birlikte taburcu olursunuz.Kızlar selamunaleykum, ben dün doğum yaptım. Normal seyrinde başlayan doğumum akşam 21.00 gibi acil sezaryenle sonuçlandı. Plasenta dekolmanı sonucu bebeğim strese girdi ve acil sezaryen yapıldı. Yoğun bakımda yavrum daha hiç göremedim ama inşallah durumu iyidir. Biraz oksijensiz kalmış ama genel durumu kan sonuçları iyiymiş. Bazı şeylerde zamanla anlaşılacak dediler. Sizlerden dua beklerim. Rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın. Ayrıca bu gün son ultrasonda 3900 denilmişti, 3630 kg doğmuş yavrucum.
Bende iyiyim inşallah. Sevgiler herkese :)
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah.Kızlar ancak yazabiliyorum doğdu çok şükür oğlumsağlıklı 2750 gram doğdu pazartesi kontrolde 2700 gramdı, şuan tek sıkıntımız memeyi tutmuyor benim uçları olmadığı için pompa ile sağlıyorum damla damla geliyor ağzına değdiriyorum parmağımla ama kendisi tutamıyor maalesef 2 defa mama verdiler. Sezaryen oldum ameliyat esnasında hiçbir şey hissetmedim sadece Bi kaç çekiştirme gibi oldu ve ilk yürüyüşümüz zor da olsa yaptım
Oy maşallah yaaKızlar 1 de emzirdim
Ve ve ve veeeeeeee...
O nasıl bir koku
O nasıl bir bakış
Aman Allahım
Âmîn âmîn...Oy kuzuma yaa Allahın izniyle hiç bir şey olmadan sağlıcakla gelsin yanına
Bende aynı o şekildeydim sadece çorba veriyorlardı gaz çıkmadığı için yürümeye çalışırken falan tansiyonum düşüyordu
Hayır hiç kanamam olmamıştı riske yoktu. Dün sürekli alttan muayene edildim. Açıklık çok hızlı ilerledi, suyu kendileri açtılar. Sonra bir muayeneyi iri yarı erkek bir doktor yaptı. Ondan sonra önce böyle kanlı büyük bir balgamsı sıvı geldi. Bir süre sonra kanama başladı. Hemşireye söyledim dedim çok kan geliyor. Normal dedi. Ama içim hiç rahat etmedi. Neyse ben zaten çok zorlandım ağrım çok yüksekti karşılayamıyordum artık. Sonra bir sürü doktor ebegeldiler hadi doğurcaksın diye, o esnada nstye bağladılar ve bebeğin kalp atışları azaldığını gördüler. Biraz müdahale edildi ama olmayınca acilen sezaryene alındım. Genel anestezşyle oldum. Velhasıl çok anlık gelişti her şey.Çok geçmiş olsun vede hayırlı olsun canım . Dekolman riski bende de vardı 29 da öyle bi durum oldu ama şu an doğumda olurmu bilmiyorum öncesinde öyle bi kanama gibi bişey olmuşmuydu hamilelikte sende
Âmîn âmîn...Hayırlı olsun hem de geçmiş olsun canım.Inşallah en kısa zamanda toparlar.birlikte taburcu olursunuz.
Ay yok yürüyüş falan bende işe yaramamıştı rezene çayı, kayısı suyu falan içtim ama onlar mı işe yaradı bilmiyorum. Bir de benim gazım çoktu ama çıkmıyordu bi türlü. Hemşire düşünme yoksa hiç çıkmaz psikolojik olarak demişti. 24 saate yaklaşırken çıktı işteÂmîn âmîn...
Peki nasıl çıkardın gazı? Yürüyüşle mi yoksa başka hareketler falan yapabildin mi?
Hayır hiç kanamam olmamıştı riske yoktu. Dün sürekli alttan muayene edildim. Açıklık çok hızlı ilerledi, suyu kendileri açtılar. Sonra bir muayeneyi iri yarı erkek bir doktor yaptı. Ondan sonra önce böyle kanlı büyük bir balgamsı sıvı geldi. Bir süre sonra kanama başladı. Hemşireye söyledim dedim çok kan geliyor. Normal dedi. Ama içim hiç rahat etmedi. Neyse ben zaten çok zorlandım ağrım çok yüksekti karşılayamıyordum artık. Sonra bir sürü doktor ebegeldiler hadi doğurcaksın diye, o esnada nstye bağladılar ve bebeğin kalp atışları azaldığını gördüler. Biraz müdahale edildi ama olmayınca acilen sezaryene alındım. Genel anestezşyle oldum. Velhasıl çok anlık gelişti her şey.
Âmîn âmîn...
Masallah gözün aydın canım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar 1 de emzirdim
Ve ve ve veeeeeeee...
O nasıl bir koku
O nasıl bir bakış
Aman Allahım
Ee bişe kalmıyor zaten kırkına çocukla dışarı çıkmak hepimize iyi gelicek benceBiz direk istanbul zaten arefe gününde 35 gunluk oluyor
Benimki de öyle memeyi çekiyor çekiyor en sonunda basıyor çığlığıAy tamam senden haber bekliyorum. Kız mamasını vermedim 1 saate yakın uğraştım yok anacım çekmiyor memeyi yalıyoren sonunda cırladı iyice sinirlendi acıktı
Lumix emzirme destek sistemi yaz çıkıyor. Ben sipariş verdim bakalım işime yararsa size söyleyeceğimbu bahsettiginiz nedir? Bi resmi falan biseysi var mi nasil bir urun?
Hay masallah, insallah oyle olur valla, iyi dusuneyim bari dogru diyosun
İyi yapmışsın benimkininde bu haftasonu çıkıyor ben de çıkarmayı düşünüyorummBen dün kv ye götürdüm akşam yemeğine gittik yarı 40 tan 1 gün çalmak lazımmış 19. Günde gittik ben hafta sonu avm ye gitmeyi düşünüyorum valla çok bunaldım
Siyahsa eski kandır canım benimkinde de vardı ben yıkadım bişe olmadı. Doktorda göbek düştükten 48 saat sonra yıka demişti banaKızlar ben de birşey soracağım.Göbeğimiz düştü ama içinde hala siyahlıklar var sizin de öyle oldu mu?Bu şekilde mi yıkadınız?
Seninki yine çekip ağlıyormuşEe bişe kalmıyor zaten kırkına çocukla dışarı çıkmak hepimize iyi gelicek bence
Benimki de öyle memeyi çekiyor çekiyor en sonunda basıyor çığlığı
Lumix emzirme destek sistemi yaz çıkıyor. Ben sipariş verdim bakalım işime yararsa size söyleyeceğim
İyi yapmışsın benimkininde bu haftasonu çıkıyor ben de çıkarmayı düşünüyorumm
Siyahsa eski kandır canım benimkinde de vardı ben yıkadım bişe olmadı. Doktorda göbek düştükten 48 saat sonra yıka demişti bana
Ben hastaneye boş bağırsakla ve aç şekilde geldim. Dünden beri sıvı alıyorum sadece. Gaz sancım da yok ama hafif hareketlenme başladı, inşallah bir an evvel benim de çıkar yoksa lavman dediler.Ay yok yürüyüş falan bende işe yaramamıştı rezene çayı, kayısı suyu falan içtim ama onlar mı işe yaradı bilmiyorum. Bir de benim gazım çoktu ama çıkmıyordu bi türlü. Hemşire düşünme yoksa hiç çıkmaz psikolojik olarak demişti. 24 saate yaklaşırken çıktı işte
Epizyotomi dimi? Acaba hissetin mi dikis atılırkenNormal doğuran analar bu dikişler ne zaman düşüyo ya benim hala duruyor
Çok şükür gaz işi halloldu. Hanımlar ben inşallah bebeğimin iyi haberlerini vereceğim güne kadar çıkıyorum siteden. Lütfen aklınıza geldikçe dua ederseniz çok sevinirimBen hastaneye boş bağırsakla ve aç şekilde geldim. Dünden beri sıvı alıyorum sadece. Gaz sancım da yok ama hafif hareketlenme başladı, inşallah bir an evvel benim de çıkar yoksa lavman dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?