Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım sancı farklı biraz önce belli aralıklarla hafif hafif gelir sonra artmaya başlar,ağrı gibi deil ne oturabilir ne yatabilirsin sık sık'ta tuvalette bulursun kendini
Tecrübesizlik o kadar kötü ki gerçekten bilinmezlik insan merak ediyor düşünüp duruyor . Her gün bekliyorum ama yok

Çok geçmiş olsun vede hayırlı olsun canım . Dekolman riski bende de vardı 29 da öyle bi durum oldu ama şu an doğumda olurmu bilmiyorum öncesinde öyle bi kanama gibi bişey olmuşmuydu hamilelikte sende

Hayır eve gönderildim, biraz sancım vardı eve gelirken ama şimdi kesildi. Amin çok teşekkür ederim gelecek inşallah bugün yarın

Tecrübesizlik o kadar kötü ki gerçekten bilinmezlik insan merak ediyor düşünüp duruyor . Her gün bekliyorum ama yok
Öyle düsünme benim 2. Doğum olcak Allah izin verirse ama bi cok şeyin acemiliğini bende yaşıyorum aradan 20 yıl gecti yaşım küçüktu o zamanlar 17 yaşındaydım o yaşta farketmiştim ama sancıyı ayırt ediliyo merak etme

Bende ilk olduğu için böyle tedirginim öncesinde düşük yaşadım öyle sancılı ve berbat bişeydi ki düşünmeden edemiyorum aynısımıdır diye

3 gün sonra demişti dr.Madesol mu ne oyle bir merhem verdi üzerüne sür dedi pansuman yap öncesinde batikonla demişti.10 gün sonra da sabah akşam contratubex kullan demişti iz kalmaması için.

Hayırlı olsun hem de geçmiş olsun canım.Inşallah en kısa zamanda toparlar.birlikte taburcu olursunuz.

hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Kızlar ben de birşey soracağım.Göbeğimiz düştü ama içinde hala siyahlıklar var sizin de öyle oldu mu?Bu şekilde mi yıkadınız?

Âmîn âmîn...

Peki nasıl çıkardın gazı? Yürüyüşle mi yoksa başka hareketler falan yapabildin mi?
Çok geçmiş olsun vede hayırlı olsun canım . Dekolman riski bende de vardı 29 da öyle bi durum oldu ama şu an doğumda olurmu bilmiyorum öncesinde öyle bi kanama gibi bişey olmuşmuydu hamilelikte sende
Hayır hiç kanamam olmamıştı riske yoktu. Dün sürekli alttan muayene edildim. Açıklık çok hızlı ilerledi, suyu kendileri açtılar. Sonra bir muayeneyi iri yarı erkek bir doktor yaptı. Ondan sonra önce böyle kanlı büyük bir balgamsı sıvı geldi. Bir süre sonra kanama başladı. Hemşireye söyledim dedim çok kan geliyor. Normal dedi. Ama içim hiç rahat etmedi. Neyse ben zaten çok zorlandım ağrım çok yüksekti karşılayamıyordum artık. Sonra bir sürü doktor ebegeldiler hadi doğurcaksın diye, o esnada nstye bağladılar ve bebeğin kalp atışları azaldığını gördüler. Biraz müdahale edildi ama olmayınca acilen sezaryene alındım. Genel anestezşyle oldum. Velhasıl çok anlık gelişti her şey.
Hayırlı olsun hem de geçmiş olsun canım.Inşallah en kısa zamanda toparlar.birlikte taburcu olursunuz.
Âmîn âmîn...

Ay yok yürüyüş falan bende işe yaramamıştı rezene çayı, kayısı suyu falan içtim ama onlar mı işe yaradı bilmiyorum. Bir de benim gazım çoktu ama çıkmıyordu bi türlü. Hemşire düşünme yoksa hiç çıkmaz psikolojik olarak demişti. 24 saate yaklaşırken çıktı işte

Kızlar 1 de emzirdim
Şimdi 4te ve 7de emzirip eve döncezzz
Ve ve ve veeeeeeee...
Yarın taburcuyuz Allahın izniyle
Ama var ya sanki ilk kez anne oluyorum
O nasıl bir koku
O nasıl bir bakış
Aman Allahım
Masallah gözün aydın canım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Biz direk istanbul zaten arefe gününde 35 gunluk oluyor
Ee bişe kalmıyor zaten kırkına çocukla dışarı çıkmak hepimize iyi gelicek bence
Ay tamam senden haber bekliyorum. Kız mamasını vermedim 1 saate yakın uğraştım yok anacım çekmiyor memeyi yalıyor en sonunda cırladı iyice sinirlendi acıktı
Benimki de öyle memeyi çekiyor çekiyor en sonunda basıyor çığlığı
bu bahsettiginiz nedir? Bi resmi falan biseysi var mi nasil bir urun?

Hay masallah, insallah oyle olur valla, iyi dusuneyim bari dogru diyosun
Lumix emzirme destek sistemi yaz çıkıyor. Ben sipariş verdim bakalım işime yararsa size söyleyeceğim
Ben dün kv ye götürdüm akşam yemeğine gittik yarı 40 tan 1 gün çalmak lazımmış 19. Günde gittik ben hafta sonu avm ye gitmeyi düşünüyorum valla çok bunaldım
İyi yapmışsın benimkininde bu haftasonu çıkıyor ben de çıkarmayı düşünüyorumm
Kızlar ben de birşey soracağım.Göbeğimiz düştü ama içinde hala siyahlıklar var sizin de öyle oldu mu?Bu şekilde mi yıkadınız?
Siyahsa eski kandır canım benimkinde de vardı ben yıkadım bişe olmadı. Doktorda göbek düştükten 48 saat sonra yıka demişti bana

Seninki yine çekip ağlıyormuş gülüyorum o haline de ya kedi gibi yalayışına

Ben hastaneye boş bağırsakla ve aç şekilde geldim. Dünden beri sıvı alıyorum sadece. Gaz sancım da yok ama hafif hareketlenme başladı, inşallah bir an evvel benim de çıkar yoksa lavman dediler.

Ben hastaneye boş bağırsakla ve aç şekilde geldim. Dünden beri sıvı alıyorum sadece. Gaz sancım da yok ama hafif hareketlenme başladı, inşallah bir an evvel benim de çıkar yoksa lavman dediler.
Çok şükür gaz işi halloldu. Hanımlar ben inşallah bebeğimin iyi haberlerini vereceğim güne kadar çıkıyorum siteden. Lütfen aklınıza geldikçe dua ederseniz çok sevinirim
yavrumun ismi Berâ, sağlıkla afiyetle kavuşalım bir an evvel. Sizlerde duamdasınız Rabbim sizleri ve sevdiklerinizi korktuklarımızdan emin kılsın. Hayırla sağlıkla afiyetle kavuşun kuzularınıza. Onlarda size tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…