Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben sadece doğumda kendi doktorun müdahale ediyor diye biliyordum harici kendi doktorunun ebesi . Neyse ki bebeğin de sende iyisin önemli olan o

Ay nasıl tuttu denerken denerken mi oldu. Umut oluyorsunuz böyle deyince
Evet ısrarla inat ettim o inat etti ben de inat ettim önce parmağimi kaptirirdim 3 4kez çekerdi sonra ardindan memeyi verirdim bu şekilde inatlaşaraktan ben kazandim Hadi inşallah senin bebişde alışır ve bırakmaz

Ben sadece doğumda kendi doktorun müdahale ediyor diye biliyordum harici kendi doktorunun ebesi . Neyse ki bebeğin de sende iyisin önemli olan o
Ben Ankara şehir hastanesinde yaptım. Aslında son haftalarda buraya kadar vermiştik, istediğim normal doğumu burada yapabilirim diye, ancak böyle oldu. Nasibimiz böyleymiş...

Merhaba herkese
Bebeğim 21 günlük oldu
Aşırı gazı var
Ben anason rezene kimyon çayı içiyorum
Yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum
Nurse harveys ve biogaia damla aldık onu kullanıyoruz
Ama hala ciddi gaz sancıları çekiyor
Sizde ne durumda gaz sancıları başladı mı

Ben hastaneye boş bağırsakla ve aç şekilde geldim. Dünden beri sıvı alıyorum sadece. Gaz sancım da yok ama hafif hareketlenme başladı, inşallah bir an evvel benim de çıkar yoksa lavman dediler.
Ben yarı tok gitmiştim inşallah ya bana da lavman dediler korkmuştum baya sonra çıktı. Sen bol bol yürü rezene falan iç çıkar umarım hemen

Ama bize haber ver mutlaka Allahın izniyle Bera kuş en kısa zamanda yanına gelcek

Evet ısrarla inat ettim o inat etti ben de inat ettim önce parmağimi kaptirirdim 3 4kez çekerdi sonra ardindan memeyi verirdim bu şekilde inatlaşaraktan ben kazandim Hadi inşallah senin bebişde alışır ve bırakmaz
Oyy inşallah inşallah peki mama veriyor muydun biberonla mı veriyordun o zaman

Silikon ucun boyutları varmış ucu küçük olanı falan. Ay gerçekten zor oluyor ama eğilme yaslan arkana rahat ol diyorlar emzirirken. Bide meme ucunu şırınga ile çıkarıyorlar videolar vardı bakabilirsin
Bakacağım canım bi eve çıkabilsek babası almış Avent silikon uç ağzıma büyük geldi tutamadı ne bileyim ya çok zor emme savaşı Bi de sürekli uyuyor

Jou,Gittinmi bugün doktora nededi sarılık için?
Gittik kizum sarılık 13 tü 2 günde 11 oldu bol bol emzirmeye devam zaten anlamıştım hem çok uyumadı hemde gözlerinde sarilik gitmis hepten ne kadar çiş okadar iyi çişini attıkça sarıliğıda gidiyo yanaklarında var sıkıyorum yanağını gösteriyo sarılık

Evett vallahaa kuzuu qma 40 olmasada çikarırdım 40ına ben çok takılmıyorum çoğu tanıdığım bebekle tatile gitti yani

Vallahaaa ikiside çok zorr bee kuzu amann atlattım ya o agrılardan yürüyüşlerden sonra rabbim kolaylığını versin inşaallahh çokzordu

6 saat hiç bi şekilde bişey yeme yok. 6 saat sonunda gazın çıktıysa yemeye başlıyorsun çıkmadıysa çorba sadece. Bende böyleydi
Gaz durumunu ta sabah 7nde doktorum kontrole geldiğinde sordu yemek yememle hiç alakası olmadı canım demek ki her doktor ayrı bişey diyor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…