Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Hadi hayırlısı sağlıkla gelsin bebiş

Merhabalar kizlar, atlayıp alintilamadigim varsa kusura bakmayin lutfen. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim

Oğlum doğdu çok şükür, 3350 çıkmıştı 3600 gr doğdu çok şükür. İkimizde yorgun ama iyiyiz. Normal doğum oldu, suni sancili, kesili ve dikişli :) son anlarda sanci bayağı sıkıştırdı ama neyseki yolunda her şey. Sıradaki arkadaşlarıma başarılar diliyorum:) sevgiler

Ohhh gözunaydın canimm bundan sonrası bebe sana emanet

Oyy inşallah inşallah peki mama veriyor muydun biberonla mı veriyordun o zaman
Evet hastanede 1haftalik yatis sürecimiz olmustu küvezde kaldi. O sirada mamaya ve biberona alisti sağip biberonla veriyodum hatta kendi sütümüde. İnatla almiyordu memeyi cekmesi zor geliyor tabi Sonra bebek hemşiresi bi tanıdığımız sagolsun yardimci oldu eldivenleri giydi parmagini emdirdi ona önce sonra memeyi kaptiriyordu bende o şekilde devam ettim hep. Sonra eve gelince düzenimiz oturdu hep beni emdi. Şu an kızım çok şükür ilk 2 3gün emmede zorlandi onu da gögüslerim cok sertleşti süt dolduğu icin simdi düzenli emiyor. Sende dene bakalim ne yapcak prenses hanim

Canım gözün aydın çok sevindim sağlıkla büyüt bebişini Allah analı babalı büyütsün
Çoğalır kuzu bol su iç yeter tatlı falan hikaye benimde yoğun geçiyor ya gerçekten çocuk lu hayat başkaymış yekts uyurken koştur koştur herşeyi halletmeye çalışıyorum
Valla elimde su şişesi geziyorum ha bire su iç hoşaf iç süt yapan çay ıvır zıvır ha bire bi şeyler içiyorum bu arada bizim bebişler aynı gün doğmuş 20 mayıs galiba sizinde ayy ne güzel doğum günü kardeşi oldular
Benimde annem ev işlerine yardım etmese valla yetişemezdim

Amiinn darısı başıma inşallah sizin adınıza çoookkk sevindim, sağlıkla büyütün inşallah

Gaz durumunu ta sabah 7nde doktorum kontrole geldiğinde sordu yemek yememle hiç alakası olmadı canım demek ki her doktor ayrı bişey diyor,
Aynen açlıktan öldüm resmen ben çorbayla sadece katı gıdalar daha çok rahatsız eder gaz çıkarmadan ondan yemek yok dedi hemşireler

Hadi gözün aydın geçmiş olsun

Hadi inşallah yaaaa

Amin inşallah canm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

İnşallah, 1 cm açıklık varmış, tekrar sıyırma yapıldı, hafif sulu kan geldi. Balon, katater ile rahme balon takılıp su veriliyor, açılma sağlanıyor balon şiştikçe
Bende 15 haziranda aynı yöntemle doğum yapcam. 15i akşamı yatışım yapılcak balon takılcak 16sı sabaha kadar. Ertesi sabah suniye başlıcaklar. Bi avazda doğuralım inşallah.

Ya sancı neye benziyor gerçekten sancı mı yoksa ağrı tarzı bişey mi
Şöyle dayanılmaz bi ağrı yatınca geçmeyen beni uykumdan uyandırdı bir de sanki büyük abdestin gelmiş De zorlanıyormuşsun gibi bele bıçak saplanıyor sanki normal bi sancı değil giderek şiddet artıyor
Sorma kuzu ya
Çıkar valla ne yapalım evde ölelimmi
Epizyotomi dimi? Acaba hissetin mi dikis atılırken lokal anestezi uyguladılar mı
Hayır benim kendiliğinden yırtılma oldu makata çok yakın kısımda dikerken 2 tane iğne yaptı dr sanırım uyuşturdu
İç iç yarasın evet canım aynı gün doğdu bizimkiler benimde annem olmasa ne yapardım bilmiyorum Allah başımızdan eksik etmesin

Saglikla buyusun bol bol sutunuz olsun insallah
Ne kadar sürdü ortalama dogum? Bide epidural fln yapilmadi mi cok mu siddetli agrilar?? Musait zamanda yazarsan sevinirim zira siradakilerden biri de benim ve gitgide geriliyoruuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…