- 25 Ağustos 2019
- 62.600
- 120.296
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #62.861
Olabilirr yaa dedim acaba onun hastanemi oyle dedim bianKız ben yanlış hatırlıyorum belki de
Aaaaaa bende öyle olmadıı 6 saat doldu corba ve komposto geldii ekmeksiz içtim onları hee gazın çıkmadıysa çorba veriyolarr6 saat hiç bi şekilde bişey yeme yok. 6 saat sonunda gazın çıktıysa yemeye başlıyorsun çıkmadıysa çorba sadece. Bende böyleydi
Aaaa normalmii
Hadi hayırlısı sağlıkla gelsin bebiş
Merhabalar kizlar, atlayıp alintilamadigim varsa kusura bakmayin lutfen. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederimAa bu iyiymis, gelince kullandikca bizi de bilgilendirin mutlaka, insallah ise yarar
İnsallah en kisa zamanda kucagina alirsin bebikini hayirlisiyla, cok gecmisolsun
İnsallah kolay bi dogum olur hayirlisiyla kucagina al bebegini en kisa zamanda insallah, haberlerini bekliyoruz
Ohhh gözunaydın canimm bundan sonrası bebe sana emanetMerhabalar kizlar, atlayıp alintilamadigim varsa kusura bakmayin lutfen. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
Oğlum doğdu çok şükür, 3350 çıkmıştı 3600 gr doğdu çok şükür. İkimizde yorgun ama iyiyiz. Normal doğum oldu, suni sancili, kesili ve dikişli :) son anlarda sanci bayağı sıkıştırdı ama neyseki yolunda her şey. Sıradaki arkadaşlarıma başarılar diliyorum:) sevgiler
Sağ ol canım benim, emzirmeye çalışıyoruz şimdi bakalimOhhh gözunaydın canimm bundan sonrası bebe sana emanet
Oohh hadi bakalımm alışırsın ben agrılardan pek sevemedim hiç 3 4 gundur daha 3 gundur anca toparlandimda seviyorum ediyorumSağ ol canım benim, emzirmeye çalışıyoruz şimdi bakalim
Evet hastanede 1haftalik yatis sürecimiz olmustu küvezde kaldi. O sirada mamaya ve biberona alisti sağip biberonla veriyodum hatta kendi sütümüde. İnatla almiyordu memeyi cekmesi zor geliyor tabiOyy inşallah inşallahpeki mama veriyor muydun biberonla mı veriyordun o zaman
Canım gözün aydın çok sevindim sağlıkla büyüt bebişini Allah analı babalı büyütsünKızlar ancak yazabiliyorum doğdu çok şükür oğlumsağlıklı 2750 gram doğdu pazartesi kontrolde 2700 gramdı, şuan tek sıkıntımız memeyi tutmuyor benim uçları olmadığı için pompa ile sağlıyorum damla damla geliyor ağzına değdiriyorum parmağımla ama kendisi tutamıyor maalesef 2 defa mama verdiler. Sezaryen oldum ameliyat esnasında hiçbir şey hissetmedim sadece Bi kaç çekiştirme gibi oldu ve ilk yürüyüşümüz zor da olsa yaptım
Valla elimde su şişesi geziyorum ha bire su iç hoşaf iç süt yapan çay ıvır zıvır ha bire bi şeyler içiyorumÇoğalır kuzu bol su iç yeter tatlı falan hikayebenimde yoğun geçiyor ya gerçekten çocuk lu hayat başkaymış yekts uyurken koştur koştur herşeyi halletmeye çalışıyorum
Amiinn darısı başıma inşallahMerhabalar kizlar, atlayıp alintilamadigim varsa kusura bakmayin lutfen. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
Oğlum doğdu çok şükür, 3350 çıkmıştı 3600 gr doğdu çok şükür. İkimizde yorgun ama iyiyiz. Normal doğum oldu, suni sancili, kesili ve dikişli :) son anlarda sanci bayağı sıkıştırdı ama neyseki yolunda her şey. Sıradaki arkadaşlarıma başarılar diliyorum:) sevgiler
Evet ya başlarda öyleler 4 5 günden sonra biraz daha açılıyorlarBakacağım canım bi eve çıkabilsek babası almış Avent silikon uç ağzıma büyük geldi tutamadı ne bileyim ya çok zor emme savaşı Bi de sürekli uyuyor
Aynen açlıktan öldüm resmen ben çorbayla sadeceGaz durumunu ta sabah 7nde doktorum kontrole geldiğinde sordu yemek yememle hiç alakası olmadı canım demek ki her doktor ayrı bişey diyor,
Aynı işte 6 saat sonunda sıvı şeyler var yemek yok gaz çıkana kadarAaaaaa bende öyle olmadıı 6 saat doldu corba ve komposto geldii ekmeksiz içtim onları hee gazın çıkmadıysa çorba veriyolarr
Hadi gözün aydın geçmiş olsunMerhabalar kizlar, atlayıp alintilamadigim varsa kusura bakmayin lutfen. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
Hadi inşallah yaaaaEvet hastanede 1haftalik yatis sürecimiz olmustu küvezde kaldi. O sirada mamaya ve biberona alisti sağip biberonla veriyodum hatta kendi sütümüde. İnatla almiyordu memeyi cekmesi zor geliyor tabiSonra bebek hemşiresi bi tanıdığımız sagolsun yardimci oldu eldivenleri giydi parmagini emdirdi ona önce sonra memeyi kaptiriyordu bende o şekilde devam ettim hep. Sonra eve gelince düzenimiz oturdu hep beni emdi. Şu an kızım çok şükür ilk 2 3gün emmede zorlandi onu da gögüslerim cok sertleşti süt dolduğu icin simdi düzenli emiyor. Sende dene bakalim ne yapcak prenses hanim
Amin inşallah canm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahCanım gözün aydın çok sevindim sağlıkla büyüt bebişini Allah analı babalı büyütsün
Valla elimde su şişesi geziyorum ha bire su iç hoşaf iç süt yapan çay ıvır zıvır ha bire bi şeyler içiyorumbu arada bizim bebişler aynı gün doğmuş 20 mayıs galiba sizinde ayy ne güzel doğum günü kardeşi oldular
Benimde annem ev işlerine yardım etmese valla yetişemezdim
Aynen canm işte zor ama güzel günlerEvet ya başlarda öyleler 4 5 günden sonra biraz daha açılıyorlar
Bende 15 haziranda aynı yöntemle doğum yapcam. 15i akşamı yatışım yapılcak balon takılcak 16sı sabaha kadar. Ertesi sabah suniye başlıcaklar. Bi avazda doğuralım inşallah.İnşallah, 1 cm açıklık varmış, tekrar sıyırma yapıldı, hafif sulu kan geldi. Balon, katater ile rahme balon takılıp su veriliyor, açılma sağlanıyor balon şiştikçe
Şöyle dayanılmaz bi ağrı yatınca geçmeyen beni uykumdan uyandırdı bir de sanki büyük abdestin gelmiş De zorlanıyormuşsun gibi bele bıçak saplanıyor sanki normal bi sancı değil giderek şiddet artıyorYa sancı neye benziyor gerçekten sancı mı yoksa ağrı tarzı bişey mi
Sorma kuzu yaAa çok enteresan
Kızzzzz napim kızçemle kavuşma anını bekliyorum. Şimdi hastaneye gidiyom ilk kez emzircem.
Bu arada doğum için bildiğin g..mü patlatmışımhemoroid olmuşum üstüne hiç oturamıyom
Canım gözünüz aydın Maşallah barekallah
Yapma beee 20 günü geçti hâlâ düşmedi mi
Aleykum selam canım benim.
Öncelikle gözün aydın
Bi an önce kavuşmanı diliyorum
Benim de aynı oldu, çabucak toparlanıyor ama merak etme tamam mı? Ben de bugün ilk kez emzirmeye gidiyorumsabretcez ama sağlıcakla kavuşacağız Allahın izniyle
Bi kaç günse İyimiş tatlım
Wuhuuuu göbek küçülüyorsa razıyım bebeğimmmm
Canım benim ya güzel haberlerini bekliyorum inşallah. Her şey kolaylıkla ve sağlıcakla olsun amin
Canım inşallah kendi sancıların gelir. Gelmezse de korkma öyle böyle olup bitiyor işte. Sağlıkla kavuşun
Yok kuzum olmaz olmayacak inşallah iyi düşün sen bitanem
Çıkar valla ne yapalım evde ölelimmiEe bişe kalmıyor zaten kırkına çocukla dışarı çıkmak hepimize iyi gelicek bence
Benimki de öyle memeyi çekiyor çekiyor en sonunda basıyor çığlığı
Lumix emzirme destek sistemi yaz çıkıyor. Ben sipariş verdim bakalım işime yararsa size söyleyeceğim
İyi yapmışsın benimkininde bu haftasonu çıkıyor ben de çıkarmayı düşünüyorumm
Siyahsa eski kandır canım benimkinde de vardı ben yıkadım bişe olmadı. Doktorda göbek düştükten 48 saat sonra yıka demişti bana
Hayır benim kendiliğinden yırtılma oldu makata çok yakın kısımda dikerken 2 tane iğne yaptı dr sanırım uyuşturduEpizyotomi dimi? Acaba hissetin mi dikis atılırkenlokal anestezi uyguladılar mı
İç iç yarasın evet canım aynı gün doğdu bizimkilerCanım gözün aydın çok sevindim sağlıkla büyüt bebişini Allah analı babalı büyütsün
Valla elimde su şişesi geziyorum ha bire su iç hoşaf iç süt yapan çay ıvır zıvır ha bire bi şeyler içiyorumbu arada bizim bebişler aynı gün doğmuş 20 mayıs galiba sizinde ayy ne güzel doğum günü kardeşi oldular
Benimde annem ev işlerine yardım etmese valla yetişemezdim
Bana da meyve suyu ve çorba verdiler sadece canımAynen açlıktan öldüm resmen ben çorbayla sadecekatı gıdalar daha çok rahatsız eder gaz çıkarmadan ondan yemek yok dedi hemşireler
Saglikla buyusun bol bol sutunuz olsun insallahMerhabalar kizlar, atlayıp alintilamadigim varsa kusura bakmayin lutfen. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?