- 4 Haziran 2022
- 298
- 442
- 18
- 35
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #62.881
Ay ne güzel bir avazda çabucak doğuralım inşallahBende 15 haziranda aynı yöntemle doğum yapcam. 15i akşamı yatışım yapılcak balon takılcak 16sı sabaha kadar. Ertesi sabah suniye başlıcaklar. Bi avazda doğuralım inşallah.
Tamam anlaşıldıAynı işte 6 saat sonunda sıvı şeyler var yemek yok gaz çıkana kadar
Gerçi ben hastanenin hizmetini beğenmedim o konuda. Benim gece saat 3 de 6 saatim doldu ama bana vermediler sabah 8 de kahvaltıda çorba verdiler. Öğün dışında vermediler yani. Yemek de yiyemedim gaz çıktıktan sonra hep çorba verdilerBana da meyve suyu ve çorba verdiler sadece canım
Merhabalar kizlar, atlayıp alintilamadigim varsa kusura bakmayin lutfen. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
Oğlum doğdu çok şükür, 3350 çıkmıştı 3600 gr doğdu çok şükür. İkimizde yorgun ama iyiyiz. Normal doğum oldu, suni sancili, kesili ve dikişli :) son anlarda sanci bayağı sıkıştırdı ama neyseki yolunda her şey. Sıradaki arkadaşlarıma başarılar diliyorum:) sevgiler
9bucukta suni sancı verilmeye başlandı, 4te doğum oldu. Benim kızımda çok şiddetli ağrılarım olmadığı için epidural almamıştım, bunda da direndim almadım ama 8cmde doktora yalvariyordum epidural diye. Doktor vermedi tabii, iyi de yaptı yoksa doğum uzayacaktı. Hiçbir doğum birbirine benzemiyor gerçekten. Son 1 saat sancı çok zor evet ama geri kalanı çok güzel, cesaretini kaybetme ve bir ayazda kurtarsın Allahim sizi de sağlıkla insallahSaglikla buyusun bol bol sutunuz olsun insallah
Ne kadar sürdü ortalama dogum? Bide epidural fln yapilmadi mi cok mu siddetli agrilar?? Musait zamanda yazarsan sevinirim zira siradakilerden biri de benim ve gitgide geriliyoruuum
Amin canım, size de hayırlı doğumlar olsun inşallah. Allah bir avazda kurtarsingözünüz aydınAllah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Ayy desene düşük sancısı gibi . Ben düşük yapmıştım tarif ettiğinle aynıydı . Gazın var gibi böyle ama yapamıyor Muş gibi .. inşallah hayırla geçer ya bize dua etsin doğum yapanlarŞöyle dayanılmaz bi ağrı yatınca geçmeyen beni uykumdan uyandırdı bir de sanki büyük abdestin gelmiş De zorlanıyormuşsun gibi bele bıçak saplanıyor sanki normal bi sancı değil giderek şiddet artıyor
Sorma kuzu ya
Çıkar valla ne yapalım evde ölelimmi
Hayır benim kendiliğinden yırtılma oldu makata çok yakın kısımda dikerken 2 tane iğne yaptı dr sanırım uyuşturdu
İç iç yarasın evet canım aynı gün doğdu bizimkilerbenimde annem olmasa ne yapardım bilmiyorum Allah başımızdan eksik etmesin
Amiin insallah, cok tesekkurler cevabin icin, her hikaye cesaretlendiriyo beni de boyle duydukca ama bi yandan da cok korkuyorum, bakalim insallah kolay olur9bucukta suni sancı verilmeye başlandı, 4te doğum oldu. Benim kızımda çok şiddetli ağrılarım olmadığı için epidural almamıştım, bunda da direndim almadım ama 8cmde doktora yalvariyordum epidural diye. Doktor vermedi tabii, iyi de yaptı yoksa doğum uzayacaktı. Hiçbir doğum birbirine benzemiyor gerçekten. Son 1 saat sancı çok zor evet ama geri kalanı çok güzel, cesaretini kaybetme ve bir ayazda kurtarsın Allahim sizi de sağlıkla insallah
Amin canım, size de hayırlı doğumlar olsun inşallah. Allah bir avazda kurtarsin
Contratubex ama ücretli oluyor dermokozmetiğe giriyor bunlar.Yara iyileştirici merhemler farklı ücretsiz oluyor.Kızlar bebişlerini kucağına alan herkesi tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün
Herkese en kolay ve hayırlı şekilde doğumlar dilerim
Merak ettiğim bi konu var
sezaryen sonrası iz için krem kullanacak olanınız var mı ?
Cerrahi operasyonlardan sonra reçete olarak yazıldığında sigorta ödüyor diye biliyorum. Bu şekilde alabilen var mı ?
contratubex için sordum aslında ben de.Contratubex ama ücretli oluyor dermokozmetiğe giriyor bunlar.Yara iyileştirici merhemler farklı ücretsiz oluyor.
Doğum bekleyen herkesi sağlıkla ve bir avazda kavuştursun Allahım inş kızlarAyy desene düşük sancısı gibi . Ben düşük yapmıştım tarif ettiğinle aynıydı . Gazın var gibi böyle ama yapamıyor Muş gibi .. inşallah hayırla geçer ya bize dua etsin doğum yapanlar
Insallah çok güzel olacak her şey merak etmeAmiin insallah, cok tesekkurler cevabin icin, her hikaye cesaretlendiriyo beni de boyle duydukca ama bi yandan da cok korkuyorum, bakalim insallah kolay olur
Contractubex aldım canım ama devlet herhangi bi ödeme yapmıyo kendin ödüyorsun .Kızlar bebişlerini kucağına alan herkesi tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün
Herkese en kolay ve hayırlı şekilde doğumlar dilerim
Merak ettiğim bi konu var
sezaryen sonrası iz için krem kullanacak olanınız var mı ?
Cerrahi operasyonlardan sonra reçete olarak yazıldığında sigorta ödüyor diye biliyorum. Bu şekilde alabilen var mı ?
oyyyContractubex aldım canım ama devlet herhangi bi ödeme yapmıyo kendin ödüyorsun .
Amin çok sağolun şurda doğum bekleyen üç beş kişi kaldık herhaldeDoğum bekleyen herkesi sağlıkla ve bir avazda kavuştursun Allahım inş kızlar
Insallah çok güzel olacak her şey merak etme
Allah analı babalı büyütsün,gözünüz aydın
Gözün aydın geçmiş olsun
Gözünaydın canım
Aaa ne güzel kavusmussunuz sağlıkla, gözünüz aydın, güle güle büyütün inşallah
Göz
Gözünüz aydın maşallah kavuşmuşsunuzsağlıkla büyüsün inşallah
Bende epidural isteyenlerdenim, son anda komplikasyon yasayipta sezeryana gitmezsem planım epidural alıp normal doğum gerçekleştirmek.
Ya ne güzel bebiş gecikmeden gelmek istemiş. Gözünüz aydın
Epidural ile ıkınmada bir zorluk yaşadınız mı acaba? Nasıldı tecrübeniz?
kızlar gözünüz aydınAllah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip
Teşekkür ederim cnmGözünüz aydın
Evet canım ya çok uçuk fiyat . Aldık ama şimdi de almasa mıydık diyorum. 10gün sonra kullanmaya başla dedi daha başlamadım bn . İçim fena oluyo bakamıyorum daha dikişime flnoyyy
200 tl yi aşmış fiyatı sanırım
kullanmaya tam olarak ne zaman başladınız peki?
Ay iyi maşallah çok sevindim.Gittik kizum sarılık 13 tü 2 günde 11 oldu bol bol emzirmeye devam zaten anlamıştım hem çok uyumadı hemde gözlerinde sarilik gitmis hepten ne kadar çiş okadar iyi çişini attıkça sarıliğıda gidiyo yanaklarında var sıkıyorum yanağını gösteriyo sarılık
Uyur kuzumm benim bebe gaz sorunu yaşamıyor pekk yediklerim içtiklerimi dikkat ediyorum çunkü inan bugüne kadar doğru düzgün ağlamadı çunkü agrı sızı ve gaz sancısı olmuyo oda arada oluyo bi ağlıyo veriyo geçiyorrAy iyi maşallah çok sevindim.
Bebekler uyur ama hep öyle değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?