Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bana da meyve suyu ve çorba verdiler sadece canım
Gerçi ben hastanenin hizmetini beğenmedim o konuda. Benim gece saat 3 de 6 saatim doldu ama bana vermediler sabah 8 de kahvaltıda çorba verdiler. Öğün dışında vermediler yani. Yemek de yiyemedim gaz çıktıktan sonra hep çorba verdiler

Kızlar bebişlerini kucağına alan herkesi tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün
Herkese en kolay ve hayırlı şekilde doğumlar dilerim

Merak ettiğim bi konu var

sezaryen sonrası iz için krem kullanacak olanınız var mı ?
Cerrahi operasyonlardan sonra reçete olarak yazıldığında sigorta ödüyor diye biliyorum. Bu şekilde alabilen var mı ?

gözünüz aydın Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Saglikla buyusun bol bol sutunuz olsun insallah
Ne kadar sürdü ortalama dogum? Bide epidural fln yapilmadi mi cok mu siddetli agrilar?? Musait zamanda yazarsan sevinirim zira siradakilerden biri de benim ve gitgide geriliyoruuum
9bucukta suni sancı verilmeye başlandı, 4te doğum oldu. Benim kızımda çok şiddetli ağrılarım olmadığı için epidural almamıştım, bunda da direndim almadım ama 8cmde doktora yalvariyordum epidural diye. Doktor vermedi tabii, iyi de yaptı yoksa doğum uzayacaktı. Hiçbir doğum birbirine benzemiyor gerçekten. Son 1 saat sancı çok zor evet ama geri kalanı çok güzel, cesaretini kaybetme ve bir ayazda kurtarsın Allahim sizi de sağlıkla insallah
gözünüz aydın Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Amin canım, size de hayırlı doğumlar olsun inşallah. Allah bir avazda kurtarsin

Ayy desene düşük sancısı gibi . Ben düşük yapmıştım tarif ettiğinle aynıydı . Gazın var gibi böyle ama yapamıyor Muş gibi .. inşallah hayırla geçer ya bize dua etsin doğum yapanlar

Amiin insallah, cok tesekkurler cevabin icin, her hikaye cesaretlendiriyo beni de boyle duydukca ama bi yandan da cok korkuyorum, bakalim insallah kolay olur

Contratubex ama ücretli oluyor dermokozmetiğe giriyor bunlar.Yara iyileştirici merhemler farklı ücretsiz oluyor.

Ayy desene düşük sancısı gibi . Ben düşük yapmıştım tarif ettiğinle aynıydı . Gazın var gibi böyle ama yapamıyor Muş gibi .. inşallah hayırla geçer ya bize dua etsin doğum yapanlar
Doğum bekleyen herkesi sağlıkla ve bir avazda kavuştursun Allahım inş kızlar
Amiin insallah, cok tesekkurler cevabin icin, her hikaye cesaretlendiriyo beni de boyle duydukca ama bi yandan da cok korkuyorum, bakalim insallah kolay olur
Insallah çok güzel olacak her şey merak etme

Contractubex aldım canım ama devlet herhangi bi ödeme yapmıyo kendin ödüyorsun .

Allah analı babalı büyütsün,gözünüz aydın
Gözün aydın geçmiş olsun
Gözünaydın canım
Aaa ne güzel kavusmussunuz sağlıkla, gözünüz aydın, güle güle büyütün inşallah

Göz

Gözünüz aydın maşallah kavuşmuşsunuz sağlıkla büyüsün inşallah

kızlar gözünüz aydın Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip
Amazing family
Jou
sweetgirlcandy
Eflatunhilaf
Elsa355
Çok teşekkür ederim kızlar sizlerinde gözü aydın sağlıkla büyütelim bebişleri

pufimo
Çok teşekkür ederim güzel hbrlerle gelin inş

turkish-americano
Çok teşekkür ederim darısı başına

Ben sancıları çok güçlü hissettim ve 5 dkkada bire çıktı kısa sürede. 4 te epidural verildi. Epiduralle çok rahatladım. Sonra ağrılarım yine artmaya başlayıncam saatini bilemiyorum bi daha verdiler epidural. 2. Verdiklerinin etkisi uzun sürünce ıkınamadım açılma baya olmuştu. Suni sancı verdiler bu sefer ıkınabileyim diye ve 3 ıkınmada doğdu kızım saat 9 da. Sancılar zorlayıcıydı baya. Epiduralsiz asla dayanamazmışım ben.sancıları Çok güçlü hissettim.
Tavsiye ediyorum kesinlikle epidural candır vajinada kesi yapılmadı ama yırtılma oldu doğum esnasında malesef bi kaç dikişim var.

Ay iyi maşallah çok sevindim.
Bebekler uyur ama hep öyle değilmi

Reactions: Jou
Ay iyi maşallah çok sevindim.
Bebekler uyur ama hep öyle değilmi
Uyur kuzumm benim bebe gaz sorunu yaşamıyor pekk yediklerim içtiklerimi dikkat ediyorum çunkü inan bugüne kadar doğru düzgün ağlamadı çunkü agrı sızı ve gaz sancısı olmuyo oda arada oluyo bi ağlıyo veriyo geçiyorr
Emziriyorum gazını çikarıpp yatağina koyuyorum hiç yanımda yatırmadım yatağina alışsın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…