Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bi krem var contractubex diye en iyi iz kremi ama onu devlet karşılamaz ben kaza geçirdiğimde platin ameliyatlarımda yazıldı 7 sene önce 70 TL Di çok pahalı sezeryan içinde o krem veriliyor

Bebeklerinizi besleme saatleriniz nasıl? Çözemedim bu olayı bir türlü?
Sütün yettiğini nasıl anlıcaz?yavrumu yediriyorum hep uyuyor Sizler neler yapıyorsunuz? Ben artık her 2 saatte 1 , 1 öğün anne sütü , 1 öğün mama veriyim diyorum.

Sen bilirsin benimkide ben uyandırmasam uyanmıyo zaten tam iyileşemedi mamada vermeknistrmiyorum

Evet canım ya çok uçuk fiyat . Aldık ama şimdi de almasa mıydık diyorum. 10gün sonra kullanmaya başla dedi daha başlamadım bn . İçim fena oluyo bakamıyorum daha dikişime fln
almışken kullan bence hem işe ne kadar yarıyor görmüş oluruz
Bi krem var contractubex diye en iyi iz kremi ama onu devlet karşılamaz ben kaza geçirdiğimde platin ameliyatlarımda yazıldı 7 sene önce 70 TL Di çok pahalı sezeryan içinde o krem veriliyor
Geçmiş olsun o zamanlar işe yaradı mı?
Şimdi de kullanacak mısınız ondan ?

Yok kuzum gitmedi daha burada 20sinden sonra gidecek. Sende durumlar nasıl sarılık durumu nasıl kuzunun
Hee iyi kuzu
Iyi yaaa biraz gitti dün tahlilde 11 ciktı enfazla 5 olması gerekk bolbol emzirmeye çalışıyorum geceleri zor uyanan bebe resmen gündüzleri cok güsel uyanıyo kendi kendine

Hee iyi kuzu
Iyi yaaa biraz gitti dün tahlilde 11 ciktı enfazla 5 olması gerekk bolbol emzirmeye çalışıyorum geceleri zor uyanan bebe resmen gündüzleri cok güsel uyanıyo kendi kendine

Benimki de 4.5 çıktı okadar yediriyorum uykusunda bile zorla yediren ben nasıl yine okadar anlamadım. Biberonla yedirince çünkü daha kolay ya

Reactions: Jou
Her bebeden bebeğe değişiyo herhalde

Herhalde kuzum:) seninki acıktığı zaman mı uyanıyor kendi kendine. Benimki full uyuyorken şimdi kalkıp kendi kendine takılıyor:) bizi tanıyıp güldüğü zamana gelsek bir an önce

Herhalde kuzum:) seninki acıktığı zaman mı uyanıyor kendi kendine. Benimki full uyuyorken şimdi kalkıp kendi kendine takılıyor:) bizi tanıyıp güldüğü zamana gelsek bir an önce
Yaa kuzu gece 2 saatte bir uyandırıyorum işesinde sarilik gitsin diye zaten emcbur çok emmesi lazım oyle zor uyandırıyorumki onu sanki normal hayat gibi takılıyo gece uyuyo gündüz ayakta
Simdi kalktı kendi kendine yarım saattir gözler oynuyo gülüyo melekleri görüyo tabi
Zaten gözler gördümü öncekendi ellerine bakacak kaçgundürr 9da kalkıyo kendi kendine şaşırılacak iş

Cidden çok zor uyandırmak yüzünü siliyorum ıslak bezle, gıdıklıyorum bizimki gıdıklanıyor bu arada :) ama asla uyanmıyo. Ben 3 saatte bir yapıyorum bunu 2 saatte daha zordur. Yaa zamanında doğmuş olsaydı şimdi çoktan onları yapacaktı bıdık, şimdi 10 günlük sayılır bizimki :) birde saatinde kalkıyor he senin ki aferim dakikmiş:))

Reactions: Jou
Ayy desene düşük sancısı gibi . Ben düşük yapmıştım tarif ettiğinle aynıydı . Gazın var gibi böyle ama yapamıyor Muş gibi .. inşallah hayırla geçer ya bize dua etsin doğum yapanlar
Yani ama sonu güzel en azından Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Sormaa kızz anlamadım bende ama gaz konusunda çok sıkintı yaşamıyorumm kendi kendine veriyor nadir ağlıyor sancı konusunda ama çok zorlanmıyor veriyo gazını şükür gercekten yediklerini dikkat edersen bebe bakmak gayet kolay lohusalığım iyi gidiyorr 1 hafta ağrım oldu hep pek doğru düzgün sevemedim şükür atlattım bi dikişlerim ağrıyo oda ağrı kesicilerle idare ediyorum

Oyy gıdıkliyo helee normalde 3 ediyordum ama cok gelince dedim 2 saate bir olsun ama oda zor uyanıyo oylede 3 saat en ideal hem daha iyi acıkır düşünürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…