Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Bizimkide ilk zamanlar rahattı gaz sorunu hiç yoktu son zamanlarda oldu inş senin hep öyle devam eder. Evet hala yatıp kalkmak zor oluyordur. Yan yatamıyordum ben sırt üstü hep yatmak zorunda kalıyordum. 3 saatte bir düzenine alışınca fazla olmuyor aslında onun için. Zaten benimki acıkınca çığlığı basıp ağlıyor elini ağzının yanına koyduğu zaman mama zannedip o heyecanını görmen lazım ehehe ama bi iki fırt çekip direk uykuya dalıyor işte sonra uyandır uyandırabilirsen:)

Reactions: Jou
Aynennn birr iki emdimi uyuyo ışığı açtımmı uyanıyo mesela karanlikta uyuyo
Ben hala dikiş yüzünden yan yatamıyorum sanırım zaman alcak bide 8 kilo birden vermişim geriye 3 kilom kalmış ama suan diyet etmiyorum süt olsun diye tatlı türleri yiyorumm hemsirenin listede verdiği gibi

Canım bu videoda sütün yetip yetmediği nasıl net bir şekilde öğrenilir ve yetmiyorsa nasıl arttırılır ayrıntılı bir şekilde anlatıyor.

Millet süt konuşuyor, gaz konuşuyor ben hala doğuracağım püffff :///
Oyy canimm inan benimde 18hazirandaydı doğumum 3hazirana alindı oda sezaryen olduğu için kilosunada ulaşinca erken oldu vallahii iyi oldu artık hiç aramıyorum hamileliğimi yaaa
Sen normal doğuracaksan ne güzel işte sezaryen çok zor

Kızlar 2 günlük oğlum ilk gün doğduğunda sürekli uyuyordu uyandıramıyorduk şuan sürekli ağlıyor altını açınca ağlıyor yattığı yerde ağlıyor sütüm gelmedi mama veriyoruz mecburen kucakta susuyor yatırınca ağlıyor sanırım biraz pişik de oldu ama derdi ne anlayamadık

Bende başta korkmuştum sondadan dolayı enfeksiyon falan mı oldu tahriş mi etti diye. Yavaş yavaş azaldı şimdi de arada nadir oluyor o da hafif bi acı
Evettt bende bekleyeyim dedim belki sondadan sebep açıldı diyede biraz azaldı gibi benimde acısı ama işemekk fena atıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…