Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Gözün aydın

Çok iyi vermişsin sütlü tatlılar mı yiyorsun bende 7 kilo vermiştim ama 2 kilosunu geri aldım eheheh

Ay bu ara benim kız da aynı kucakta uyumak istiyor. Aç olsa ya da bi yeri ağrısa kucakta da ağlardı heralde. Senin ki erken başlamış bizim 1 haftadan sonra öyle oldu

Ooyyy yapınn yaaa vallahaa benimkinede ihtiyacı var duş rahatlatıyo bebeyii resmenn 15 güne kadar normal zaten ama kurudu gibi düşer bikac güne daha
Düşer düşer kuruduysa. Aynen yaz bide sıcak yıkamak lazım sürekli artık başlarız bakalım yıkamaya

Reactions: Jou
Ay bu ara benim kız da aynı kucakta uyumak istiyor. Aç olsa ya da bi yeri ağrısa kucakta da ağlardı heralde. Senin ki erken başlamış bizim 1 haftadan sonra öyle oldu

Canım naptın hala sütünü almıyor mu minik, inş soğuk diye içmemiştir şimdiye kadar ':)

Gazı falan yok dimi bizim ki genelde gazı olunca öyle yapıyor

Canım naptın hala sütünü almıyor mu minik, inş soğuk diye içmemiştir şimdiye kadar ':)
Ya sorma dün bu saatlerde mama saati gelmişti ağlıyordu umutsuzca verdim memeyi yarım saate yakın emdi ilk kez amma velakin akşama kadar hep denedim yok hiç bi daha çekmedi. Sağıp verdiğimde dediğin gibi sıcak suya koyuyorum eskisi gibi yapmıyor yine hafiften bi almak istemiyor gibi de

Vallahaa emzirme dönemindeyizz şu 40 güne tatlı dediğim bal pekmez tahin falan komposto şeker almak gerekirmis

Hım pekmez tahini bende başladım. Komposto hastanedeki hemşireler doğum yaptığım zaman içmeme izin vermemişti gaz yapar bana die, kaldı yapmadım daha sonra. Sütlü tatlılar da ozaman hafif oda olabilir

Reactions: Jou

Yaa canları isterse keyiflerine göre emiyor bu sıpalar bende emerse nasıl seviniyorum :) umarım devamı gelir. Aayy eskisi gibi yapmadığına sevindim hadi inş iyice alışır da emer annesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…