Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hım pekmez tahini bende başladım. Komposto hastanedeki hemşireler doğum yaptığım zaman içmeme izin vermemişti gaz yapar bana die, kaldı yapmadım daha sonra. Sütlü tatlılar da ozaman hafif oda olabilir
Listede yazıyo kızz zaten süt ve sütlu tatlılar diye bana verdilerr ama

Listede yazıyo kızz zaten süt ve sütlu tatlılar diye bana verdilerr ama

Bunu duyduğum iyi oldu eheheh atmıştın listeyi ama unuttum gitti herkes içmiş komposto ya bi bizimki vermemiş bana hatta meyve suyu iç ama onuda sulandır iç demişti.

Reactions: Jou
Bunu duyduğum iyi oldu eheheh atmıştın listeyi ama unuttum gitti herkes içmiş komposto ya bi bizimki vermemiş bana hatta meyve suyu iç ama onuda sulandır iç demişti.
Hahahaha belki herkese farklı iştee yaa aamaann atlattik yaa kuzu vallahii ustumden bi yük kalktı

Yaa canları isterse keyiflerine göre emiyor bu sıpalar bende emerse nasıl seviniyorum :) umarım devamı gelir. Aayy eskisi gibi yapmadığına sevindim hadi inş iyice alışır da emer annesini
Ay inşallah bi umutlandım öyle olunca. Katater set geldi bugün bakalım biberonu bırakcam inşallah

Canım soğuk şeyler içme sütüne soğuk da geçmiş olabilir göğsün hep kapalı olsun rüzgarda kalma

Kizlar ozellikle nişanı gelenler gelen sey kanlimiydi sefaff gelen oldumu hic kivami cokmu katiydi balgam kivaminda renksiz avuc ici kadar bir akinti geldi ama nisan mi acaba diye kuskulandim

Benim bu ikinci. İlki sezeryandı bu ssvd olacak. Valla gelsin istiyorum artık ya
Al benden de o kadar

Aynen ya geleydi şu sancı artıkda kurtulaydık doğum stresinden

Oy kader arkadaşlarım gelsinler hele artık ya. Dün sıyırma yaptı ebe. Sonrasında kanamam oldu gece kesildi. Sabah sümüksü akıntı geldi, şimdi kahverengi lekeler geliyor.

Yalancı sancilarinız oldu mu hiç ağrıli bir sekilde? Dün gece saat 2.00 de 4.00 ve 6.00 da feci agrili kasilmalarim oldu çok zor uyudum ara ara devam etti hep. Sabah da devam ederse geceye dogururum buyuk ihtimalle dedim ama sabah kesildi. 40. Haftaya geldiginizi gorunce bi size sorayım dedim.

S
ssvd ne kiz

Evet bu aralar bende oluyor bayağı. Hatta sabah düzenli 8-9 dkka da birdi sonra kesildi. Şimdi yok.
Sezeryan sonrası vajinal doğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…