Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar dua edin lütfen yaa ben çok kötüyüm kan alındı röntgen çekildi yatış verecez sanırım dediler. Şimdi bi enfeksiyona daha bakılıyor
Sweet alintida kalmış mesaj. Yine de çok çok geçmiş olsun tatlım, çok şükür ki iyi fıstık
Çok heyecanlıyım kızlar dua edin
Canim , Allah yardımcın olsun insallah. Korkma. Normal ya da sezeryan herkes bebegini bir şekilde kucagina alıyor. Sen de alacaksın, sonra da gerisi teferruat olacak. Dualarımız seninle

Son durumun nedir bilmiyorum, aynı tarihliydik seninle. Şu kadarını söyleyeyim normal ya da sezaryen farketmez bebeğe kavuştuğun an hepsinin sıkıntısı geçiyor. Benim aklım çıkıyordu sezaryenden, sondadan.. İkisi de asla korkulacak bir şey değilmiş. Her şey zihnimizde. Allahtan senin ve diğer kardeşlerim için doğumlarınızı güzelleştirip, kolaylaştırmasını istiyorum. Allah sağlıkla afiyetle kavuştursun bebeklere.

Merhabalar
Devlet hastanesinde doğum düşünenler ya da doğum yapanlar size bir soru sormak istiyorum.

Elinizde yine valiz ile mi gideceksiniz doğuma? Nasıl yapacaksınız? Nasıl gittiniz hastaneye? Özelde pek tuhaf karşılanmaz da devlet hastanesinde valiz sanki tuhaf karşılanır gibi geliyor bana.

Kızlar ya bu biberon işi nasıl olacak?
Bebeğimin bazen genzine kaçıyor artık vermeye korkuyorum.
Sağ memeyi desen istemiyor sol sadece

doktor kesinlikle biberon önermiyor canım, benimde sütüm az arada mama takviyesi yapıyoruz.. meme reddi olmaması için enjektör ile veriyoruz onda da

Reactions: Jou
kızlar doğumumu yazamadım hala ağrılarım var ama özet geçicem çatım açılmadığı için doktor zaten pazartesi gününe sezaryen planlamıştı.. sabah hastaneye gittiğimde stresten doğum sancılarım başladı ve sonrasında suyum geldi çatım yine açılmadığı için sezaryen oldum ama öncesinde kendimi çok kastığım için tüm kemiklerim sızlıyordu hastaneden dün akşam çıktık

bu dikişlerimiz ne zaman eriyor, sanki dikişler gidince daha iyi olacak gibiyim

ek olarak son kontrolde 3,150 çıkmıştı, 2 gün sonra doğumda 3,240 doğdu

Ben Şehir hastanesinde doğum yaptım, valizle gittim. Yani ihtiyaçlarımızı tek seferde ve en kapsamlı valizler alıyor. O yüzden dert etmeyin, valizle gidin.

Maşallah barekallah, Rabbim göz aydınlığı eylesin. :)

Ya ilçe Ya şimdi ne bileyim ben biraz utanıyorum böyle şeyler saçma Bi şekilde tamam teşekkür ederim.
Ben Şehir hastanesinde doğum yaptım, valizle gittim. Yani ihtiyaçlarımızı tek seferde ve en kapsamlı valizler alıyor. O yüzden dert etmeyin, valizle gidin.
Anladım çok teşekkür ederim öyle yapayım o zaman. Odalar tek kişilik değil ya sorun olur mu acaba diye düşündüm

Benim daha yeni toparlandı dikişim genede kasintım var lazer dikişmi senin de
Ulttasondan farkediyor zaten ya bizde ultrasonayken 3500 50 cmdi
Bi doğdu 3800 48 cm oldu

Kızlar ya bu biberon işi nasıl olacak?
Bebeğimin bazen genzine kaçıyor artık vermeye korkuyorum.
Sağ memeyi desen istemiyor sol sadece
Benimki de o kadar hızlı içiyordu ki her mama saati genzine kaçıyordu. Şimdi katatere geçtim ondan kurtulduk bakalım. Valla pek yapacak bir şey yok kolunda düz yatırma eğimli ver sen mutlaka

Dualarımız seninle sağlıkla kavuş bebeğine
Çok teşekkür ederim canım çok şükür iyi
Kuzu 7 gün olsun dipçik gibi oluyorsun bol bol yürü ama evde

Anladım canım. Benim gene yalancı sancı oldu 10 dakikada bir geliyordu kasılmalar sonra kesildi. Sabit kalça kemiği ağrısı da geçti. Değilmiş demek.

Benim daha yeni toparlandı dikişim genede kasintım var lazer dikişmi senin de
Ulttasondan farkediyor zaten ya bizde ultrasonayken 3500 50 cmdi
Bi doğdu 3800 48 cm oldu

aynen canım lazer dikiş, ay 10 gün daha yani

Dualarımız seninle sağlıkla kavuş bebeğine

Çok teşekkür ederim canım çok şükür iyi

Kuzu 7 gün olsun dipçik gibi oluyorsun bol bol yürü ama evde

yürüyorum ama sezaryen göbeği çok izin vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…