Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
aynen canım lazer dikiş, ay 10 gün daha yani

yürüyorum ama sezaryen göbeği çok izin vermiyor
Vallahaa gün geçtikçe busefer kaşintıyla uğrasıyorumm su geçirmez bandı çiktıktan sonra kuru birakmaya çalışıyorum orayıda terlememesi lazım

Kızlar ya erkek kardeşimin yarın akşam kınası var pazar akşamıda düğünü benim ne olacağım meçhul acayip canım sıkkın napcamı bilmiyorum bu kadarmı denk gelir yani

Evet oyle diyodu dr dün muayene oldum hiç açılmam yok sıyırma felan yaptı bebeğin başını indirdi iyice cumartesi sabah gel bakcaz dedi tekrar
Hmm tam da denk gelmiş gerçekten nasip işte. E şimdi sen hem doğurmak istiyorsun hem de kınaya düğüne katılmak istiyorsundur

Hmm tam da denk gelmiş gerçekten nasip işte. E şimdi sen hem doğurmak istiyorsun hem de kınaya düğüne katılmak istiyorsundur
Yani ayarlasak olmazdı istiyorum ama zor bi ihtimal ama içimde gidiyo üzülüyorum nasip artik bu arada dün sıyırmadan sonra kanamam olmuştu bugünde leke leke kahverengiydi az önce bi islaklık hissettim lavaboya gittim pedimde sümük gibi kahverengi bişeyler gelmiş nişanmı bu acaba

Aa nişan olabilir. Ama nişan olsa da sonrasında ne kadar sürüyor doğum onu bilmiyorum. Dr a gidecek misin cumartesiyi mı bekleyeceksin?

Aa nişan olabilir. Ama nişan olsa da sonrasında ne kadar sürüyor doğum onu bilmiyorum. Dr a gidecek misin cumartesiyi mı bekleyeceksin?
Sancıyı bekliycem hafif hafif bişeyler var gibi ama normaldede ağrilarim vardı zaten şuan çok ayirt edemiyorum bekliycem

Kızlar ya erkek kardeşimin yarın akşam kınası var pazar akşamıda düğünü benim ne olacağım meçhul acayip canım sıkkın napcamı bilmiyorum bu kadarmı denk gelir yani
Benimde kardeşimin pazartesi kınası, sonraki hafta pazar düğünü var ben gitmeyeceğim. Bebek ve biz daha önemliyiz, hiç üzülme. Nasib artık bazı şeylerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…