Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
ser1627 canım naptın yazmamışsın bebiş ve sen iyisiniz demi
canim benim cok şukur iyiyiz sennin bebiste sende iyimisin?
13 haziran saat 19 gibi doğdu kizcem.2980 gram asiri stresle girdim ameliyata spinal hem.ilkti hemde saat geciktikce stresim artti.Ameliyat esnasinda tansiyonum cok dustuğu icin iki uç kere sedasyon verildi.İlk dogumum genel anesteziydi bu spinal ve boyle bir mutluluk boyle bir an yok.Herşey cok guzel.gecti ameliyat ve sonrasi tek sorun ilk ayağa kalkmak sonrasi geliyor zaten suan totalde 3 gunluğuz ama kendi isimi yapabilirim.Genel anesteziden daha kolay spinal ameliyat.Kizçem ilk gunden gaz sorunu var doktorlar kabul etmesede var)) nursey surupla gideriyoruz sorunu zamanla buyudukce daha azalir insAllah rabbim isteyen herkese nasip etsin herkese doğumda ve sonrasinda kolayliklar ihsan etsin

Iyi olmanıza sevindim evet sadece ilk kalkış zor yoksa ameliyat esnasında falan bir şey yok

Ay gaz sıkıntı ya yavrum benim bizde uğraşıyoruz işte emmesi için kataterle besliyorum biberonu unutması için bakalım inşallah başarılı olurum

Dün o kadar ağrının uzerine doğururum sandım, bugün maşallahım var yani tık yokkızlar sizde ne var ne yok
Dün gecem benimde ağrılı kasılmalı geçti. Hatta bi ara bir saat ara verse de uyusam dinlensem dedim. Sabah 6.00dan sonra her sey normale döndü benim de. Gece uykusu çok tatlı oluyor düzenli kasılmalarım olsa anlamam yani o derece. Kalkayım dakika tutayım fln demiyorum kendimi uyumaya zorluyorum o ağrı eşliğinde. Siz dakika tutuyor musunuz?

Hiç sorma ya bişey yiyemiyorum ben resmen tiksiniyorum her şeyden annemde diyor bişey yemiyorsun nasıl süt olsun diye
Canım humana nın rezeneli olanından al. Bir de promalt içecek var e bebekte fln bulabilirsin . Bu sıvılar iyi gelebilir bişe yiyemeden bile en azından içecek yerine içersin

Günlerdir ağrım var ama dünki gibi olmamıstı tuttum evet 20,25 dak arada 15 dak araliklardaydıydı sabaha rahatlamış uyandım ama bugün nişan geldi şuan kasıklarda bişeyler ama henüz beklemedeyim tam ayırt edemiyorum

Sanırım sütüm gitti sağınca çıkmıyor eskisi gibi
Bir ögün bile atladiginda süt miktarini ve doyuruculugunu etkiledigi soyleniyo, salata fln gibi yesillikli biseyler fln yesen, hem hafif hemde yesillik süt yapar diye biliyorum dogru mu emin degilim ama
Bende uykumu bölüp gece dogurcm diye korkuyorum, valla uykumun arasinda su falan gelse off simdi kalkip nasi doktora gitcem diye dusunuyorum bir iki minik agri oldugunda
Ztn dönüp durmaktan cok uyuyamiyorum, uyudugumda da kalkmak istemiyorum, bakalim bebikler gelince nasi uykusuz kalicaz
Hic dayanamiyorum uykusuzluga ama bebek gelince annelik yüklenir bi enerji gelir heralde

Yediğim her şeyi 1 2 kaşık ancak ağzımda büyüyor resmen hamilelikte de böyleydim şimdi de devam ediyor. Resmen zorla yiyorum her şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…