Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Gerçekten o an insan nasıl hareket edeceğini şaşırıyor bi ara odada koşuyordum resmen böyle bi şey yok cidden acı desen acı değil ağrı desen değil sadece ıkınma hissi enteresan bişey

Baya maceralı geçmiş ya kuzuu
Gecmiş bitmiş olsunn
Bebe nasıll

Ben unutamıyorum gerçekten yani unutan nasıl unutur bilmem ama aklımdan çıkmıyor açıkçası

Napsın süt banyosu yapıyor anasına acımıyor sabahlara kadar emmek istiyor doymak bilmiyor bakalım napıcaz hanımefendiyle
Şu takviminide değiştirr cano hangi gün dogduysa

Benimkide oyle 15 20 dk da bir istiyo meme hepte kucagimda uyumak istiyo buara yatagina koyuyorum agliyo sanırım tüm bebeler aynıhiçte alıştirmadım gercii ya

Canım hayırlı olsun Gözün aydın 1 hafta sonra daha rahat olursun. Bence çekiyordur. İnt den bakıp emzirmeye çalışmıştım çünkü ozaman kadar yanlış tutuyormuşum bebişi:)
Canım çok sağol bebek sahibi olmak dedikleri gerçekten dünyada ki en tarifsiz güzel bir duyguymuş.

Bugün lansinoh krem e başladım biraz da tutma şeklimi geliştirmeye çalışıyorum bir tık daha iyi hissediyorum
Sezeryan acısı tamamıyla 10 günde falan geçiyor. Ama 2 3 güne şimdikinden daha iyi olursun
Dört gözle bekliyorum o halde rahatlamayı.
Peki büyük tuvalete ilk ne zaman çıkılıyor? Gaz da sorun yok ama henüz büyük lavabo ihtiyacımı gidermedim gelmedi yani.

Kızlar artık minikim yavaş yavaş beni tanımaya başladı hayran hayran bana bakıyor ya elini elime sürüp bana bakıyor sabah resmen beni sevdi ya eheheh. Birde artık ara ara bana gülüyor tipini yediğimmm sizde ne gibi gelişmeler oldu

Benim çok sonra oldu 4 5 gün sonra sanırım belki de daha geç

Yaaa kuzum seninki kocaman oldu artık bizimki de sesime falan bakıyor dönüyor bana eşimdeyken

Kuzu kendin yıkıyorsun artık demi nasıl yapıyorsun taktiği var mı

Yaaa kuzum seninki kocaman oldu artık bizimki de sesime falan bakıyor dönüyor bana eşimdeyken

Kuzu kendin yıkıyorsun artık demi nasıl yapıyorsun taktiği var mı

Küveti boşa almışım yaw yıkayamadık eşimle elimize yüzümüze bulaştırdık. Beliste soğuktan nefret ediyor az bişey üşüdüğü anda çığlığı basıyor. Sonra instagram da bir video gördüm onu yaptık oh be dünya varmış dedik. Eşim kucağında tutuyor belisi suyun altında bende güzelce yıkıyorum okadar çok hoşuna gitti ki hiç sesi çıkmıyor. Çokta rahat yıkadık. Eğer sende denemek istersen atarım video :)

Ay at at şimdi daha cesaret edemem de şöyle biraz zaman geçsin denerim

sweetgirlcandy diğer videoyu bulamadım ama buda aynısını neyse kucağına böyle alıyorsun ama ben suyun altına kafasını tutmadım elinin üzerinde tuttu su ahizesini elime aldım kafasını öyle yıkadım :)

Ay benim koca sakar biraz kesin düşürür çocuğu ama iyi bi yöntem bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…