Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Emzirdikten sonra dik tutun bu süre sonra da reflü yatağına yatırın ,yoksa da alın o yataklardan ucuz bişey zaten. Fazla emzirmeye çalışmayın sütun fazlasını da kusar o şekilde ama çok kusa kusa yine reflu olur

Canım ilk günler benimde midem bulanıyordu hiç bişey yemek istemiyordum sonradan geçiyor merak etme

Yaaaaa çokgüzelll ben bunu bekliyorummm bu sabahta bana bi baktı etti amaa güldü erken belkide

Cano biz küvette yıkıyoruzz ve hiç ağlamıyorr resmenn bide küvet için filesini aldıkk ona yatırıp yıkatıyoruzz benimki suyu cok seviyo

Şu takviminide değiştirr cano hangi gün dogduysa

Benimkide oyle 15 20 dk da bir istiyo meme hepte kucagimda uyumak istiyo buara yatagina koyuyorum agliyo sanırım tüm bebeler aynıhiçte alıştirmadım gercii ya
Abo ben Bi tek benimki böyle sanıyordum bir de sabahın 5inde gözleri fal taşı gibi açılıyor

Reactions: Jou
Cano biz küvette yıkıyoruzz ve hiç ağlamıyorr resmenn bide küvet için filesini aldıkk ona yatırıp yıkatıyoruzz benimki suyu cok seviyo

Benimki de çok seviyor gün aşırı yaptırıyoruz, günü gelip yaptırmadığımız zaman acayip huysuzlanıyor. Ama file olsada biz tam beceremedik yıkamayı bu daha rahat oldu bizde

Reactions: Jou
Oğluş sesimden de tanıyor,sesimi duyunca daha da kuvvetli ağlıyor alayım diye

Benimki de çok seviyor gün aşırı yaptırıyoruz, günü gelip yaptırmadığımız zaman acayip huysuzlanıyor. Ama file olsada biz tam beceremedik yıkamayı bu daha rahat oldu bizde
Bencede aslında daha rahatt yaa eşime gösterem de edelim bigün

Şu takviminide değiştirr cano hangi gün dogduysa

Benimkide oyle 15 20 dk da bir istiyo meme hepte kucagimda uyumak istiyo buara yatagina koyuyorum agliyo sanırım tüm bebeler aynıhiçte alıştirmadım gercii ya
Bu da aynı valla emiyor bi saat olmadan geri uyanıyor ciyakla ciyak karnı gurulduyor resmen çocuğun bide her gün tuvaletini yapıyor büyük olan normal mi

Bu da aynı valla emiyor bi saat olmadan geri uyanıyor ciyakla ciyak karnı gurulduyor resmen çocuğun bide her gün tuvaletini yapıyor büyük olan normal mi
Her gün de yapar birkaç gün arayla da yapar. Genelde ilk doğduğu birkaç gün yapıyor. Sonra bir ara 3 gün yapmadığı da oldu bizim. Normal dediler. İlk zamanlar yeşil rengi.. Anne sütü tam almaya başlayınca sarıya dönüyor Sen çiş ve kakasını takip et doktora bildirirsin en doğru ifadeyi doktor sana söyler

Evet başlarda günde 2 3 kez de yapıyorlar. Sonra yapmadığı da oluyor. Düzene girer zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…