Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Gerçekten söyleyecek çok şey var da kendimi tutuyorum. Bir de sana suç atması salak mısın da sen dediğinden fazla vereceksin. Gerizekalılar inşallah bir sorun olmamıştır

Bizde 1 fıs kullanıyoruz (3damlaya denk geliyor) oceandan..
Bana da 3 damla ya da 1 fıs dedi 3 damla veriyorum. Şimdi bi tereddüt ettim fazla mı diye. Ablamın arkadaşı da kızına 3 damla kullanıyormuş ama 5 yaşında falan. Ben ona az demiştim bizimki mi fazla yoksa

Kızlar alıntılıyamadım. Yarın için özel hastaneye randevu aldık bir an önce gösterelim dedik. Yarın belli olacak umarım sıkıntısız atlatırız bu durumu. Allah onları da bildiği gibi yapsın hala kendime gelemedim. Sanırım herşey yolunda iyi diyene kadar kendime gelemem

Hadi dualarımız sizinle şikayet et onları da mutlaka

2 veya 2,5 ay arası yaptırılıyor. Henüz erken,1 aylık muayenesinde doktor yönlendirir. Bizim bugün 1.ay muayenesi vardı kalça ultrasonu randevu verdi agustos ayına
Şimdi bnde hastaneden verdikleri kagitta alti hafta sonra muayene dio demekki ozmn bizede randevu verilir

Ya benim Bu gün randevum vardı elleme bile elletemedim Allah aşkına dokunmayın dedim çok korkuyorum ya tuvalete nasıl gittiğimi bi ben bi Allah biliyor . Antibiyotik işe yarar inşallah ta bi an önce kurur

Bana da 3 damla ya da 1 fıs dedi 3 damla veriyorum. Şimdi bi tereddüt ettim fazla mı diye. Ablamın arkadaşı da kızına 3 damla kullanıyormuş ama 5 yaşında falan. Ben ona az demiştim bizimki mi fazla yoksa
Bana da tera d3 günde bir defa 3 damla dedi

Canım bana da bir miktar yattı aceba ne kadar yatırıyorlar toplamda? Asgari için ne kadar aceba ödemesi?

Kuzum inşallah korkulacak birsey yoktur.dualarmiz miniğimizleRabbım herkesin evladina sağlık versin

Hiç bilmiyorum.. Nasıl anlayacağız ki.. Bir sonraki kontrolede daha var.

Cocuk doktorunu aradik o da anne sütü damlatın dedi bi kaç güne gecmezse damla alıcaz biz de bakalım. Resmen sarı sarı bir seyler akıyor gözünden.

Sizinkisi gecti mi peki? Gectiyse kaç gün sürdü acaba?
Hiç sıkma canını geçiyor. İlk olduğunda ne kadar çok kafama taktım üzüldüm anlatamam. Arada bir cezvede içme suyu kaynat. Ağız mendilini ütüden geçir. O suyla ıslat. Hafif ılık olmasına dikkat et. Çapaklı gözünü burnuna yakın göz kısmından başlayarak bastırmadan tek seferde sil. Sakın diğer göze aynı bezi sürme.. Damlayı bir hafta kullan denildi. 5. Mi 6. Günde mi ne geçti. Ama ben 7. Günde uyguladım.

Hiç bilmiyorum.. Nasıl anlayacağız ki.. Bir sonraki kontrolede daha var.

Normalde zaten 3 yada 4 damla veriliyor. Ama işte bizimki fazlaydı hep 1.5 aydır. Aslında arada d vitamine bakılması gerekiyor bilmiyorum ben bu olanlardan sonra öyle düşünüyorum. İnt de araştırdığım zaman endokrin doktoru d vitamini zehirlenmesi yüzünden çok fazla hasta geldiğini söylüyor. Artık bilinçsizse kullananlar yada kullandıran doktorlar var nedense covidden sonra sanırım herkes çok yüklendi. Eski çalıştığım çocuk nefroloji doktoruyla konuştum oda aynı şeyi söyledi çok fazla görüyoruz bu yanlıları diyor. Gelde güven şimdi doktora

Ben de çok sorguluyorum her şeyi.. Hele de bebek olunca daha çok sorgulamaya başladım. Gözü çapak oldu. Damla önerildi. Kaç tane yere sordum. D vit denildi kaç yere sordum. Şimdi burun tıkanıklığı var. Onu sorgulamaya başladım o kadar çok farklı uygulama var ki hangisi doğru hangisi yapılmalı bilmiyorum..
Doktoru bile sorgulamak gerekiyor işte.. Geçenlerde haberlerde gördüm. Doktor reçeteyi yazıyor eczacı yanlış veriyor. çocukta değişik bir etki görünce anlaşılıyor. Allahım işini düzgün yapanlarla karşılaştırsın herkesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…