Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Oyle vallahaa öyleydi benimde ama evin içinde bolbol yuruyüş yapp daha çabuk atlatırsınn çok zor snei cok iyi anlıyorumm ama biticek

Eee bebe nasıl
Keşke geçse Jou ya dikişler le uğraşmak çok zor .
Bebe çok iyi maşallah bu gün işitme testi filan yaptırdık iyiydi yani

Reactions: Jou
Ya bende bundan bahsediyorum neden bakılıp verilmiyor 1 yaşına kadar kullanacaksın dedi sağlık ocağındaki hemşire. E belki çocuğun değeri normal çıkacak

Reactions: Jou
Birde kızlar bebişlerin burnunu temizlerken ne ile ıslatıyorsunuz normal suylamı yoksa fizyolojik serum vsylemi? ben doktora sormayı unuttum
Serum fizyolojik kesinlikle alınmalı ben hergün damlatıp çekme aparatıyla çekiyorum acaip dolu oluyo burnu çekmedimmi rahat uyuyamıyor hatta

Benim dr d vitamini verdi verirken dediki sakın başka ilaç verirseler alma yok muadili yok başka bişey bu işaretlediğimi al dedi eczacılarla ilgili sıkıntı var bence

Bende burada sordum herkese kaç damla kullanıyorsunuz diye hep en başından tedirgin oldum ama neden daha çok ardını araştırmadım başka doktorlara sormadım kendime çok kızıyorum.. Çok fazla reçeteyi yanlış veren var annemede yanlış dozda vermiş eczacı, doktor bu dozla nasıl ayakta durdun sen demiş.

Mama yemiyor dediğinizde doktor ne diyor hala mama mı diyor? Mamayı neden yemiyor kuzucuk acaba yaa
Daha dun goturdum doktora sen stres yapma sen sakin ol dıyor. Boyuda kılosuda gayet ıyı dıyor ama 2 ayda 1kılo anca aldı benım cocugum. Test yaptrdım uzule uzule kandı idrardı hiçbir şey çıkmadı şükür. Ek gıdalara başla dedı ama ben zaten coktan basladım anlamıyorum gercekten mamadan soğudu sanırım benım ki başka aklıma bısey de gelmıyor genel durumu da iyi ama bu iştahsızlıgı beni son 2aydır çok yıprattı çok uzuluyorum saatler gecmesıne ragmen bazen bısey yemek istemiyor dıye.

Tüh ya iştahsız bir bebek demek ki. Doktor kilosuna normal diyorsa üzülme ya.

Teşekkürler canım,evet memurum ben galiba bize sadece ikinci çocuk için 400 lira verilecek sadece bir kereye mahsus başka bir şey yok

M -Murphy kuzum inşallah geçici bir şeydr.
Benim bildiğim bir arkadaşım vardı çocuğunda fazla çıkmıştı bir kaç yıl önce.
Ama çocuğun hiç bir şeyi yok şimdi gayet sağlıklı.Demekki etkilememe ihtimali var.
Çok sinir oldum ben de hastaneye.
Geçen damlaları sordun ben de 3 damla demistm 5-6 yazanlar olunca eksik mi veriyorum dedim.
Yani biz bilemeyiz ki , doktorun net bilgi vermesi lazım bu nasıl ihmal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…