Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimde aynı marka serum fizyolojik.. bende baya izledim ama cesaret işi çok zor. Zarar verme korkusu.. ama sabah serum fizyolojikten sonra sümüğü uca yakın görünce bir cesaret becerdim
Korkma canım ucunda sünger var ya o nefesin hızını baya düşürüyor,yavaş yavaş çek ,sen o dereceyi ayarlarsin zaten

Kizlarr yaaa benim kız çok hıckırıyorr hep hava yutuyo anlıyorumdaa acaba burnumu tıkali

Benimki hıçkırığı başlayınca biraz mama veriyorum hemen geçiyor yoksa uzun sürüyor hıçkırığı

Reactions: Jou
Kızlar gittik doktora biraz rahatlattı doktor. 6 damla ile olan yükseklik olamaz. Gebelikte kullandın mı dedi. Gebeliğim boyunca sürekli kullanmıştım. Ondanda etkili olabilir tabi ama bu yine hatasız olduğunu göstermiyor diğer doktorun. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum çok hastam oldu böyle dedi.

Ondan da olabilir, memede uzun emip ağzına koy çıkar yapınca gazdan da olur.sen nasılsın kuzum bebiş nasıl,ben iki çocukla elendim3-4 cocuklulara saygılar sunuyorum
Valla ben napam ahsenle uğraşıyoruz işte yuvarlanıp gidiyoruz ay valla tek çocukla zorlanıyorum ben bile Allah yardımcınız olsun

Hadi inşallah gözün aydın

Benimki hıçkırığı başlayınca biraz mama veriyorum hemen geçiyor yoksa uzun sürüyor hıçkırığı
Yaa hıçkırık tutunca karnımdayken hıçkırdığı zamanları geliyor gözümün önüne duygulanıyorum 10 günde bile büyüdüğünü hissediyorum, keşke daha yavaş büyüseler
Aman iyi bari canım boşa telaş yapmışsın.

Bana da böyle bir şey olunca cesaret gelecek ancak sanırım
Keşke hepimiz yakın olsak desteklesek birbirimizi
Bana demir ve d vitaminine 3 ay daha devam etmemi söylemişti
uuuuu sana daha fazla söylemiş. Gerçi doğumdan sonra Demir ilacımı farklı vermişti. O bitince başka Demir ilacı verdi ve dvite başla 1 ay sonra bırak dedi.

Kızlar kendinizde d3 vitamini kullanıyor musunuz? Doktor bana Demir ve d3 vitamini 1 ay kullanmamı söyledi..
Benim de hamilelikte kullandığım pembe haplı demir ilacı vardı gynoferron olan hemsire ona devam et dedi bir de ilac yazdı antibiyotik ve ferrum diye bir ilac ikiside demir eksikliği diyor anlamadım bir türlü hangisini kullancam. Çok fazla ilac oluyor antibiyotiği zaten bıraktım mide bulantısı yan etki yaptı. Aklım karman corman oldu vallahi

Hanımlar bayram da ne yapacaksınız? Malum bebisler daha küçük gezme tozma yapacak misiniz? Bizim aileler şehir dışında geçen bayram gitmedik biz malum uzun yolculuk son haftalar onerilmiyor. Şimdi de ne yapsam diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…