Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Heee iyiye gidiyorsa şükür kuzumm

Kızlar memeye alıştırmak için hala çabalarken sanırım bir yanlış yaptım yatarak emmeye alıştırdım şimdi mama öncesi sonrası uyurken uyanınca her anda emmek istiyor. Bazen geç verdiğim zaman öyle bir sinirleniyor ki nımm nımm nımm diye sinirli sinirli ısırarak emiyor beni ahahaha. Olsun diyorum en azından tipini yediimm sürekli temas halindeyiz diyorum ama sonrasında inş beni zorlamaz:))

Enemmm minik 29 günlük mü oldu nasıl gidiyor kuzum bebiş nasıl
Aaayyy olduu vallaha şaka gibi

Çok güzel kuzu boyu uzadı ve baya kilolu oldu bacaklar patatese döndü pazartesi kontrolümüz ve aşımız var birbirimize alıştık epeyy
Tek başımada yıkadımm sıpayı

Oyyy yerim ben o patatesi annesinin sütü yaramış miniğe tek başına nasıl yıkadın helal olsun

Reactions: Jou
Deniycem valla yoksa sürekli uyur bu cadı bıraksan

Yok kız vallahi bak bi saati var o saatten önce mümkünatı yok ayılmıyor o saat gelince çat diye uyanıyor ve o saat 3 buçuk 4 saatlik bir dilim

Akşam 21.00 gibi odaya geciyoruz biz de yatirarak emziriyorum uyuyo ve yanimdan alip bir yere koymadan gece boyunca benimle birlikte yanyana yatiyoruz. Saati geldikce uyandirip emzirip uyumaya devam... bu sekilde gece hic uyanmamasi ve koyun koyuna olmamiz işime geliyor ama bu durum senin de dedigin gibi sonralari basima iş açaçak bence. Sabahlari emzirip reflü yatagina yatiriyorum hemen gozler faltaşı gibi açılıyor meme istiyor veriyorum hala istiyor bakiyorum memelerimde süt kalmamış gibi ama hala emme derdinde acaba memeye bağımlı mı oldu diye düşünmeye başladım şu an bile kucagimda uyuyor yatiramadim yerine aman uyanmasin da memelerin o esnada hic degilse dolsun diye.

Kucakta uyumaya alışınca başka yerde uyumuyorlar.Geceleri uyuyakaldığım için bebeği emzirirken şimdi sürekli kucakta uyumak istiyor.Umarım düzelir.Yenidoğan olduklarından sürekli temas istiyorlar normal.

Kucakta uyumaya alışınca başka yerde uyumuyorlar.Geceleri uyuyakaldığım için bebeğ
Şimdi iyi de ağırlaşmaya başlayınca zor olacak benim için şimdi bile ağırlığından popom ağrımaya basladi. Alsam yerine koysam yüzde yüz uyanacak çünkü.
Göz damlası ile 2 haftada geçti bizimki.
Bakalım ben de başladım göz damlasına geçer inşallah.

Canım ilk ve en kolayı 4. ay uyku eğitimiymiş.Kızda cok cektim en erken ne zamansa başlicam inşallah bebiş de misaade ederse

Evet ya çok güzel bir his gerçekten
Valla bizde iyiyiz çok şükür bebişle birbirimize alıştık artık ya başta yapıyordum kundak büyüdükçe yaptırmadı ellerini çıkarmadan uyumadı artık yapmıyorum
Emiyor demi şimdi aktif seni
Mama vermiyorum meme de almıyor sağolsun uyuyor diye
Emzirme danışmanları uyurken vermeyin memeyi uyandırın diyor da benimki emse ve uyandırsam geri uyumaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…