Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çok sevindim canım benim.. Ama işte insana o an ki korku yetiyor. Gelmiş geçmiş olsun

Doktora sorup bıraksaydın keşke antibiyotiği. Ben de doğumdan sonra antibiyotik ve Demir ilacı kullandım. Şimdi Demir ile dvit kullanıyorum.

Covid vakaları arttı, maymun çiçeği de ülkeye giriş yaptı. Bence gitmemek en iyisi ama sen bilirsin yine de..

O aletle sümüğün ağzımızdan hüüp diye içeri girme ihtimali yok di mi? Bnde de var ama henüz gerekmediği için kullanmadım
Yok yaa
Kızlar bişey sorucam bebeğiniz kaç saatte bir uyanıyor ya . Veya kaç saat uyuması gerekiyor bu bebeklerin
Genellikle hep uyurlar başlarda. Günlük 4 5 saat uyanık kalıyordu benim ki. Ama 2 saatte bir beslemen lazım. Ben 20 günlük olduktan sonra gece kendi uyandığında veriyorum mamayı. Ama 4 saati de geçirmiyorum

Cocuk doktorunu aradik o da anne sütü damlatın dedi bi kaç güne gecmezse damla alıcaz biz de bakalım. Resmen sarı sarı bir seyler akıyor gözünden.

Sizinkisi gecti mi peki? Gectiyse kaç gün sürdü acaba?
Hala devam ediyor
Fakat ben hiç bir şey yapmadım
Anne sütü de sürmedim
Ama çok şiddetli bir çapaklanma değil
Sadece ağız mendillerini suyla ıslatıp siliyordum
Kendiliğinden geçmişti
3-4 gündür yeniden başladı

Kızlar selam iki gün önce hastaneden çıktım. Sürece alışmaya çalışıyorum. Hastaneden çıkarken korse taktılar sezeryan olupta korse takmayan varsa ve acı çekiyorsa kesinlikle korse tavsiye ediyorum acıyı inanılmaz azaltıyor. Sarkan karnı topladığı için can acısına çok iyi geliyor ve hareket ettiriyor sizi evde rahatça.

Epeydir giremedim siteye.
Parti yaptık mı kaçırdım mı?
Nasılsınız?

Bizler aynı bebişlerle uğraşmaya devam parti yapmadık henüz sen nasılsın bebiş nasıl alıştınız mı birbirinize

4 saat uyuyor aralıksız korkuyorum kan şekeri düşecek diye ayıltma da ayıltamıyorum çocuk sanki yıllardır uyku uyumamış

Bizler aynı bebişlerle uğraşmaya devam parti yapmadık henüz sen nasılsın bebiş nasıl alıştınız mı birbirinize

Iyi kacirmamisim partiyi
İyiyiz bizde bebişimde iyi. Alıştık birbirimize, sanki yıllardır tek eksiğim oymuş gibi ne kadar güzel bir hismiş
Uyku pek uyuyamasamda mutluluktan henüz yorgunluğumu hissedemiyorum, o uyurken fotoğraflarına bakıyorum çökmem yakındır

Sen nasılsın canım senin bebiş napıyor?
Sizde kundakla mı uyutuyorsunuz bebişi? Ben öyle yapıyorum çok rahat hissediyor kendini.

Kız atılmıyor uykuda emzirmeye çalışıyorum açmıyor agzını sarsıyorum resmen çocuğu ama yok çok uykucu kendi isteyecek te uyanacak

Ben üzerini açıyorum canım yada altını açıyorum hemen rahatsız olup uyanıyor. Denedin mi bunu?

Selam canım, hastanede 4 gün mü yatırdılar seni?

Sade frappe
Pazar gecesi doğum yaptım çarşamba akşamı da taburcu oldum canım. Sezeryanda 3-4 kaldırıyorlar. Daha kaldırsalar kalırdım, o kadar ihtiyacım vardı ki hastane yatağına. Orası ayarlamalı olduğu için.

Kız atılmıyor uykuda emzirmeye çalışıyorum açmıyor agzını sarsıyorum resmen çocuğu ama yok çok uykucu kendi isteyecek te uyanacak
Öyle oluyor tatlım o günlerde.. Ama napıp edip uyandırman lazım emcekki biluribin seviyesi düşücek. Soyun, altını açın, burnunu ufak sıkın, ayak altına elle çizer gibi yapın, sırtına çizer gibi elle hareket yapın uyandırın. Çizer gibiyi tam anlatamadım ama ovuşturur gibi değilde biraz daha kaşır gibi..

Yine yüksek diye telaşlıyım aslında ama bir tık daha iyiyim tabi :) yaa birde 1.5 aydır bende hiç Bişi anlamadım zaman çok çabuk geçiyor oyüzden her anın doya doya tadını çıkarıyorum

Evet bende emzirince biraz geçiyorr canom
Sen naptın belis için ya yazdım ama cvp bulamadım benmi kaçırdım acep

Kuzum hıçkırık konusuna cevap yazıp sana sonra genel olarak yazdım herkesi alıntılıyamadığım için. Doktor sadece damla ile olan bir durum olduğunu sanmıyorum dedi. Gebelikte kullanmamlada olabilirmiş. Şimdi her mama sonrası verebildiğim kadar su veriyorum ilaçları da kestiler hep zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…