Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım ilk ve en kolayı 4. ay uyku eğitimiymiş.Kızda cok cektim en erken ne zamansa başlicam inşallah bebiş de misaade ederse
Uyku egitimi için kitap almistim ben de. Yemidoğanlığı bi geçsin de bakicam bakalım. Eşim daha bu sabah "aşkım bebek hep aramızda mı yatacak?" Dedi

Ben evdeyim vallahi bebisim 1 bucuk aylık falan olsa giderdim de şimdi evdeyim

Her bebek farklı demekki vallahi biraz daha bekliycem kırkı çıkınca düzelir diyen de var

Kızlar 16 günlükken Nişan düğün vs gibi ortamlara bebek giremez değil mi? Cok yakın arkadaşımın düğününe gitmeyecegim sanırım bebegimi emanet edecek kimsem yok o Gürültülü ortama da sokmak istemedim biraz huzursuzum

Bence küçük daha bir de ses rahatsız edici olabilir onun için

Bence gerek yok sokma, her şeyi geçtim ortalık hastalık kaynıyor.

Kızlar oğlum uyanık olduğu her an emmek istiyor ben kendimi çok yorgun ve tükenmiş hissediyorum bu yüzden. Karnı doymuyor mu acaba sütüm yetersiz mi diyorum ama kirli bez sayısı da normal. Bu durumda olanlar siz neler yapıyosunuz

Alistirabildinjz mi memeye benim kızım da çekmiyor sağıp biberonla veriyorum.dogumdan sonra 6 gün kuvezde kaldı orda biberon kullanıldı şimdi memeyi bı iki cekiyo daha almiyo.sutum azalacak falan diye korkuyorum böyle sagarak mümkün değil yetmez

Aktif hala emmiyor kuzum hatta kucakta asla emmiyor canım yatarak ama emzik niyetine arada doyurmak için emiyor bolca :)
Yavaş yavaş aşılıyor diyelim yatarak ama tabi :) normal pozisyona nasıl geçecez bilmiyorum :) sende istersen yatarak dene belki daha sonra normal emer seni

Kızzz niye hiçbirşey yok onda benimki bide koluma sarılıyoo

Ne bilim ya eşim hemen gerginlik yaratan biri beni de geriyor sonra elime yüzüme bulaştırıyorum oyüzdende olabilir. Belki senin gibi tek yıkasam daha rahat olur

Reactions: Jou
Deneyelim bakalım inşallah

Oy kuzum benim dışarda zor olur senin için yatarak olması ay emzik verdin mi peki alıyor muydu

Oy kuzum benim dışarda zor olur senin için yatarak olması ay emzik verdin mi peki alıyor muydu
Aynen zor olur dün abartısız iki saat emdi mesela uyumakta bilmiyor mahvetti beni :) emzik bazen güzel alıyor bazen midesini bulandırıyor. Birde biberonda benim yaptığım hatayı yapmayın ya. Aventin kolik için olan içinde kaşık olan biberondan almıştım hala onu kullanıyorum. Ama belis mamasını yerken çok yoruluyordu hala, sonra annem o artık büyüdü bir büyüğünü alman lazım yazık çocuğa fazla gelmesini istiyor dedi çok üzüldüm ya nasıl düşünmedim ben bunu gerçekten bir tane delik var ve çok az geliyor

Maşallah 2 saat iyi dayanmışsın emzik benimki de aynı ya bi alıyor bi almıyor genel olarak almıyor bende onu araştırcaktım bak unutmuştum 2 numaraya ne zaman geçmek gerek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…