Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Canım çok az emiyormuş bazen bir kaç dk sürüyor bazen 10 dk falan dediği için dedim yoksa haklısın tabiki içer gerçi benim ki içmiyor ı ı deyip eliyle yada diliyle itiyor:))

inşAllah canım uyukuya gecerken emzik alsalar o bile ne kadar kolaylık olur bize

Ya ben neden emzik verdiğimde üzülüyorum öyle bir çekiyor ki bazen acaba doymadı mı aç mı meme verseydim daha mı iyiydi öyle uyusaydı deyip fazla tutmayıp geri alıyorum psikoloji iyi diil sanırım bende

Emzik kabul etmesi bence de iyi. Ben de isterdim emzik almasını. Daha bu sabah kahvaltida tok oldugu halde meme istedi sirf kendisine emzik olsun diye. Kucagimda birlikte kahvalti yaptik, agzi memedede emmeden öylece bekledi :)

Emzik kabul etmesi bence de iyi. Ben de isterdim emzik almasını. Daha bu sabah kahvaltida tok oldugu halde meme istedi sirf kendisine emzik olsun diye. Kucagimda birlikte kahvalti yaptik, agzi memedede emmeden öylece bekledi :)

Yaaa yerimmm bazen keşke bende beni emzik gibi kullansın ama emsin istiyorum yatarak pozisyon nereye kadar diyorum. Kucağımda o pozisyonda durmaktan bile nefret ediyor

Canım çok az emiyormuş bazen bir kaç dk sürüyor bazen 10 dk falan dediği için dedim yoksa haklısın tabiki içer gerçi benim ki içmiyor ı ı deyip eliyle yada diliyle itiyor:))
Öncesini görmedim de ben de bu konuda çok kafa yoruyorum doyuyor mu diye ya valla anneliğin çilesi bu galiba ,akıllarda hep aynı soru ;bu çocuk doyuyor mu

Öncesini görmedim de ben de bu konuda çok kafa yoruyorum doyuyor mu diye ya valla anneliğin çilesi bu galiba ,akıllarda hep aynı soru ;bu çocuk doyuyor mu

Daha çok yolumuz var doyuyor mu diye daha çok kafa yoracağız sanırım :)

Emzik gibi kullanıyorr olabilirr memüklerinii

Kizlar sizin bebekler ne kadar süre emiyor? Benmki 13 gunluk suan, 3-5 dk emip uyuyakaliyo doymadigi icin sonra yine uyaniyo, bazen de 10-15 dk emiyo ama yine doymuyo galiba, 45dk sonra uyanip yine araniyo bu sefer mama veriyorum bnde doymuyo diye
Aynı sorunu iki gecedir yaşıyorum sanırım alışma aşamasındalar o yüzden doyuyor gibi ama sürekli emiyor ve her defasında doymamış gibi davranıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…