Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlarrrr kizçe nin kilosunu merak etmiştim hahaha bizim evdeki tartıyı koydum ustune bebeyii 4.400 kilo olmuş bakalım yarın dogrumu çıkıcak
Tartın varsa önce kendin çık ,sonra bebekle çık aradaki farka bak kuzum,bence daha çok almıştır bebisi tek koyunca eksik çıkıyor

Reactions: Jou
benimde aynı canım hala ara ara ağrım oluyor ameliyat yerim hala şiş. zaten ilk sezeryanıma göre bu baya ağır ve zor geçti. 2. olduğu için cok dinlenmiyorum ve 2 çocukla cok yoruluyorum onunda etkisi var mı bilmiyorum

Yaaaa kızz öylemi diyosunn benle beraber nasıl hesaplıycam pekii benimkide doğru çıkıyo

Bizde öyle yapıyoruz ilk başta 2 defa çıkıp tam kilomuzun doğru olduğuna emin olup bu sefer miniki alıyoruz kucağımıza ona göre hesaplıyoruz

Kızlar gece camı açıyor musunuz yatarken? Oda sıcaklığı kaç olmalı 23-24 falan mı? Bizim buralar yeni ısınmaya başladı gece cam açsam diyorum
İlk zamanlar açmadım fazla şimdi açıyorum çünkü sıcak oluyor baya ama kısa kollu giydirdiysem üstünde ince bi örtü falan kesin örtüyorum cam açıkken.

Hic emmiyomu yani artik ?

Bnmki emse bile doymuyo bazen ustune mama vermek zorunda kaliyorum, bazen de yapiyorum icmiyo, gunluk toplam kac ml mama vermis oluyosunuz siz? Bizimki cok oluyo, 3-5 kere veriyorum gunde duruma gore

Emiyor ama mamadan sonra uyku moduna geçerken emiyor

Kızlar sizin miniklerde kusma durumu nasıl benimki bazen çok kusuyor bazen fazla geleni kusuyor peynirimsi olanı

Evt iste bende isin icinden cikamadm ya, sutum mu yok cok mu mama veriyorum diye strese girdim

Hiç strese girme ben şuan 5 defa mama veriyorsam en fazla 3 defa süt verebiliyorum. Emzirdikten sonra mama yiyorsada ver zaten demekki doymamış. Ara ara sağıyormusun çok emmiyorsa sende sağ mutlaka onuda verirsin

Hiç strese girme ben şuan 5 defa mama veriyorsam en fazla 3 defa süt verebiliyorum. Emzirdikten sonra mama yiyorsada ver zaten demekki doymamış. Ara ara sağıyormusun çok emmiyorsa sende sağ mutlaka onuda verirsin
Canım emdikten sonra mama yemesi sadece aç olduğunda olmaz ki ,şuan mideleri çok küçük ,ben bir kaç kere emzirip mama verdim ilk zamanlar içti.
Mama daha tok tutuyor,anne sütü daha hafif kolay sindiriliyir ya çok çabuk acikmalari sık beslenmek istemeleri normal

Aynu aynı asla dinlenme yok ,ilk günden itibaren ayaklanip her işimi kendim gördüm,iki çocukla ikinci sezeryan ve aynı yerden iki kere kesilmek ,ağrılarım geçmiyor

Hic emmiyomu yani artik ?

Bnmki emse bile doymuyo bazen ustune mama vermek zorunda kaliyorum, bazen de yapiyorum icmiyo, gunluk toplam kac ml mama vermis oluyosunuz siz? Bizimki cok oluyo, 3-5 kere veriyorum gunde duruma gore
Günde toplam 4 ölçek mama içmiş oluyo işte. Biberonların üzerinde 1-2-3-4 diye rakamlar oluyor ya 2 ye kadar yapip veriyorum sabah ve akşam olacak şekilde. Toplamda 4 doz olmuş oluyor. Geceleri daha aktif emiyor ama gündüzleri memede hemen içi geçiyor bazen uyandıramıyorum uyandiramazsam birakiyorum, 10 dk sonra zaten yine ık mık yapmaya basliyor, alip yine emziriyorum bu sekilde zor ve yorucu oluyor benim icin de ama baska türlü mama vermek zorunda kalirim. Doktor günde bir defada 3 dozdan fazlasini vermeyin mama olarak siz verdikce o içer o içtikçe de midesi genişler doymamaya başlar dedi. Memede süt bitince zaten anliyorsun, ucunu boş cekmeye ve meme ucunu çignemeye başlıyor benimkisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…