Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Şimdi 24 derece gözüküyor ev nem de 51. Ama normal durulmayacak gibi değil. Yatak odasını değil de mutfağı açtım bende. Biraz daha ısınınca açarım o zaman bende

Bizim de öyle aman aman bi sıcak değil ama ısınmaya başladı şimdiden sorayım dedim kaç derece olması gerek içeri diye şu an 24 derece içerisi bizim

Kızlar gece camı açıyor musunuz yatarken? Oda sıcaklığı kaç olmalı 23-24 falan mı? Bizim buralar yeni ısınmaya başladı gece cam açsam diyorum

Bizim buralar da yeni ısınmaya başladı ama cesaret edemedim hala

Aynı benimki gibi yani. Benimki birde basıyordu çığlığı sonra. Sonuç biberonla mama sağanildiğim kadarı ile süt. Umarım senin ki bir an önce alışır

benim kızda aynı fazla emdiği zamanda kusuyor beni emzik olarak kulanmaya başladı galiba. haftaya kontrolümüz var eğer ki kilo alımı normal ise emzik vermeyi düşünüyorum.
Normal çıkar inşallah kilo alımıevet emzik olduk bebeklerime sanırım ben emzik vermeyi denedim onu da kabul etmedi senin alır umarım biraz rahat edersin

Valla ben napam ahsenle uğraşıyoruz işte yuvarlanıp gidiyoruz ay valla tek çocukla zorlanıyorum ben bile Allah yardımcınız olsun
Amjn hepimizin kuzucum,sen de çok uğraştın maasallah ya Emzirme işiyle takdirle okuyorum valla ama kızın inadı var demekki annesi ikizler bebesi dedigini bildiğini yapar.
Bir ayı geçti bile değil mi ,bı bakacağız ek gıda falan konuşuyorz sağlıkla inşallah

Kızlar bilen veya benim gibi olan varsa lütfen yazsın ,
Sezeryan sonrasi ağrılarınız ne kadar zamanda geçti,benim bir ay olacak hala toparlanamadm ,ilk bebiste hiç böyle değildim ikinci olduğu için mi veya bir sıkıntı mı yaşıyorm ,
Doktora gitmeye korkuyorum ya.
Dikişlerimin sag üst tarafında çok ağrı var özellikle kalkıp oturunca.
Akıntı kızarıklık kanama açılma vs görünürde hiç birşey yok.
İçeride bir ağrı var.
Sezeryan olanlar ağrınız tamamen geçti mi bu normal mi? yazarsanız çok sevinirim

Normal çıkar inşallah kilo alımıevet emzik olduk bebeklerime sanırım ben emzik vermeyi denedim onu da kabul etmedi senin alır umarım biraz rahat edersin
Sadece anne sütü verince de bu kilo işi çok kafa karıştırıyor,doktor mama ver dedi eşim de sürekli verelim diyo .
Ben vermiyorum .
İnşallah güzel kilo almıştır kontrolu bekliyorum.
Yoksa herkesten bı ton laf yiyeceğim.
Ek gıdaya çok kaldı mı
Gerçi ek gıda büyük bı kabus valla ben ilkinde çok zorlandım hala iştahsız gerçi

Günde 2 defa 2 doz olacak şekilde veriyorum. Birini sabah digerini de gece yatarken veriyorum.

Aynı benimki gibi yani. Benimki birde basıyordu çığlığı sonra. Sonuç biberonla mama sağanildiğim kadarı ile süt. Umarım senin ki bir an önce alışır
Hic emmiyomu yani artik ?
Günde 2 defa 2 doz olacak şekilde veriyorum. Birini sabah digerini de gece yatarken veriyorum.
Bnmki emse bile doymuyo bazen ustune mama vermek zorunda kaliyorum, bazen de yapiyorum icmiyo, gunluk toplam kac ml mama vermis oluyosunuz siz? Bizimki cok oluyo, 3-5 kere veriyorum gunde duruma gore

Biz de sadece anne sütü ile ilerliyoruz bakacağız kilo durumuna göre artık kontrole gittiğimizde ek gidaya daha çok yolumuz var sanki iştahlı olurlar inşallah o zaman rahat ederiz

Kizlar sizin bebekler ne kadar süre emiyor? Benmki 13 gunluk suan, 3-5 dk emip uyuyakaliyo doymadigi icin sonra yine uyaniyo, bazen de 10-15 dk emiyo ama yine doymuyo galiba, 45dk sonra uyanip yine araniyo bu sefer mama veriyorum bnde doymuyo diye
Doymak degill kuzu emerken yoruluyo yorulduğu için uykuya kalıyorr sen doyup doymadığını çişine ve kakasına bakarsın benimkide öyleydi genede yoruldumu uyuyo hemen 5 dk dk geçmeden uyanıyo feltaşı gibi geziyo evin içinde

Biz de sadece anne sütü ile ilerliyoruz bakacağız kilo durumuna göre artık kontrole gittiğimizde ek gidaya daha çok yolumuz var sanki iştahlı olurlar inşallah o zaman rahat ederiz
Evet yolumuz uzun ama zaman su misali
Amin amin inşallah keyifle yer icerler

Kızlarrrr kizçe nin kilosunu merak etmiştim hahaha bizim evdeki tartıyı koydum ustune bebeyii 4.400 kilo olmuş bakalım yarın dogrumu çıkıcak
Tartın varsa önce kendin çık ,sonra bebekle çık aradaki farka bak kuzum,bence daha çok almıştır bebisi tek koyunca eksik çıkabilir daha küçük ya

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…