Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Dikişten bağımsız göbeğin hizası mı ağrı olan yer? Oraysa benim oralarda hareket ettikçe oluyordu şimdi yok ama

Bizim buralar da yeni ısınmaya başladı ama cesaret edemedim hala
İyice ısınmadan açmayız heralde gece mamaya kalktıktça bi açıp havalandırıyorum
Valla inat ki ne inat emzik veriyorum şimdi onu da almıyor cadı evet 36 gün olduk biz valla çabuk geçiyor zaman
Açıyoruz canım biz ya eve göre değişir bizim yatak odamız çok sıcak oluyor
Bizim de 24 derece falan gece biraz daha ısınınca açarım artık

Duruma bakarsın kuzu aynı şehirde bile olsa evin güneş alması ısı yalıtımı cephesi vs herşey etkiliyor.

İlk zamanlar açmadım fazla şimdi açıyorum çünkü sıcak oluyor baya ama kısa kollu giydirdiysem üstünde ince bi örtü falan kesin örtüyorum cam açıkken.
Gece mamaya kalktıkça açıyorum da 24 derece de normal sanırım açmıyorum daha. Isınınca açarım artık

Kızlar sizin miniklerde kusma durumu nasıl benimki bazen çok kusuyor bazen fazla geleni kusuyor peynirimsi olanı
90 cc ye çıktıktan sonra kusması arttı. Özellikle ağızdan gazını çıkarmazsa kesin kusuyor. Mamadan hemen sonra kusarsa normal biraz sonra kusarsa peynir kesiği gibi oluyor.

Keşke benimki de alsa ver kız benimki mama içiyor 90 cc daha omzumu yalıyor ona bakarsan hep aç

Evet ya dikişte sorun yok gibi,dikiş ve göbek arası ama sağ da tüm ağrım deriye dokunamiyorm içeriden yırtılmış gibi ağrıyor
Aşırı mı ağrısı. Bende de oldu da şiddetli değildi sanki dikiş oradaymış gibiydi. Şimdi de ara ara bi hassasiyet oluyor üstte

Yaaa yerimmm bazen keşke bende beni emzik gibi kullansın ama emsin istiyorum yatarak pozisyon nereye kadar diyorum. Kucağımda o pozisyonda durmaktan bile nefret ediyor
Olsun yatarak alıyor nasılsa. Hem bu sekilde omuz sirt agrilarinda olmaz seninkisinin kilosu da 5 üzeri olmuştur zaten. Belli bir süre sonra kiloları arttıkça kolda taşımak daha zor olacak hepimiz için.

Evwt canım aynen dikişin bittiği noktadan göbeğe doğru uzun bir çizgi şeklinde sanki dikiş orda gibi ama yeni sezeryan olmuş gibi o ilk hissettiğimiz ağrı aynen
Aşırı mı ağrısı. Bende de oldu da şiddetli değildi sanki dikiş oradaymış gibiydi. Şimdi de ara ara bi hassasiyet oluyor üstte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…