Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar sizin bıdıklarda elini emiyor mu gerçi bizimki emmiyo yiyor resmen kavga ediyor eliyle :))) birde sürekli yapmaya başladı ya

Kızlar sizin bıdıklarda elini emiyor mu gerçi bizimki emmiyo yiyor resmen kavga ediyor eliyle :))) birde sürekli yapmaya başladı ya
Bizimkide yumruk yapip emiyor tok olsada dediginn gibi kendiyle kavga ediyor ebeye sordum refleks dedi olurmus bu zamanlarda ama bilemedim ya surekli yapiyor memedn ayrilinca

Bizimkide yumruk yapip emiyor tok olsada dediginn gibi kendiyle kavga ediyor ebeye sordum refleks dedi olurmus bu zamanlarda ama bilemedim ya surekli yapiyor memedn ayrilinca

Umarım uzun sürmez bazen midesini bulandırıyor çünkü:)

Benmki de aynı kafaydı.Küçük olduklarından henüz babalığı hissetmiyorlar.Ilk cocukta hergün tartışırdım dediğin gibi seni cok iyi anlıyorum.Ne zamanki biraz büyüyorlar iletişim kurmaya başlıyorlar o zaman anlıyorlar baba olduklarını.Biraz daha beklemen gerekecek Eşlerimizin davranış şekli bu konuda aynı sanırım.
Bana uyku konusunda sen annesin diyordu (annesi babası öyle diyor sürekli)sonunda cinnet geçirdim Şükür ağzına almıyor artık o kelimeyi.Tek istediğimiz biraz anlaşılmak.
Kayınvalidenle aran nasıl?4 aylık olunca sütünü sağ ya da mamayı ver kv ye cık dısarı 1-2 saat dolaş arkadaşlarınla görüş canım.Eşinin seni düşünmesini bekleme.Bekledikçe eline birşey geçmiyor yıpratıyor.Üstelik sen zor bir hamilelik süreci geçirdin.Onun verdiği duygu durum hali de var.Allah tüm annelerin yardımcısı olsun.Yani bizim aynı zamanda kadın olduğumuzu eşleri olduğumuzu unutuveriyorlar.

Yumruğunu emiyor benimkisi de. Gazını almak için omzuma koyduğumda da kolunu emiyor cork cork :)
Benim ikisi de aynıydı ama kız daha fenaydı.Memede 1 saat inmezdi tuvalete bile beraber giderdik şükür bunda o yok
Bizi anlattın hele saat beşten sonra vampire bağlıyor benim kızım ne meme doyuruyor ne de mama... niye bilmiyorum ama bu saatlerde midesi deşiliyor çocuğumun açlıktan

Bunu işte anlamıyor neredeyse 1 sene evden çıkmadım eylülde çünkü transferim oldu aman korona var bu var dedik çıkmadım evden taa ki belis kendini toplayana kadar. Belis yeni hastanede çıktığı dönemlerde zorla beni dışarı yollardı git hava al kendine gel seninde ihtiyacın var diye sonra neden böyle yapmaya başladı anlamadım. En son konuşmamızda da ben sana çıkma demedim çık diyor bu sefer de ama bu seferde benim çıkasım yok :) aslında sen söylediğin zaman aklıma geldi yakınımda aynı şeyi yaşamıştı. Ne zaman ki bebek babayı görüp gülücükler saçıp artık onu tanımaya başlayınca bağlanmaya başladı dedi. Umarım o zaman herşey daha güzel olur diye umut ediyorum. Kayınvalidemle aram iyi oda diyor bana verirsinix çıkarsınız diye ama. Nedense ona bakma konusunda güvenemiyorum. Öyle bir his oluşturdu bende.

Benimki baş parmağını emiyor yada dediğin gibi kolunu :)

2.ay aşısında ateş falan olmadı bizde çok şükür. İyiydi
Gece uyumaları iyi ya gündüz yine bi şekilde bakılıyor
Kızlar rota aşısını ne zaman yaptıracaksınız bizim dr 3 aylık olunca eczane damlatır dedi
3 aylık olunca yaptırcam sanırım
Yumruğunu ağzına sokacak o derece senin dediğin gibi kavga ediyor resmen değişik sesler bugün sabah sürekli emmeye çalıştı öğürdü durdu sonra bide benim omzumu kolunu yalıyor emiyor şapur şupur

Fırtına çıktı bi anda Ahsenin odanın kapısı çarptı ben korktum. O da uyandı ama ağlamadı Allahtan. Geçen de pencerenin önünden hurdacı geçiyordu adam hurdacııı diye bağırınca durdu durdu bi ağladı Garipler ya hu

Tecrübeli anneler bebeğim 10 günlük kakask bu şekilde sarı sulu normal mi yoksa ishal mi acaba
Bizimki baştan beri böyle doktora sordum olur normal dedi ama siz yine de doktorunuza danışın bence.
Elini, yumruğunu, kolunu, omuzumda gezerken benm omuzumu artık nereyi bulursa aç tok farketmeden şapır şupur emiyor son 1 haftada çıktı bu, ama bizim doktorumuz kesinlikle engellememi istedi cunku Ben de tazyikli süt sorunu var meme grevi yaşadık o nedenle bize haz veren başka şeyler yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…