Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Aa kıyamam ya rahat rahat keyifte yapamıyor :)

Canım eşler gerçekten paylaşılmayı istemiyor. Kendi evlatları da olsa kıskanıyorlar. Benim eşim de yeni yeni bağlanmaya başladı. Anlayışlı olmaları gerek gerçekten. Konuşmuşsun iyi yapmışsın. Zamanla düzelecek güzel şeyler yazacaksın bize inşallah
Öperim çok
Kalça çıkıklığı yada gelişim geriliği. 1 ay sonra tekrar çekilecek

Aynen canım erkekler geç bağ kuruyor.Bize ise doğuştan yüklenmiş bu içgüdü.Ek gıda almıyor su an ya mama verecek ya da süt daha sanslısın aslında:) Bağırsaklarını yoracak saçma yiyecekler verme şansı yok güvenmelisin bence:) Sosyalleşmesi de önemli.4. aya gireyim bırakıp cıkmayı bekliyorum dört gözle.

Doktora söyledinmi hiç neden böyle acabaBenim oğluş da hasta bu aralar fazla emziriyorum saat başı neredeyse.

Kızlar Emirin solunumu sıkıntılı çıktı.Düzelene dek hergün hastaneye gideceğiz.2 gün önce gece 1 de eve geldik.3 seans oksijen takviyesi ve burun yıkamaya rağmen yine solunumu yetersizdi Akciğer röntgeni iyi çıktı kan tahlilleri de cok şükür.Ama bitmeyrn bir burun akıntısı var aşırı yoğun şekilde
Her emzirme öncesi gayret ediyorum burnunu açmaya

En sağlıklı burun açma ise şırınga ile serum fizyolojiği buruna tek hamlede hızlıca sıkmak.3-5 damla ile açılmıyor.2 şırınga hazırlayın 2.5 cc olsun her biri.Bebişi dik vaziyette tutun ya da tek iseniz hafif eğimli sırayla önce sağ sonra sol buruna sıkıverin. Çevirin bebişi yüzü aşağıda olacak şekilde,,,sırtına aşağıdan yukarı elinizle vurunca burunda ne kadar mukus varsa cıkıyor.
.

Burun akıntısından dolayı mıymış solunum sıkıntısı. Tüh ya üzüldüm valla

çok geçmiş olsun şikayetiniz sadece burun akıntısımıydı? Burnunu yıkadım kızcemin ama sonra duydumki küçük bebek oldugu için çok yıkamak kulak iltihabı yapıyormuş malzemeler öyle kaldı. Başka bi doktorda bi kaç damla yeterli tıkanık değil dedi

Geçmiş olsun canım inş bir an önce toparlanır

Doktora söyledinmi hiç neden böyle acabaBenim oğluş da hasta bu aralar fazla emziriyorum saat başı neredeyse.
Yok söylemedim 10 gün sonra gidicem o zaman sorarım ama normaldir heralde. Kimi çocuk daha boğazlı oluyor her tarafı boğum boğum bizimkinin. Krem sürmezsek ensesi bile pişik oluyor bizimkisinin kilodan

Kızlar bebisimi tek basıma yıkadım kendimi süper kahraman gibi hissediyorum bi alkışı hakettin bence bu arada e bebekten tarak seti almıştım kıllı olan çok kötü kokuyomus ya tok mu bunun bir çaresi saçını tarayamıyorum kokacak diye

Tebrik ederim bende kucağımda birlikte duşa giriyorum çok eğlenceli oluyor benim bebikte seviyor öyle. Tarağı kendi şampuanı ile yıkayıp kurutsan olmaz mı

Tebrik ederim bende kucağımda birlikte duşa giriyorum çok eğlenceli oluyor benim bebikte seviyor öyle. Tarağı kendi şampuanı ile yıkayıp kurutsan olmaz mı
Öyle yaptım şampuanıyla bekletiyorım suda ins gecer cok kotu kokuyo be

Ayy o taraktan bende de var, resmen koyun kokuyo tarak

Kızlar benim sütüm az oldugu icin mamada veriyorum sma kullaniyordum aptamile geçiş yaptım gaz sorunundan dolayi .. siz hangi mamayı kullanıyorsunuz ? Aptamil gaz yaptımı bebeginizde

Kızlar benim sütüm az oldugu icin mamada veriyorum sma kullaniyordum aptamile geçiş yaptım gaz sorunundan dolayi .. siz hangi mamayı kullanıyorsunuz ? Aptamil gaz yaptımı bebeginizde

Hipp kullanıyorum çok memnunum anne sütüne en yakın mamaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…