Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar benim sütüm az oldugu icin mamada veriyorum sma kullaniyordum aptamile geçiş yaptım gaz sorunundan dolayi .. siz hangi mamayı kullanıyorsunuz ? Aptamil gaz yaptımı bebeginizde
Biz doğduğundan bu yana aptamil kullanıyoruz sma denedik kabız oldu. Aptamil daha rahat benim bebeğim de

Yaa inşallah bir şey çıkmaz ya
Inşallah canm dualarını bekliyorum bol bol. Bi de tek kalıyoruz biz acaba neler yapması gerekiyor bilmiyorum ki hani normal de bana mı garip geliyor bilmiyorum. Mesela nasıl tepkiler vermesi gerekiyor bu aylarda. Yüksek sesten korkmuyor yada ağlarken seslemdiğimde susmuyor ama su sesi falan açınca da sanki sakinleşiyor bazen diyorum denk mi geliyor kafam allak bullak

Konuşunca odaklanıp dinliyor mu? Sağa sola kafasını çeviriyor mu? Mesela dün fırtınadan kapı 2 kere çarptı birinde ağlamadı benim kız ikincide korktu ağladı. Yüksek seste tepki vermeyebilir bazen

Konuşunca odaklanıp dinliyor mu? Sağa sola kafasını çeviriyor mu? Mesela dün fırtınadan kapı 2 kere çarptı birinde ağlamadı benim kız ikincide korktu ağladı. Yüksek seste tepki vermeyebilir bazen
Benimki hiç korkup ağlamıyor ama karşıma alıp konuştuğumda bakıyor odaklanıyor. Mesela telefon çalıyor uyanmıyor yada korkmuyor kapı çarpıyor uyanmıyor korkmuyor ama birilerine anlattığımda her çocuk korkmaz diyolar ne bileyim.

Mesela konvoy geçti bebek ara başındaydı uyanmadı ya. Aniden Bi ses çıkıyor ben korkuyorum o korkmuyor

Kızlar benim sütüm az oldugu icin mamada veriyorum sma kullaniyordum aptamile geçiş yaptım gaz sorunundan dolayi .. siz hangi mamayı kullanıyorsunuz ? Aptamil gaz yaptımı bebeginizde
Biz de hipp kullaniyoduk bebek cok rahatti kilo alimi da cok iyiydi, sonradan alerji cikinca onu birakmak zorunda kaldik, suan aptamilin alerjik mamasini kullaniyorum

Sma icinde oyle dediler kfam cok karisti mama knsnda

Doktorumuza sorduğumuzda bize bebelac yada hipp alın demişti. Biz ilk aptamil kullanıyorduk prematüre bir tek onda var diye prematürelikten çıkınca hipp e başladık ona devam ediyoruz. Evolvia denedik o direk kabız yaptı zaten çok kötüydü yarısını anca kullanıp atmıştım onu

Kızlar bebekleriniz sese nasıl tepkiler veriyor mesela sesin geldiği yöne bakıyor mu neler yapıyorlar

Karşısında durup seslendiğim zaman konuştuğum zaman pür dikkat bakıyor. Ama farklı yönde olunca dönüp bakmıyor benim ki

Karşısında durup seslendiğim zaman konuştuğum zaman pür dikkat bakıyor. Ama farklı yönde olunca dönüp bakmıyor benim ki
Benimki de beni gördüğü zaman konuşuyorum bakıyo ama onun dışında görüş açısı dışındaysa bakmıyor zaten. Ve yüksek seslerden korkmuyor veya uyanmıyor sese

aptamil kullanıyorum günde 4 kere veriyorum sorun yaşamadım.Eskiye göre daha iyiyiz şükür

Benimki de beni gördüğü zaman konuşuyorum bakıyo ama onun dışında görüş açısı dışındaysa bakmıyor zaten. Ve yüksek seslerden korkmuyor veya uyanmıyor sese

Benimki de görüş açısı olmadan bakmıyor. Yüksek seste irkiliyor ama. Derin uykudaysa sesede uyanmıyor. Ama ilk yaptığı işitme testinden geçti demiştin sıkıntı olsa belli olmaz mıydı ozaman

Kızlar bebekleriniz sese nasıl tepkiler veriyor mesela sesin geldiği yöne bakıyor mu neler yapıyorlar
irkilme oluyor ani ses olunca. kapı çarpması vs gibi. Ama birebir ses nerde oraya bakayım olmuyor. yaklaşıp konuşunca dinliyor gözüyle takip ediyor.Gönlünüzü ferah tutu işitme testinden geçmiş benim kızı ilkinde geçememişti. Normal 6 aya kadar kulak su ilr dolabilir demişti doktor

aptamil kullanıyorum gazımız doğduğumuz günden itibaren var mamayla alakalı değil masajla geçiştiriyoruz şükür

Inşallah öyledir tekrar yaptıracağım işitme testini bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…