Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar benim sütüm az oldugu icin mamada veriyorum sma kullaniyordum aptamile geçiş yaptım gaz sorunundan dolayi .. siz hangi mamayı kullanıyorsunuz ? Aptamil gaz yaptımı bebeginizde
Sma kullanıyorum ben de ek olarak ama gaz yapmadığını söylüyorlar. Mamayı veriş şeklinizle de alakalı olabilir gaz durumu. Çalkalamadan kaşıkla karistirarak en az köpükle verilmesi gerektigini okumuştum burda birinden. Birde hava yutmaması icin biberonu dik tutmak gerekiyor felan dilan bunlara dikkat ettiginkz halde mi gazı oluyor?

Biz de hipp kullaniyoduk bebek cok rahatti kilo alimi da cok iyiydi, sonradan alerji cikinca onu birakmak zorunda kaldik, suan aptamilin alerjik mamasini kullaniyorum
Alerji konusunda beninde şüphelerim var canim bazen mukuslu kakasi oluyor simdi kendim takip ediyorum süt ürünlerini kestim duzeliyor kakasi alerji doktoruna götürmeyi dusunuyorum sen nasil anladin alerjisini?

Evet canim bende kaşıkla karıştırıyorum dikte tuttuyoruz ama cok gazi oldu hatta damla 1 tane kullanioduk doktoru 2. Bi damla verdi anca rahat etti

Hippi de cok öneriyorlar deniycem olmazsa onuda

Bide canim ben birsey sormak istiyorum sana hangi marka su kullaniyorsun hende aritma var onu verme dediler erikliye basladim 1.5 lt seklinde aliyoruz pet halinde!! Mamayida hep suyu taze hazirliyorum cesme altinda ılıtıp veriyorum termosa koymuyorum disari cikmadigim surece hazirlayis seklim dogrumu onuda bilemedim!!

Mesela konvoy geçti bebek ara başındaydı uyanmadı ya. Aniden Bi ses çıkıyor ben korkuyorum o korkmuyor

Bence canını sıkma her çocuk bir değil. İşitme testini geçmiş sorun olsa geçmezdi

Ben de erikli kullaniyorum canım. Bu arada suyu öncesinde kaynatiyorsun di mi? Kaynattiktan sonra 7 dk daha kisik ateste kaynaması gerekiyor. Ben de taze hazırliyorum hep. Bu aralar havalar aşırı sıcak oldugu icin ekstra ılıklaştırmadan direkt veriyorum mamayı. Bir de mamayı bitirir bitirmez omzuma alıp gazını cıkariyorum canım, kimisi kusmasın diye mamadan belli bir süre sonra omzuna alıyor ama bazı doktorlar yer yemez hemen alınması gerektigini söylüyorlar.

Gaz aşağı inmeden omzunuza alıp çıkarın diyorlar. Anne bebek uyumundada öyle öğretmişlerdi yaptığın çok doğru yani. Ama ben çeşme suyunu kaynatıp veriyordum en başından beri

Gaz aşağı inmeden omzunuza alıp çıkarın diyorlar. Anne bebek uyumundada öyle öğretmişlerdi yaptığın çok doğru yani. Ama ben çeşme suyunu kaynatıp veriyordum en başından beri
Kaynattığın için bir şey olmaz canım ama evde çeşmeden değil de sebilden içiyorsanız ona da ondan yapabilirsin hak geçmesin

Kaynattığın için bir şey olmaz canım ama evde çeşmeden değil de sebilden içiyorsanız ona da ondan yapabilirsin

Kendimizde çeşmede içiyoruz buranın suyu cidden güzel çay makinem doğru düzgün kireç bile tutmaz yani:)

Biscuits ikinci işitme testini yaptırdın mı 3 aylık olunca dediler bana ama ben düzeltilmiş tarihi baz aldım ama yanlış mı yaptım acaba

Kendimizde çeşmede içiyoruz buranın suyu cidden güzel çay makinem doğru düzgün kireç bile tutmaz yani:)
Ne güzel valla şanslısınız. Biz bursadayız. Bursanın suyunu çok överler "bursada su çésmeden içilir" diye slogan vardı hatta bi ara ama ona rağmen çeşmelerdeb kireç akıyo desem yeridir

Ne güzel valla şanslısınız. Biz bursadayız. Bursanın suyunu çok överler "bursada su çésmeden içilir" diye slogan vardı hatta bi ara ama ona rağmen çeşmelerdeb kireç akıyo desem yeridir

Anneannemler eriklide otururdu cidden suyu çok güzeldi. Demek eski o güzel suyu kalmadı

Evet canim en az 10 dk kayniyor önce

Gazini aliyorum hemen yoksa kusuyor

Biscuits ikinci işitme testini yaptırdın mı 3 aylık olunca dediler bana ama ben düzeltilmiş tarihi baz aldım ama yanlış mı yaptım acaba
Biz daha hastanede kalırken yaptılar canım geçtiği için doktor 6 ay sonra tekrar dedi, söylemediler mi düzeltilmiş mi normal mi diye, bildiğim kadarıyla arasında 6 ay süre olması gerekiyor

Kızlar ben de sma'ya geçmeyi düşünüyorum kullanan var mı aranızda? Golden goat tan memnunum aslında ama sanki doyurmuyor çok çabuk acıkıyor şeker ve nişasta olmadığı için içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…