Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Biz daha hastanede kalırken yaptılar canım geçtiği için doktor 6 ay sonra tekrar dedi, söylemediler mi düzeltilmiş mi normal mi diye, bildiğim kadarıyla arasında 6 ay süre olması gerekiyor

Bizimde ilki hastanede yapıldı 2. İçin 3. Ayda dediler nedense sormayı da unuttum olmadı sağlık ocağına sorarım
Geçen hafta sağlık ocağında boyuna 58cm dediler sizin bebisler nasıl?

Bende iyi benim minik 56 cm di

Alerji konusunda beninde şüphelerim var canim bazen mukuslu kakasi oluyor simdi kendim takip ediyorum süt ürünlerini kestim duzeliyor kakasi alerji doktoruna götürmeyi dusunuyorum sen nasil anladin alerjisini?
Benim bebeginde yuzunde kabartilar oldu ilk,sicaktan isikik fln oldu sandik ama alerjiymis, eger bebeginizin sut urunlerine alerjisi varsa sadece diyet yapmaniz gecirmez cunku normal mamalarda da inek sutu proteini oluyor, o yuzden hemen mamayi degistiriyolar
İlkten bize bebelac pepti junior vermislerdi alerjik mama olarak, hic iyi gelmedi kusturdu doyurmadi falan, sonra aptamil pregomin as verdiler, bu daha iyi geldi benim bebegine, eger alerji icin mama degistirirseniz aklinizda olsun

Ben emzirmiyorum ama geçenlerde sol omuz ve sırtım feci durumdaydı kas gevşetici kremle falan kendine geldi

Bebeği yan yatırarak uzun süre devam ederseniz oluyormuş o.Bu tıkanmış burun için.Bizim doktor da 3 damla dedi ama o 3 damla hiç bir işe yaramıyor.Eğitim araştırma hast. bu şekilde uygulayın dedi.Bir de bebeğin kafasını hafif öne doğru tutarak yaparsanız daha cok rahatlıyorlar.

Burun akıntısından dolayı mıymış solunum sıkıntısı. Tüh ya üzüldüm valla
Grip olmuş canım o yüzden Bitmeyen burın akıntısı var resmen.

Oturma şekliniz duruşunuz yanlış olabilir.Belinizi destek verecek şekilde oturun sırtınızı yaslayarak.

Ağrıyo valla hatta yazdığın okurken aklıma geldi ağrı yine ağrıdı

Çok tesekkur ederim canm

Benim de ağrıyor ya özellikle sol tarafım. Duruşumu düzeltmeye çalışıyorum ama sanırım çok dikkat edemiyorum özellikle gece uykulu uykulu emzirirken

Kizlar sütünüzü arttırnak icin neler yapiyorsunuz benim mastitten sonra cok azaldi
ben uyumadıgımda sütüm az oluyor ama nr zmn biraz fazla uyusam gögsüm doluyor. Benim genelde yediklerim bol yeşillik özellikle dereotu üzüm karpuz bana çok iyi geliyor. Ama yetiyormu derseniz mamada veriyorum)) tam anlamıyla doymuyor

Bende mama veriyorum hic istemesemde uymak benimde sutumu arttiriyor ama malesef uyuyamiyorum bebegim 24 saatte toplasak 7 saat uyuyor ondada yemek ye ev isi yap anca 2 saat uyuyorum oda gece karpuz vs tuketiyorum ama etkisini gormedim hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…