Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım bende şimdi senin paylaşımın sonrasında baktım analık 3019 emzirme 316 diyo. Peki bunlar SGK dan alacağımız doğum raporu dışında mi dün görüştüm salı günü yatar dediler. Bu o mu ondan ayrı aydınlatır misin beni

Bende mama veriyorum hic istemesemde uymak benimde sutumu arttiriyor ama malesef uyuyamiyorum bebegim 24 saatte toplasak 7 saat uyuyor ondada yemek ye ev isi yap anca 2 saat uyuyorum oda gece karpuz vs tuketiyorum ama etkisini gormedim hic
gecede mi uyumuyor Allah kolaylık versin

Kizlar bebeginde süt alerjisi olan varmi? belirtileriniz nelerdi benimle paylaşabilirmisiniz!.

Kizlar bebeginde süt alerjisi olan varmi? belirtileriniz nelerdi benimle paylaşabilirmisiniz!.
Ben bugün öğrendim kalça ultrasonu sonucunu doktora göstermek için gittiğimde. En büyük belirti benim kızımda ishal gibi köpüklü kakaydı. Gaz çıkarması sesi aynı büyük insan gibi. Basınçlı bi şekilde kaka yapması( sık kaka yapması). Doktor bana süt ürünleri tüketimimi azaltmam gerektiğini söyledi bebeğimede damla verdi anne sütünü sakın kesme dedi

Canım çok geçmiş olsun çabucak atlatsın kuzum sağlıkla amin
Evet işitme testini geçti sıkıntı yok dendi ama niye tepki vermiyor anlamıyorum
Canım işitme testini geçtiyse rahat ol. Ama için rahat değilse bi kere daha yaptır testi. Sıkma canını Allah'a emanet
Analık denilen ödeme doğum parası oluyor canım. Öyle parça parça yatıyor. İşveren onayladıkça o miktarlarda yatacak parça parça

Cok gecmis olsun canim peki mama yazmadilarmi?

Her defasında iş yeri mi onaylıcak. belli bı günü var mı

Kizlar ben bebegimi emzirirken sanirim internette cok vakit harciyorum bebeklerle ilgili onume gelen herseye bakiyorum oglumun her zerresini her hareketini incelemeyede basladim tabi en ufacik bi hareketinde hastami acaba diye dusunmeden alikoyamiyorum kendimi .. bu aralar agiz sapırdatmasi var bazende tükürük cikariyor agzindan .. emerken bi ayagini ara sira sicratiyor bide seslere karsi cok duyarli en ufak bi seste sıçrıyor bunlari internete yazinca epilepsi belirtileri cikti kalbim sıkıştı resmen sizin kuzulardada oluyormu boyle benmi paronayallaştim esim evham yapiosun hasta ettin kendini diyor ama ben cok panik yaptim acaba gazdanmi ayagini titretiyor kolik bi bebek cunku

Kızlar sizin bebekleriniz kaç dakika emiyor .benimki 12 16 dakika arasi emiyor az mı acaba bilemiyorum .büyüdükçe daha mı hızlı emiyorlar. Aç mı diye düşünmeden edemiyorum

Tükürük çıkarma bizde de var özellikle pusette bebek arabasında daha çok oluyor. Seste sıçrama bizde de var. Emerken şapırdatıyor ondan korkuyor, kendi pırtından esnerken kıh diye ses çıkarıyor ondan korkuyor

Ayağını titretme nasıl mama içerken bizimki de yapıyor da titreme değil genleşme mi ne deniliyor ya öyle yapıyor. Bence korkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…