Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hazırr 3 ayımızı girdikk benim kafamdan hiç yok kafam yorgun ben bitkin enerjim düşükk kızım gene atagı geçiriyo uykunda hemen aglıyo uyaniyo gozler kipkirmızı

Ben burayı takip ediyorum yazdıklarınızı hep okuyorum sessiz sedasız:) lohusa partisine katılırım vallahi :) laktozsuz süt içelim ama kahveyi tercih ederim tabikii. Ben hala kahveye devam

Hazırr 3 ayımızı girdikk benim kafamdan hiç yok kafam yorgun ben bitkin enerjim düşükk kızım gene atagı geçiriyo uykunda hemen aglıyo uyaniyo gozler kipkirmızı
Hoş geldin atak Allahtan geçici kız öyle düşün hep öyle olsa napardık

Valla yeni yeni olunca canim bi korktum iste

Bi de 2 ay asimiz yaklasiyo, lohusa partisi yapilicaksa elinizi cabuk tutun asidan önce katilayim bende sonrasindan korkuyorum ates falan olabilir diyolar
neler yapiliyo 2. Ay asisinda aklima gelmisken sorayim
Bizde hiç bir şey olmadı ateş vs. Ateş düşürücü al mutlaka evde bulunsun. Ateşi çıkarsa 1 çay kaşığı veriyorsun o kadar

Bi de 2 ay asimiz yaklasiyo, lohusa partisi yapilicaksa elinizi cabuk tutun asidan önce katilayim bende sonrasindan korkuyorum ates falan olabilir diyolar
neler yapiliyo 2. Ay asisinda aklima gelmisken sorayim
Bizde bisey olmadi cok sukur ebe gelmeden calpol ver demisti yarım saat once verdim bidahada vermedim agrisida olmadi fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…