Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bizde hiç bir şey olmadı ateş vs. Ateş düşürücü al mutlaka evde bulunsun. Ateşi çıkarsa 1 çay kaşığı veriyorsun o kadar
Var var hem surup var hem fitil var, hangi asilari yapiyolar? Biri verem asisi galiba digerleri neki?
Bizde bisey olmadi cok sukur ebe gelmeden calpol ver demisti yarım saat once verdim bidahada vermedim agrisida olmadi fazla
İnsallah bizde de olmaz, hangi asilari yapiyolar biliyomusun?

Var var hem surup var hem fitil var, hangi asilari yapiyolar? Biri verem asisi galiba digerleri neki?

İnsallah bizde de olmaz, hangi asilari yapiyolar biliyomusun?
Verem, kpa ve 5 li karma aşı
Kpa menenjit zatürreye karşıymış
5 li karmada tetanoz boğmaca difteri falanmış

Eşime emanet ettim minikimi kahve içmeye çıktım yarım saat durabildim koşa koşa geldim hemen
Ay öyle oluyor ya. İş yerine giderken bazen anneme bırakıyorum. Allahım motor takmış gibi yapıyorum işi hemen gideyim diye. Bazen annem bizden giderken ben bırakıyorum eşime bırakıp. Uçuyorum arabayla resmen

Kurban olurum ya. Çıkıp enerji toplayayım diyorsun onuda yapamıyorsun. Birlikte enerji toplarız artık minikimle. Ay çalışan annelere kolaylık versin mecburen bırakıp gidiyorsunuz

Kızlar sizin bebekleriniz kaç dakika emiyor .benimki 12 16 dakika arasi emiyor az mı acaba bilemiyorum .büyüdükçe daha mı hızlı emiyorlar. Aç mı diye düşünmeden edemiyorum
Ben de aynı kaygıları çok yaşadım. Benmki de genelde o sürede emiyor ama bazen de değişiyor 25 dk yi buluyor veya 5 dk emip bırakıyor. Çişli bezi takip edin kilosu da güzel ilerliyorsa sorun yok demektir.
Bi de 2 ay asimiz yaklasiyo, lohusa partisi yapilicaksa elinizi cabuk tutun asidan önce katilayim bende sonrasindan korkuyorum ates falan olabilir diyolar
neler yapiliyo 2. Ay asisinda aklima gelmisken sorayim
Biz de persembe yaptırdık aşilarini ben de öncesinde çok tedirgindim. Calpol aldım ama vermeye gerek kalmadı şükür. Sık sık ateşini kontrol ettim çıkmadı. Ama biraz huysuzlugu oldu iki gün. Büyütülecek bir şey değilmiş ben yaptım stresi siz yapmayın

Kurban olurum ya. Çıkıp enerji toplayayım diyorsun onuda yapamıyorsun. Birlikte enerji toplarız artık minikimle. Ay çalışan annelere kolaylık versin mecburen bırakıp gidiyorsunuz
Aynen ya. Hadi ben neyse kendi iş yerimiz alıp götürüyorum çoğunlukla. Ya da 1 2 saat gidip geliyorum

Ah ah 24 saat evdeyim bitik durumdayım benim bebe dışarıya çıkardık bugün ilk defa, çıkmamızla dönmemiz bi oldu hep bi ağlama bebek arabasinı indir cikar yorulduğumuzla kaldık valla oturup bi bardak çayımı zor içiyorum

Ay niye acaba yaa halbuki çoğu sever bebek arabasında gezmeyi

Kizlar sütünüzü arttırnak icin neler yapiyorsunuz benim mastitten sonra cok azaldi
Bebekle ten teması yapmaya özen göster. Olumsuz düşünceleri kafandan at özellikle.. Bol su iç, elle veya makine ile sağım yap. Ama çokta aşırıya kaçma bu sefer çok salınımı tetiklersin oda fena.. Ve en önemlisi oksitosin masajı diye bir masaj var. Sırtta omurga arasındaki boşluklara yapılıyor. İnternette aratırsan kesim video vs bulursun. Kendine o masajı yaptırt. Süt salınımını tetikliyor.

Verem, kpa ve 5 li karma aşı
Kpa menenjit zatürreye karşıymış
5 li karmada tetanoz boğmaca difteri falanmış
Oo cokmus ya, hepsini bir yaptirmak zorundamiyiz acaba, sen yaptirdinmi?
Evt valla bende stres yaptim cok, huyu degisiyo uyumuyo durmuyo diyolar, nasi bas ederim diye kafayi yiyorum suan

Uyku konusunda cok sorun yasiyorum bebegim uyumuyor uzun sure o yuzden sutum az sanirim
Günümüz aynı nerdeyse atak haftasındayız büyük olasılık benim bebişte artık çok uyumuyor. Öncelikle sütüm az deme artık olumsuz etkilemesin seni Uykusuzluk etkiliyor evet en önce psikolojiyi sonra fizyolojiyi aşacağız hepsini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…