Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar ya Gaz problemi için kimyon deneyen var mı?
Sence ben neden kimyonsu oldum
Sabah akşam içiyordum gaza ve süt artımına çok iyi geliyor.
Bazen bir çay kaşığı da bebeme veriyordum ama geçen arkadaş ebem önermiyor dedi vermiyorm sadece kendim içiyorm. Kesinlikle tavsiye ederim
Tohumunu alırsan daha iyi olur
Tohumu Havanda eziyorum
Bir çay kaşığı kadar kaynamış suya ekleyip demlenmesini bekliyorum içiyorum
Ben incia nın pişik kremini kullanıyorum. İçeriği temiz. Genel olarak da memnunum
Ek gıdaya geçince pişikler kolay kolay geçmiyor diyorlar ama onu da o zaman düşünürüm bakalım
Rezene çayı kullananiniz var mi? Bi yerde süt üretimi icin faydali diyo baska yerde östrojen salgilatir ve süt üretimini bölebilir diyo, hangidi dogruki
Rezene bebekler için çok önerilmiyor. Maalesef süt artırıcı ve gaz giderici olarak hep onu tavsiye ediyorlar ama araştırdım çok da masum değilmiş. Google da araştırma yapabilirsin o yüzden ben hiç almadım

Dimi oda olabilirr bilemedimm

:)) zannedersem batı taraflarinda yaşiyorsun.cunku burda doguda kayinvalideler asla musait misin die aramazlar,hatta ben geliyorum die de aramazlar direk gelirler.ayiptircunku bu tarz şeyler burada:))
Ayy ben anlamıyorum böyle şeyleri kadınların kendine özel alanları, belirlediği saatleri olamaz mı
Demek doğuda olsam ne olurdum diyeceğim ama benim kv de arada çat kapı gelir eşimde anneme musait miyiz diye sor dersem küser diyo

Damaklı var bende de emiyor ama çok sık düşürüyor. Kiraz uçlu denemek istiyorum aslında. Sizin de düşüyor mu ağzından sık sık?
Ooo gugubiicimm seni burda görmek ne kadar güzell oysa bizi bırakıp seni başka topiklerdesin sanıyodum şaşırttınn

Doktora bizzat sordum uyandirma dedi. 5 saati gecirmeme

Kuzum valla 3 gundur masaj yapiyorum ama faydasi yok bifidrop ve sab simplexi duzenli kullaniyorum zaten ama onlarda fauda etmedi karni cok sis uyumuyo aglamaktan cok uzuluyorum napicami sasirdim

Yavrum ya yapamayınca huzursuz olur tabi bizim kizda 2 gün yapmasa hemen huysuzlasiyor karni şişiyor zeytinyağ baya etkili olurdu aslında oda ise yaramamış
İnşallah yaparda rahat eder yavrus

Yavrum ya yapamayınca huzursuz olur tabi bizim kizda 2 gün yapmasa hemen huysuzlasiyor karni şişiyor zeytinyağ baya etkili olurdu aslında oda ise yaramamış
İnşallah yaparda rahat eder yavrus
Insallah ya gercekten cok uzuluyorum karni cok sis doktoru ariycam artik

Reactions: Jou

Süper iciyorum o zaman

aynı kutudaki mamayı mı veriyorsunuz acaba yoksa yeni mi aldınız? açıldıktan sonra 3 hafta içinde tüketilmesi gerekiyor da belki tadı değişmiştir? hipp in tadı baya güzel çünkü
İlk kutuyu bitirdik, onu içiyordu. Bunu yeni aldım asla içmiyor acaba bozuk mu diye düşünüyorum. Kokusu da yapay böyle değişik. Ebebek onlinedan almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…