Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ooo gugubiicimm seni burda görmek ne kadar güzell oysa bizi bırakıp seni başka topiklerdesin sanıyodum şaşırttınn
Yaa ben okumaya çalışıyorum ama pek de yazamıyorum bebeğim kolik oldu. Hamilelikteki güvi değil hiçbir şey burası daha kalabalık ve aktif, derdime çare arıyorum ve çok zorlanıyorum

Yaa ben okumaya çalışıyorum ama pek de yazamıyorum bebeğim kolik oldu. Hamilelikteki güvi değil hiçbir şey burası daha kalabalık ve aktif, derdime çare arıyorum ve çok zorlanıyorum
Koliğe çare yok maalesef bende yeni yeni nefes almaya başladım inşallah uzun sürmez sizinkide ama yalnızsanjz yanınıza biri gelsin. Tek çok zor oluyor psikolojik olarak da yıpratıyor insanı

Kayinvalideler oyle...hemen kuserler.bunun sebebi,ogullarini şehzade gibi yetiştirip,padişahin anasi gibi hürmet beklemeleri:))

Nebileyim acayip ağlıyo desen korkunç birşey gördü
Dün oğlum da aşırı ağladı akşama kadar biz evimize yeni geldik daha annemler kayınvalidemler derken bu zamanı buldu. Biz o yüzden huzursuz diye düşündük evi garpsedi sizin de böyle yeni bir durum varsa belki ondandır

Reactions: Jou
İlk kutuyu bitirdik, onu içiyordu. Bunu yeni aldım asla içmiyor acaba bozuk mu diye düşünüyorum. Kokusu da yapay böyle değişik. Ebebek onlinedan almıştım
Mamalar bi garip ya. Benim kızımda keçi sütlü içiyor. Bi baktığımda tadı idare eder. Bi baktığımda berbat

Koliğe çare yok maalesef bende yeni yeni nefes almaya başladım inşallah uzun sürmez sizinkide ama yalnızsanjz yanınıza biri gelsin. Tek çok zor oluyor psikolojik olarak da yıpratıyor insanı
Baya tükendim, çok sevindim sizin rahatlamaya başlamanıza. İnşallah biz de rahatlarız. Gündüzleri hiç uyumaz hep ağlar mızlar durumdayız. Evden dışarı adım atamıyorum. Gece de toplam 5 saat uyur (12-5) o arada da 3 kere emerAnnem yardımcı oluyor sağolsun. Şimdi en azından 1 öğün mama içmesini istiyorum ben 2 3 saat uyuyabileyim diye ama biberonu da mamayı da asla almayıp bağırıyor
Mamalar bi garip ya. Benim kızımda keçi sütlü içiyor. Bi baktığımda tadı idare eder. Bi baktığımda berbat
Bebelac gold daha tatlımdı diyorlar onu deneyeceğim galiba. Aslında en iyi keçi sütlü olanlarmış ama ben kaliteyi falan geçtim artık yeter ki içsin derdindeyim

Hipp i içmediyse keçi sütlüyü içmez kokuyor baya bebelac gold da iyi sanırım içeriği

Çoğumuz aynı durumdayız. Biz her akşam 6 da başlıyoruz katıla katıla ağlıyor yavrum elimizde fön makinesi karnına tutuyoruz en iyi o geliyor ama bu 8-9a kadar sürüyor. Zaman geçtikçe süre biraz azaldı ama tamamen geçmedi henüz. Bgn doktora götürdüm az kaldı geçecek dedi. Bir de reflusu var şimdi onu tedavi edici ilaçlar verdi. Yani biraz daha sabretmemiş gerekiyor. Karnına sıcak iyi geliyor ama tavsiye ederim.

ben de oğluma günde 1 öğün mama veriyorum. belki 2 öğüne çıkarmam gerekecek. doktor tavsiyesiyle hipp kullanıyodum ama bi araştırdım çok da iyi bir mama değilmiş. gıda dedektifinin devam sütleri incelemesinde baya altlarda.
golden goat a geçmeyi düşünüyorum ama kabızlık yaptı demişler. sizde oldu mu sıkıntı?
bir de evolvia kullanan var mı??

Etiket nasıl yapılıyor pekii

Hepsimi aynı olur bu bebelerin. Yüzü dışarı kucakta bak7nmayı çok seviyo benim kızda. Bu ara pusette bizde sıkıntı yaşamaya başladık. Hatta geçen yalnız çıktım. Eve dönerken baya bi ağlamaya başladı. Bi kolumda bebe bi elimde bebek arabası öle geldim eve. Ama yeni bi çözüm buldum belki senin işine de yarar. Puseti bebek arabasına dışa dönük olarak takıyorum. Bide üst tarafını da iyice açıyorum. Bakınarak gidiyo ağlamıyo o zamn. Daha 2,5 aylık dışarı bakarak gitçekmiş hanfendi

Hipp in hangisi ama eşim içeriklerine kadar araştırdı bi dosya oluşturdu hipp organik combiotic iyi ama palm yağı var tek olumsuz yönü o. Evolvia aynı şekilde iyi. Ben baby goat kullanıyorum memnunum boş kilo aldırıp çocuğu şişirmiyormuş gerçekten de öyle.

Evolvia kullanıyorduk ilk başta aşırı kabızlık yaptı bıraktık. Hatta M -Murphy de ondan bıraktı evolviayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…