Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Evolvia pişmanlıktır :)

Ah Ahh aynı şeyleri yaşadım bende sürekli mızmızdı sesinin çıkmadığı tek zaman uyuduğu zamandı. Gaz durumları nasıl o biraz azalırsa sıkıntıda azalıyor. Ay çok söylüyorum en son kimyon reklamı yapmaktan siteden atacaklar beni ama kimyon çayı gazına iyi geliyor bide önce masaj hiç fayda etmezdi bize şimdi eğer gaz sıkışması yoksa masajla atabiliyor gazını

Temiz içerikli şampuan önerilerine açığım

Fiyatı da çok el yakmasın yahu
Baby me kullanıyorum ben e bebekten aldım. Sanırım mühendisinoglunun da listede vardı. Hem köpüğü aldım hem de normal olanı. Köpüğü henüz denemedim ama diğerinden memnunum. Fiyatı da çok uygun valla

Kızlar seneye yazlık şeyler aldım baya ama sonbahar ve kışın giyecek bişeyi yok çocuğun indirim falan görürseniz haber edin

Ya bende biraz aldim ama çok almadım aslında tam zamanı sezon sonu
Kışlık benimde almam lazım bizimkilerde arada kaldi
Simdi 3 6 yazlikaldim onları giydiriyorum Ekim soğuk olur onuda 6 -9 alicam
Bana 5 tane takım 6 -9 geldi inşallah olur
Bunu markayı biliyormusun

Eklentiler

• Screenshot_20220826-150522_Chrome.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 41
Aynen canım listesinde var bende köpük olanı almıştım ya memnunum aslında ama köpük olduğu için çabuk gidiyor liften bi banyo sırasında 4-5 kere falan köpük sıkıyorum

Olabilir cano bide kalabalığın içine girince bugün dedesi sesli konustu baya agladı bian yüksek seslerden ikinıyo

Yaa ben okumaya çalışıyorum ama pek de yazamıyorum bebeğim kolik oldu. Hamilelikteki güvi değil hiçbir şey burası daha kalabalık ve aktif, derdime çare arıyorum ve çok zorlanıyorum
Öyle tabi gel buraya tabi canım pek yoktunda başka yerde görüyodum seni tesadüfen tabi oyuzden dedim geçmiş olsun

Gaz ilk başta çoktu ama şimdi çıkarabiliyor çok şükür. Ama sürekli kucakta gezmek için mız mızlanıyor. Koyduğum yerde asla durmuyor. Kimyon ben de içiyorum, tohumunu da içiyorum öğütülmüşünü de, babam aktar olduğu için en baştan beri kullanıyorum. Bizimki gaz değil de sanki huysuzluk gibi geliyor bana.
Temiz içerikli şampuan önerilerine açığım

Fiyatı da çok el yakmasın yahu
Baby me köpük ve organic şampuanında memnunum. Fiyatı da uygun. Doğduğundan beri kullanıyorum

Ayy bende gelemiyorum artık valla hiç fırsatım olmuyo herkes bebesiyle meşgul tabii

Oyun halısı ya da dönence var mı. Bizimki dönencesine bayılıyor sesi de var açıyorum. Hani keyfi yerindeyse bi lavaboua gidebiliyorum ya da ne bilim hemen kendime yiyecek bir şeyler hazırlayabiliyorum. Nasıl seninkinin ilgisi

Oyun halısı var ama sevmiyor, dönencesi yok. Ben oyuncakları gösterip konuşursam duruyor sadece. İlla yanında biri olacak konuşacak ve dokunacak ev eşyalarına ilgisi daha fazla evde gezip kitaplığa bakmak, dolaplara bakmak, aynaya bakmak gibi

Ah bu bebekler hep aynı bende oyun halısına koyuyorum bi lavaboya gidip gelene kadar mızmızlık başlıyor ama yanında oynarsam sıkıntı yok
Ama dönence de daha uzun süre duruyor yani rahat gidip geliyorum o kendiliğinden dönüyor ya ne bilim daha çok seviyo galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…