Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Cok mantıklı bende denicem hadi inşallah alısırlar
Cok komik oluyor boş bebek arabası kucakta bebe
Vallahi bu kısa zamanda nasıl huylar bunlar yahu
Evin içinde oda oda gezdir ses yok otur hemen basliyor
Yeni nesil bebeler de zor vallaha

Ay bizim kiz uyumadigi zamanlar hanımı gezdircen

İşi biliyorlar benim yanından kayboldum an ehe ehe diye

ben nişasta ve soya lesitininden endişe etmiştim bir de. ama hipp 1 de yok sanırım hipp 2 var internetten ulaşabildiğim kadarıyla. yada güncellenmiştir içerik. baby goat çok iyi görünüyor cidden, doktora sorayım belki onu denerim. teşekkürleer :)

Merhaba huzursuz bebekler için uyku düzenleri bozulunca çok oluyor ilk oğlum kolik tanısı konmuştu koliği atlatmamızın başlıca sebebi beslenmesine ve uyku düzenini oturtmamızla bittti ilk çocuklar tecrübesiz büyüyor zorluyor uykusu geldiğini fark edemediğim direnip huzursuz oluyordu bataniyede saatlerce sallıyordum ağladığında mama veriyordum biberon damağını uyardığı için emme refleksinden dolayı emihordu iyice şişincede hazımsızlık yapıp tekrar uyumuyordu kısır döngü gibiydi. Şimdi biraz daha tecrübe kazanınca 2. Oğlum daha keyifli uyku düzeni var direndiği saat sadece küme beslenme denilen emzirme uzmanlarınında bahsettiği saatler oda 1 saat zorlamıyorum memeye 1 kere mama veriyorum sonrasında uyuyor inşallah yardımcı olur sizede umarım bu zor zamanları keyifli hale getirir.

Tadına baktın mı hiç canım, nasıl tatlımsı mı? Benim sütüm tatlımsı baya. Öyle bir mama arıyorum da
Hayır bakmadım oğlum yerken bi sıkıntı yaşamadığı için gerek duymadım bebeğin kolik diye yazmışsın sanırım sma comfort da kullanabilirsin kolikler içinmiş benimki sma yıda yedi bebelac gold uda ben memnunum yani

Hiptede şeker varmış kuzu

Yektamızz secici degill onüne nekoyarsan yermiş

Kızlarım biz sabah 10 da 2. Ay asılarımızı olduk. Atesi 38 olursa bir cay kasıgı calpol içir takip et dedi. Suan en yuksek atesi 37.3 ve halsizlik var sizde durumlar nasıldı. Ası öncesi ilacı önermediler

Ay ne güzel de anlatmışsınız. Anneme anlatamıyorum bunu, ağlıyor emzir diye getiriyorlar gündüz saat başı, emince susuyor aaaa bak açmış diyorlar. Sonra yarısını kusuyor sonra ağlama krizine giriyor. Gece bile 2 saatte emmek istiyor. Uykuya da desteksiz geçemiyor sallıyoruz ve piş piş sesi ile. Siz nasıl yapıyorsunuz uykuyu? Mama ve biberon ne kullanıyorsunuz?
Elsa355 Gugubi anam kızz neye şaşırdınız bukadar
Ya ahshdhf dedesi ses yaptı korktu dedin ya ona şaşırdım. Bizimkinin dünya ile bağı yok sanki
Sma da aklımda ama kokusu ağır olmayan hafif bir mama önceliğim. Çocuğum az cins de djfjfkf

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…