Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlarım biz sabah 10 da 2. Ay asılarımızı olduk. Atesi 38 olursa bir cay kasıgı calpol içir takip et dedi. Suan en yuksek atesi 37.3 ve halsizlik var sizde durumlar nasıldı. Ası öncesi ilacı önermediler
Ben verdim canım ateş olmadan 1 çay kaşığı. Normal atlattık. Ama bizim 2 aşı yaptılar, veremi ayrıca 5 gün sonra oldu. Belki de o yüzden ağır gelmedi. Şifa olsun bebişine

Ya benim oğlan da öyle. Makine sesleriyle falan arası iyi ama misal içeri kızıma ya da eşime seslensem basıyor çığlığı. Belli bir desibelin üstünde kesinlikle konuşamıyoruz evde, alınıyor oglum

Reactions: Jou
Ay biara ağladı birinin kucağında ama bana verdiler hemen sustu oyy pohlu

Evett yaaa aynen oyle tv sesine bile bise etmezz gökgürüledi mesela bianda ona uyandı öyle şeyler yanii anam her bebekte aynı

Yok ilk defa gördüm. Bana 6-9 gelen olmadı hiç yazı tamamladım sanırım seneye için de. Şimdi de bakalım sonbahara artık. Hiç denk gelmedi daha indirim falan

Aynen canım listesinde var bende köpük olanı almıştım ya memnunum aslında ama köpük olduğu için çabuk gidiyor liften bi banyo sırasında 4-5 kere falan köpük sıkıyorum
O zaman köpük olmayanı al. Çok güzel ben seviyorum onu güzel köpürüyor

Reflü yatağına teklif geldi şimdi sanırım o da gidici. Bi satınca sanırım anasayfaya çok düşüyor benimde ilk satıştan sonra açıldı çünkü

Sweet seni görünce benimde kullanmadığım eşyaları satasım geldi yaw:)

Soya similac ve herobaby nutradefense de var şimdi baktım eşimin hazırladığı tabloya

Benim doktorum baby goata reklam ürünü öyle abartıldığı kadar değil dedi ama dinlemedim tabi. Tek tek içerik araştırdık çünkü biz aptamil öneriyor bir de. Aptamil hiç reklam ürünü değil sanki

Reflü yatağına teklif geldi şimdi sanırım o da gidici. Bi satınca sanırım anasayfaya çok düşüyor benimde ilk satıştan sonra açıldı çünkü
Senin dediğini yaptım ekledim milleti 2kisi yazdı teklif istedi sepet beşik var onu satım istiyorum evde yer yok
İlk göz ağriminda oyuncakları arabaları derken işi bitenin hemen göndereyim diyorum

Bebelac gold kullanıyorum doktor önerdi evolviada olur demişti sevdi oğlum. Emziriyorum gazını çıkarırken pıt pıt pış pış yapıp uyutuyorum direnirse ayağa kalkarak aynı şeyi yapıyorum kundakta öneriyorlar kucakta memede uyuyan bebeklere kundakla emzirip yatırınca uyanmıyor bende yapıyorum uykuya direndiğinde yada kendini elleriyle uyandırdığında. Gece uykusuda uzuyor gündüz güzel uyuyunca. 8 gibi uyuyor 12de emzirmeye kaldırıyorum 4 te kendi kalkıyor 5 te gaz sancısı oluyor 5 10 dk kadar kucaklıyorum sabah kalkışı 7 7.30 doktorum uyku için youtube ta bir kadını önerdi beslenme içinde şikayetine göre saat aralıklarını belirledi ama beslenme her zamn uymuyor. Uykuya direnirse meme istiyor yada korktuğunda emziğe alıştı genelde emzikle sakinleşiyor karnı toksa uykuyada çabuk dalıyor emzikle. biberon avent kullanıyorum aslında eds aldım meme reddi yaşadım zor bi süreçti eds kullanımı çok zor olduğu için kullanamadım biberonu hafif uykuluyken veriyorum tekrar aynı şeyleri yaşamamak için emzikte bibs kullanıyorum bi tek onu tuttu inşallah sizede faydası olur çabucak oturur uykularınız beslenmeniz

Kızlarım biz sabah 10 da 2. Ay asılarımızı olduk. Atesi 38 olursa bir cay kasıgı calpol içir takip et dedi. Suan en yuksek atesi 37.3 ve halsizlik var sizde durumlar nasıldı. Ası öncesi ilacı önermediler
37.5 un üstü ateş olarak kabul ediliyor. Bazıları hemen ver huzursuz olmasın diyor. Bazıları önermiyor. Ben artsaydı verirdim artmadan vermezdim

Yaa maşallaah resmen hayallerimi anlatmışsın. O kadar istiyorum ki siiznki gibi bir düzen oluşturmak ama bir türlü başaramadım. Günümüzün çoğu kucakta gezerek geçer oldu. Esniyor esniyor esniyor ama salıncak veya çarşaf olmadan asla uyumuyor. E haliyle destekli uyuduğu için 20 dkda uyanıyor hemencik. Bizim 11 12 gibi uyuyor, 5 5:30 kalkış. O arada da malesef 3 kez emiyor inşallah dediğiniz gibi bir düzen oluşturabiliriz biz de

Kızlar benim kız kolunu hep böyle havada tutup yumruk yapıp eline bakıyor çok datlu ve komik oluyor :)) varmı yapan sizin miniklerden:)
Eki Görüntüle 3120029
Evet yaaa elini inceliyor şaşı şaşı bakıyor bazen benimki de hala elini çok açmıyor yumruk halinde sürekli su gibi oluyor avuç içleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…