Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Mamalarınızı nerden alıyorsunuz kızlar? Market mi eczane mi online mı? Ben bu en son bebemin reddettiği mamayı internetten ebebekten almıştım. 25 derecede saklayın diyor ya acaba kargoda sıcakta bozuldu mu? Döktüm valla 1 kutuyu. Yenisini nerden alsam acaba?

Kızlar bişey danışcam size böbreğimde taş var ve bunun için ilaç kullanıyorum doktor yazarken sordum emziriyorum bisey olurmu die yok dedi ama ilaçlar ağır sırf 1 tanesi 1080mg ve ben sabah 2 akşam 2 olarak alıyorum korkudan emzirmedim 3 gündur sütümü sağıp döküyorum napsam tam bilemedim

Ben e bebekten alıyorum

Propektüste yazmıyor mu peki

İnstagramda kundakuyku ve tavşan uykusu diye danışmanlar var çok yardımı oluyor emzirmede de annesütü doktoru emziren anne gibi sayfalar var yardımcı incelersiniz 3 4 aya kadar yenidoğanlarda destekli uyku normalmiş daha sonrasında destekleri yavaş yavaş bırakmak gerekiyormuş bende destekliyırum emzikle pış pışla gece altını almıyorum ışığı açmıyorum gün ışığı gece lambası yanıyor giyinme odasında ne çok karanlık ne çok aydınlık gündüzde güneşliği kapatıyorum ama emen bebekler çabuk uyanıyor memeye en uzun 1 saat gündüz sık besleniyorlar. gündüz uykularımız bizimde gece uykusu kadar uzun değil.

Sweet seni görünce benimde kullanmadığım eşyaları satasım geldi yaw:)
Kızlar benden naçizane tavsiye, esyalari satmayın, özellikle de tek çocuğu olanlar. 2.bebekte çok işe yarıyor. Biz oğluma kıyafet ve oyun halisi harici bir şey almadık. Bu pahalilikta öyle iyi geldi ki. Kızımın her şeyini sakladım, kıyafetlerini bile. Kıyafetler şimdi boşa düşünce ilana koydum. Oğlumun şu an, park yatağından nevresime, yataktan oyuncaklara, bisikletten akülü arabaya kadar her şeyi var. Zamanı gelince dolaptan ikinci el alacaginiza kendi ablasının abisinin eşyalarını kullanır. Ben kızımın oyun halisini satmıştım, ona da çok pişman oldum. 5 sene önce 200 liraya aldığım şey 1000 lira olmuş. Mecbur yeni aldım oğluma, tabii aynisindan degil:)

Bu arada amann ben 2. Çocuğu dusunmuyorumcular da satmasin, belli bir süre geçince fikir degisebiliyor

Ahahhah bende düşünmüyorum 2.çocuğu ya

Evet yaaa elini inceliyor şaşı şaşı bakıyor bazen benimki de hala elini çok açmıyor yumruk halinde sürekli su gibi oluyor avuç içleri

Aynen benimkide öyle hele acıksın yada uykusu gelsin abavv:))
Kız valla bağımlılık yapıyor. Her şeyi koyuyorum evdeki fazlalık gitsin ya

En güzeli ya. Ben cesaret edemedim ama sizi görünce heveslendim bakalım eve döneyim denerim
Ben getirden de alıyorum indirim oluyor hep. Onun dışında genelde e bebekten alırım

Ben 2. Çocuk düşünmüyorum :)))

Bende oğlumun herseyini saklamıştim
Vallahi çok iyi geldi
İlk adim arabasi aldığımda 100.tl idi şimdi 950 simdi alamam.tabi o fiyata hele o puset oyuncakları essek varya ses çıkaran 300 TL olmuş
Kıyafetleri benimde boşa çıktı vallahi cinsiyet farkından dolayı

Valla bizim kiz yine asti kendini 4 e kadar.toplasan 1 saat uyumadi 4 dennberi de yeni uyudu surekli.kucakta uyumak istiyor yerine koydukca uyaniyor
Vallahi yorulmuşum hadi.darisi başınıza bebisler mis gibi gece uykusu uyusunlar aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…