- 12 Temmuz 2021
- 490
- 533
- 33
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #68.861
bebelac gold tatlı deniliyor bende kullanıyorum ama kendi sütüme bakmadıgım için bilemedim))Tadına baktın mı hiç canım, nasıl tatlımsı mı? Benim sütüm tatlımsı baya. Öyle bir mama arıyorum da
Ben dün çocuk doktorundan öğrendim menenjiti 3. Ayda rota ile birlikte ilk dozu öneriyorum dedi.Aile hekimi azıcık bahsetti bugün de ne kadar geç yaparsak o kadar iyi gibi bi şey dedi erken yapınca çok doz gerekiyormuş sanırım
Bana doktor ilk doz 3. Ayda rota aşısı ile yapılsın dedi. Toplamda 3 doz (b tipi idi galiba) (diğer dozların aylarını şuan hatırlayamadım). 13. Ayda da (sanırım) tek doz (A tipi idi sanırım) yapılsın dedi.Ben benim doktora da sorayim bakım farklı görüş ne diyecek bakalım
Minoris köpük şampuan kullanıyorum ben uyguna indirimden almıştım şuan ki fiyatını bilmiyorumTemiz içerikli şampuan önerilerine açığım
Fiyatı da çok el yakmasın yahu
Ara ara benim kizcede emmiyo uyumuyo huysuz agliyo falan hep bu ataklardan neyse ki 1 2günü geçmiyor bu hallerBu çok doğruuahh yavrum ya kundaklasamda istemiyo bide uykusu bolünüyo uyuyamıyo doğru duzgün kıyamam yaa
Eki Görüntüle 3120095
Bana doktor ilk doz 3. Ayda rota aşısı ile yapılsın dedi. Toplamda 3 doz (b tipi idi galiba) (diğer dozların aylarını şuan hatırlayamadım). 13. Ayda da (sanırım) tek doz (A tipi idi sanırım) yapılsın dedi.
Ayları ve tipleri tam hatırlayamadığımdan sanırım dedim
İkinci elleri bile pahalı kuzum yaBen doona kullanıyorum fiyatı vergi yüzünden türkiyede pahalı ama gerçekten son kuruşuna kadar hakkediyor, 13 kg ya kadar taşıyor tek eksi yanı tam yan yatmıyor ama dışarıya çıkmak inanılmaz kolay temiz ikinci elleri var İnternette bakabilirsiniz
Muadilinin adı ne tatlımDoona nin muadilini aldım dolaptan ben 10 numara
Allahumme aminYaaaa hadi bakalım satış olur inşallahben dün iç zıbınlarıda sattım
Baktım ama şık değil onlar daMaclaren tabikii baston modeli biraz pahalı ama dolapta fln bulabilirsin belki
Ahhh bende. Diyete başladım ama tatlı krizlerim tutuyo vallaKızlar ben tatlı isteğime engel olamıyorumMeyveyle fln da bastıramıyorum, çikolatalar, bisküviler havada uçuşuyor sizde de öyle mi?
Kizzz nerelerdesin Allah seni ne etmesinBeybitolarım napıyorsunuzzz
Benim kız bu 1 haftadır bian ses olsun bi duraksıyo hemen ikınıyo cok fena cığlığı basıyo ağlıyo çok fena yaa eşimle kavga etsem evde o derece korkak olduyoksa tv sese falan iyidir
Beri gel beri canoooHamile kalmadan önceki kiloma yaklaşmıştım şimdi hızla uzaklaştım öyle söyleyim
Evet evet dönmeye başladılar. Hem çok datlular hem de artık çok daha dikkatli olmamız lazımOyyy hadi bakalım bnm ki de öyle gece fln da uğraşıyo ha bire zorluyo kendini seslerini duyuom .
Kızzz arada yaz ama merakta bırakma biziAyy bende gelemiyorum artık valla hiç fırsatım olmuyo herkes bebesiyle meşgul tabii
Ben ebebek, lC ve civil mağazalarından aldım kışlık. Takımlar 50 TL idiKızlar seneye yazlık şeyler aldım baya ama sonbahar ve kışın giyecek bişeyi yok çocuğunindirim falan görürseniz haber edin
Büyük oğlumda kullanmıştık. Felaket ötesi kabız yapmıştıben de oğluma günde 1 öğün mama veriyorum. belki 2 öğüne çıkarmam gerekecek. doktor tavsiyesiyle hipp kullanıyodum ama bi araştırdım çok da iyi bir mama değilmiş. gıda dedektifinin devam sütleri incelemesinde baya altlarda.
golden goat a geçmeyi düşünüyorum ama kabızlık yaptı demişler. sizde oldu mu sıkıntı?
bir de evolvia kullanan var mı??
Gıda Dedektifi - #NeYediğiniziBilin
2017'den bu yana etiket okuyoruz, tüketici bilincini geliştirmeye ve farkındalığı arttırmaya çalışıyoruz. #NeYediğiniziBilingidadedektifi.com
Küme beslenme nedir. Biraz açabilir misiniz. Benim oğlan akşam 6-8 arası memeye yapıştık kalıyor.Merhaba huzursuz bebekler için uyku düzenleri bozulunca çok oluyor ilk oğlum kolik tanısı konmuştu koliği atlatmamızın başlıca sebebi beslenmesine ve uyku düzenini oturtmamızla bittti ilk çocuklar tecrübesiz büyüyor zorluyor uykusu geldiğini fark edemediğim direnip huzursuz oluyordu bataniyede saatlerce sallıyordum ağladığında mama veriyordum biberon damağını uyardığı için emme refleksinden dolayı emihordu iyice şişincede hazımsızlık yapıp tekrar uyumuyordu kısır döngü gibiydi. Şimdi biraz daha tecrübe kazanınca 2. Oğlum daha keyifli uyku düzeni var direndiği saat sadece küme beslenme denilen emzirme uzmanlarınında bahsettiği saatler oda 1 saat zorlamıyorum memeye 1 kere mama veriyorum sonrasında uyuyor inşallah yardımcı olur sizede umarım bu zor zamanları keyifli hale getirir.
Bizim rota da 3 aylik olur olmaz yapilacak,bugun bebegin kendi kendine 1 kere yan dondugunu soyledim,doktor bu ayda boyle bisey beklemeyiz dedi şaşirdimOyy maşallahbizim rota için 15eylülde gelin dediler o zamana kadar gitmeyiz heralde merak ediyorum ben de
Gerçekten zor ya. Ben hamile kaldıktan sonra almaya başladım o zamanlar bu kadar fazla değildi. Ocaktan sonra fırladı her şey.Yani ben söyleyeyim de, artik hiçbir şey alınacağı kalmamış. Bir de geçen sene maddi olarak zor bir zamandı bizim için, eşyalar olmasaydı napardim bilemiyorum⚘
Bir de emzik versen böyle emmez zaten aklına esince 40 yılda bir alıyor onu daAynen benimkide öyle hele acıksın yada uykusu gelsin abavv:))
En güzeli ya. Ben cesaret edemedim ama sizi görünce heveslendim bakalım eve döneyim denerim
Sen dolaba doona yaz arat çıkıyor. Muadilleri de zaten doona yazıyor. Foofoo var mesela muadili. Bu arada istanbuldaysan bu fofo yu satan mağazalar varmışİkinci elleri bile pahalı kuzum ya
Muadilinin adı ne tatlım
Allahumme amin
Baktım ama şık değil onlar da
Ahhh bende. Diyete başladım ama tatlı krizlerim tutuyo valla
Kizzz nerelerdesin Allah seni ne etmesin
Bence sıcaklardan rahat giydiriyoruz ya böbrekleri üşüyor
Beri gel beri canooo
Evet evet dönmeye başladılar. Hem çok datlular hem de artık çok daha dikkatli olmamız lazım
Kızzz arada yaz ama merakta bırakma bizi
Bi bakıyım mağazalara gidip. Bi e bebeğin mağazasına gidiyorumBen ebebek, lC ve civil mağazalarından aldım kışlık. Takımlar 50 TL idi
Büyük oğlumda kullanmıştık. Felaket ötesi kabız yapmıştı
Küme beslenme nedir. Biraz açabilir misiniz. Benim oğlan akşam 6-8 arası memeye yapıştık kalıyor.
Ay korktum şimdi bi ya. Yaptırmaya karar vermiştim ben. Hiç bilgim yok maalesefAlerji şüphelenilen kakada mukus olan benimki Arkadaşlar bir duyum aldım birazda araştırdım. Bakalım siz ne diyeceksiniz.
Şimdiii malum rota aşısı zamanı geldi. Aldığım duyuma göre rota aşısı alerjik bünyeli bebişlern alerjisini tetikliyor, hali hazırda alerjene tepki gösteren bebişleri daha da kötü yapıyormuş. Mukusu arttırıyor kakada on tepkisi verebiliyormuş. Bazı doktorlar bu durum karşısında yapılmamasını bazıları yapılmasını söylüyor. Büyük oğlum alerjik ve biz ona rotayı yaptırmıştık. Tam hatırlamıyorum ama onu rota tetiklemiş olabilir. Şimdi ise küçük oğluma ben yaptırmayı düşünmüyorum. Henüz doktorumuz ile görüşmedik. Sizlerin bu konu hakkında bilgisi var mı??
Bunu duyduğumda bende bi tırstım. İçtiğim sÜte ve fındığa mukus ve huzursuzluk ile tepki vermişti. Malum bu damla ağız yolu ile direk bağırsaklara bulaşıyor. Alerjide bağırsak kaynaklı. O yüzden yaptırmayı düşünmüyorumAy korktum şimdi bi ya. Yaptırmaya karar vermiştim ben. Hiç bilgim yok maalesef
Ben de süt alerjisi olan bebeklere rota aşısını yapmadıklarını biliyorum. Bizim de arada kakada mukus gibi yapışıklık oluyor. Fotolarını çektim son kontrolde dr gösterdim, hayır normal dedi. Sizin alerjiniz kesinleşti mi?Alerji şüphelenilen kakada mukus olan benimki Arkadaşlar bir duyum aldım birazda araştırdım. Bakalım siz ne diyeceksiniz.
Şimdiii malum rota aşısı zamanı geldi. Aldığım duyuma göre rota aşısı alerjik bünyeli bebişlern alerjisini tetikliyor, hali hazırda alerjene tepki gösteren bebişleri daha da kötü yapıyormuş. Mukusu arttırıyor kakada on tepkisi verebiliyormuş. Bazı doktorlar bu durum karşısında yapılmamasını bazıları yapılmasını söylüyor. Büyük oğlum alerjik ve biz ona rotayı yaptırmıştık. Tam hatırlamıyorum ama onu rota tetiklemiş olabilir. Şimdi ise küçük oğluma ben yaptırmayı düşünmüyorum. Henüz doktorumuz ile görüşmedik. Sizlerin bu konu hakkında bilgisi var mı??
Benimki mama içiyor. Bi alerjisi var mı şu an bilemem sizler gibi. Bi doktora sorayım olmadı benBunu duyduğumda bende bi tırstım. İçtiğim sÜte ve fındığa mukus ve huzursuzluk ile tepki vermişti. Malum bu damla ağız yolu ile direk bağırsaklara bulaşıyor. Alerjide bağırsak kaynaklı. O yüzden yaptırmayı düşünmüyorum
Evet kuzum istanbuldayım bakayım bi tekrar sağol bebişimmmmmSen dolaba doona yaz arat çıkıyor. Muadilleri de zaten doona yazıyor. Foofoo var mesela muadili. Bu arada istanbuldaysan bu fofo yu satan mağazalar varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?