Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar yaaa mahrem şeyler sorulmaz ama doğumdan sonra regl olan var mı yaaa
Olmayınca insan bi korkuyor hani

Ben olmadım,doktorum emziren annelerin 6 aya kadar regl olmamasının çok normal olduğunu, hatta benm de en az 4-6 ay adet görmeyeceğimi söyledi ultrasonla kontrolümü yaptıktan sonra. Şuan yumurtaların uyuyor dedi doğum sonrası beklenen bir durummuş çok da normalmiş. 6 aydan sonda regl olmazsam kontrole çağırdı.

İlk mukuslu kakada bende doktora sordum normal dedi ilk zamanlar her gördüğümde normal degil.diye sureki buda bole diyordum
Şükür Normalmiş

Hergün aynı saatlerde 6 ve 9 arası beslenme isteği gece uykusuna hazırlık Google yazdığında detaylıca bilgilendiriyor

Hayır kesin değil alerji ek gıdayı bekliyoruz
Hergün aynı saatlerde 6 ve 9 arası beslenme isteği gece uykusuna hazırlık Google yazdığında detaylıca bilgilendiriyor
Teşekkür ederim

Geziyorumm fatmooo bu araa idare et

Bana da sağlık ocağında aynen böyle dediler erkenden başlamayın 1yaştan sonra tek doz olsun vs diye kimi dinleyeceğiz bakalım yine farklı farklı görüşler

Bizim rota da 3 aylik olur olmaz yapilacak,bugun bebegin kendi kendine 1 kere yan dondugunu soyledim,doktor bu ayda boyle bisey beklemeyiz dedi şaşirdim
Erken mi yani er dönüyor bebeler ne yapalım gerçi 1 kez oldu tekrarlar mı bilmiyorum ama bence yavaş yavaş dönerler ya nerdeyse 3aylık olacaklar

Kizlar ya bn dogumdan sonra ilk reglimi oldum ama cok kotuyum yani hic bukadar kanamm olmazdi elimde ayagimda can kalmadi normlmi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…