Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar ya bebisimde günde 5 6 kere kere galan öksürük ve hırıltı var yatar pozisyondayken . Ama burun mu boğaz mı anlayamıyorum. Gıcık tutmus gibi öksürüyor balgamlı vs. Değil. Dün aşı yapmadan söyledim burnu tıkanıyor genzine akıyor olabilir dedi. Fizyolojik serum ve burun adaptörü aldım geçmez ise ve artış gösterirse bi götüreceğim sizin basınıza geldi mi hiç?

Bana da sağlık ocağında aynen böyle dediler erkenden başlamayın 1yaştan sonra tek doz olsun vs diye kimi dinleyeceğiz bakalım yine farklı farklı görüşler
Bu çocuk doktoruna ilk defa gittik yaklaşımları vs beğendim baya.. 1 yaştan sonra olan farklı tip menenjitmiş. Bana hepsi olması lazım dedi. Onlar detaylı bilmiyordurlar gibi bir şey dedi.

Allah Allah çocuk doktoru mu dedi? Özel muayeneye götürdüm ben bizim normal çocuk doktorundan çok memnun değildim. Her şeyden konuştuk. Aşı kısmında da direkt dediğim gibi dedi bana..
Evet kuzum çocuk dr. Ailecek de tanışıyoruz, torunuma da böyle yaptım dedi. Aşıların menşeini, hangi ülkelerde kaç aylıkken yapıldığını falan anlattı da kafam dalgındı çok aklımda kalmadı. Çok isterseniz yaparız ama ben 1 yaş sonrası diyorum dedi. Yaptırsak da olur yani, içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapmak gerek. Ben doktoruma güveneceğim sadece rota yaptıracağım özel aşılardan 3 5 7 ayda

sadece laktoz var yazıyor kutusunda. şeker göremedim başka. içinde bir de galacto oligosakkarit diye şeker türevi bişey var ama prebiyotikmiş o sanırım
Şeker oda işte
Zekta1 oooo seni burda görmek nekadar güzel bacummm
Bi uğrayayım didiiim
Yektamızz secici degill onüne nekoyarsan yermiş
Hahahahah burun damlasını burnuna götürürken ağzını açıyor
Kuzu 2,5 ay ne çekti bu bacın

Kizlar ya bn dogumdan sonra ilk reglimi oldum ama cok kotuyum yani hic bukadar kanamm olmazdi elimde ayagimda can kalmadi normlmi bu
Sabah yazdım fatmuş a benim de 2.oyle oldu 13 14 gün sürdü ilk 4 gün yok gibiydi sonra hayatımda bu kadar yoğun olmamıştım. Boncuk sezeryan sonrası çok kanaman olmadıysa ilk regl de oluyor dedi

Dogdugundan beri boyle pohluu hicbirşeye sıkıya gelmiyo
kendilerine baktirmayi cok iyi biliyorlar

Reactions: Jou
Doğduğu günden beri mama içerken bi hırıltı oluyor boğazında. Bişey deniliyor hatta ona instagramda gördüm. Gün içinde de 1 2 kez öksürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…