Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sabah yazdım fatmuş a benim de 2.oyle oldu 13 14 gün sürdü ilk 4 gün yok gibiydi sonra hayatımda bu kadar yoğun olmamıştım. Boncuk sezeryan sonrası çok kanaman olmadıysa ilk regl de oluyor dedi

Aaaa benim sezeryandan sonra kanamam cok az oldu muhtemelen benimde öyle olur
Kadın olmak zor anne olmak daha da zor

Hırıltı sadece emerken oluyor canim
Normalde yok
Öksürük de tükürunu yuttuğu için oluyor günde 3 4 kez
Dediğin gibi gozlemle ona göre karar verirsin kuzum

Delirteceği kadar delirtti şimdi izliyor iyi kuzu şükür toparladık biraz daha gaz sorunu azalınca oda duruldu
Yaaa yesunn onii kayananası oyyy
3 ay az delirtmedii
Şimdi ne yapsam anamı delirtsem diye düşünüyodur
Bakma öyle izlediğine
Gaz içinde huysuz du çok oda napsin

Ayy eevett canım ya ben donla pişiyorum evin içinde çıplak gezemiyorum

Vallahi oyle biran once düzelsin bitsin bu cok sıcaklar haziran sen ne güzeldin ya
Evet zaten çok sıcaktı ya hiç uyuyamadı yavrum emerken terleyen terleyen bir hal
Havalar serinledi biraz daha iyi uykusu şükür

Reactions: Jou
Vallahi oyle biran once düzelsin bitsin bu cok sıcaklar haziran sen ne güzeldin ya
Evet zaten çok sıcaktı ya hiç uyuyamadı yavrum emerken terleyen terleyen bir hal
Havalar serinledi biraz daha iyi uykusu şükür
Burası hala oyle ve cok huysuz gene çok yoruldum ya evde bukadar degildi

Bu çocuk doktoruna ilk defa gittik yaklaşımları vs beğendim baya.. 1 yaştan sonra olan farklı tip menenjitmiş. Bana hepsi olması lazım dedi. Onlar detaylı bilmiyordurlar gibi bir şey dedi.
Bilemiyorum ki ya çok isterseniz en erken 6.ay olabilir dedi ama önerdiği 1 yaşmış. Rotanın vakti gelince geldiğinde detaylı konuşuruz dedi bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…