Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
VAzgectimm baktım kv de gelcek niyetli dedim halim yokk gitisn anasınin gotünün dibine sabahtan beri kucaklarına aldıkları yok acayip yorgunum

Kıyamam ya insan nefes almak istiyor
Eşim diyor ben burayı halledim yok diyorum sen al kizcemi ben azcik ev işi yapıp dinlenim

Reactions: Jou
Bizde de aynı durum var dün doktora götürdüm reflü kaynaklı olduğunu söyledi. Siz de belki farklı bir durum olabilir.

Ayy ben ne zamandıe girmiyorum buraya valla telefonı elimize alıyoruz ama çocukla ilgili şeylere bakmaktan kendimizi unuttuk yani ben öyle oldum denebilir 3.ayımıza girdik çok şükür nasıl gidiyor sizlerde

Ay kızlar bu sorumdan sonra daha ne istiyorsun dieceksiniz ama icim rahat değil asıdan sonra bebeğim çok sakin cok enerjik değil anlamadım ya üfff bu aşı sorunu benim psikolojimi bozdu her seyi ona baglıyorum

Ay kızlar bu sorumdan sonra daha ne istiyorsun dieceksiniz ama icim rahat değil asıdan sonra bebeğim çok sakin cok enerjik değil anlamadım ya üfff bu aşı sorunu benim psikolojimi bozdu her seyi ona baglıyorum

Canım aşı ne zaman oldu ki
Merak etme yakında başlar canını okumaya yükleme yapıyordur o şimdi
Bizimki ne zaman sakinledi artık büyüyor ya desem daha beter oluyor bak uyuyor düzene girdi diyirum hop tekrar değişiyor
Eşim sen konuşma diyor

Dün oldu askım

Ayy ben ne zamandıe girmiyorum buraya valla telefonı elimize alıyoruz ama çocukla ilgili şeylere bakmaktan kendimizi unuttuk yani ben öyle oldum denebilir 3.ayımıza girdik çok şükür nasıl gidiyor sizlerde
Bizde işte yine buralarda vakit buldukça aynı bebekle geçiyor günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…