Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Süt stresi de cabası doğru söylüyorsun canım
Öylee şurda 1bucuk saat uyudum sütüm doldu hep te dinlenemem ki ben hepte uyuyamam dr dedi bolbol dinlen ev poh götürsede nasıl uyuyim dinleniyim hep süt arttsın diye humana içiyorum incir yiyorum birsürü şeyler yoruldum

Mümkün mü dinlenmek zaten zor uyuyorlar uyuduklari an hemen işe koyuluyosun kahvaltı masası akşamı buluyor bazen

Bende humana ve rezene içiyorum canım

Reactions: Jou
Bizde işte yine buralarda vakit buldukça aynı bebekle geçiyor günler
Aynen valla artık hayatımız bebeler oldu
Dinlenmek artık bi lüks bizim için ya 1 saat uykuya dalıyo ne yapcağımı şaşırıyorum ev mi temizliyim yemek mi yapiyim kendime mi bakiyim bazen aç kalıyoruz bide sütümüz olsun diye uğraşıyoruz valla çok zor Allah yardımcımız olsun

Mümkün mü dinlenmek zaten zor uyuyorlar uyuduklari an hemen işe koyuluyosun kahvaltı masası akşamı buluyor bazen

Bende humana ve rezene içiyorum canım
Aynen oyle canımm gerçektem işimiz zor bukadar bilmiyodum emzirme işi zorlancağıni böyle bile bilmiyodum şahsen

Kızlar yaaa mahrem şeyler sorulmaz ama doğumdan sonra regl olan var mı yaaa
Olmayınca insan bi korkuyor hani

Benim doktorum emzirmeye devam edildiği sürece 2 yıl regl olunmamasının normal olduğunu söyledi.

Aynenn oyle cano gerçekten

Bende ins düzene girer
Insallahh bugün bişe denedim hep meme istedi midesi dolu anlıyorum kusuyo sürekli nese boş mememi verdim yatarken bende uzandım oda uzandı emdide emdii bigüzel uyudu gittii pohluuu emzik almıyo meme istiyo dolu yerde versem bitiyo güzel taktiği buldum

Benimki de aksine seslere karşı çok aşırı duyarsız ve sıçramalar irkilme ler bizde de var ve o ayağındaki sıçrama tarzı seğirmeleri oluyor nörolojiye gittik eeg çekildi temiz çıktı ama benimde hala içim rahat değil başka bir doktora daha götüreceğim sanırım ve yeniden işitme testine girdireceğim

Nöroloji doktoru titreme esnasında tuttuğunda duruyor mu diye sordu durması iyi Bi şeymiş ve eeg temiz çıktığı için 1 yaşına kadar geçmezse getirirsin dedi

Ya bende denedim onu bizim pohlu istemiyo dolu olacak bazen ilk doluluk gb olmuyor ya az geliyo ya o zaman bile sinirleniyor dedim hanım ole ön sütle hayat geçmez

Reactions: Jou
Ya bende denedim onu bizim pohlu istemiyo dolu olacak bazen ilk doluluk gb olmuyor ya az geliyo ya o zaman bile sinirleniyor dedim hanım ole ön sütle hayat geçmez
Yaaaa cok ac değildi çünkü çokta az geliyodu baktığımda cano 7den beri dogru duzgun emzirmedim bos verdim simsi 15 dkdir emiyo iyice acikınca vercenki istemeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…