Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sağol kuzum.Toparladı çok şükür.Ahsen nasıl iyi mi?Tontiş minnak tatlış bişi oldular
İyi ya çok şükür iyi ekmek elden su gölden hesabı bugün yine bi mama içmeme şeyi başladı ağzında tutuyor seviniyor ayaklarını falan atıyor mamayı içmiyor

Ay evet ya hareketler gülüşler çok tatlı

Kizlar bugün internette dolaşırken cok guzel bir uygulamayla karşılaştım mutlu çocuklar diye günde 2 dk ayirip video izleyip bir cok yardima muhtaç bebegin hayatina dokunuyorsun okadar mutlu oldum ki cevremdeki herkese yüklettim sizlerde yüklermisiniz lutfen sma hastasi bebeklerden kimsesiz cocuklara kadar birsürü kumbaralari var video kısıtlı ama paraylada satin alinabiliyor ben hızımı alamadim hepsine attim ayyy cok mutluyum ya suan

Hemşerimm nasılsın? Sağlığınız sıhhatiniz yerinde mi? Kendin için mi gittin doktora? Oğlun için kime gidiyorsunuz? Hala devam mı bebeğinin huysuzluğu?
Evet canim kendim icin gittim cok sukur iyiyiz oglusumda iyi ben dogumu ozel saglikta yaptim ameliyata giren doktorla devam ediyoruz yolumuza .. ebru hoca memnunum şuan çok guleryuzlu ve her mesajima cevap veriyor cekinmeden soruyorum herseyi pişik bile olsak foto atiyorum huysuzluk devam ediyor uyku duzeni oturmadi malesef siz nasilsiniz

Yaaaa cok ac değildi çünkü çokta az geliyodu baktığımda cano 7den beri dogru duzgun emzirmedim bos verdim simsi 15 dkdir emiyo iyice acikınca vercenki istemeyecek

Iyi yapmışsın bazen bende Uyku saatine doğru aynı memede tutuyorum bu sefer uykuya geçişte dolu dolu istiyor
Ya gece uykusuna geçerken seninkide yapiyormu cano memeye yapisip 2 veya 3 saat memede duruyor
Ne diyorlardı ona döngü mu neydi o

Ben de kendim için odak hast gidiyorum, bebiş için cerrahiye ama sünneti özel sağlıkta yaptıracağım. Bizim de huysuzluk ve uykusuzluk devam ediyor malesef evde bir şekilde idare edebiliyorum ama dışarıya hiç çıkamıyorum, yürüyüş yapalım diyoruz bebek arabası boş geziyor çocuk kucakta bağırıyor
bu arada kızlar doğum izinleri bitmek üzere. Çalışan anneler neler yapacaksınız?

Birilerinin hayatına dokunmak cok güzel ben imkanım el verdikçe her ay düzenli olarak yardım etmeye çalışıyorum rabbim hepsine şifa versin cok zor

Oylemiymis, bnm benim bebegimin de alerjisi var napicaz simdi
Ay korktum şimdi bi ya. Yaptırmaya karar vermiştim ben. Hiç bilgim yok maalesef
Bende yaptirmayi dusunuyodum, alerji tetiklemesi söz konusu olmadi aklimi karistirdi
Doktorlara sormak lazim bi, hepimiz doktora gdnce bi soralim bakalim ne dicekler
Bizim de kakada boyle lif biseyler var gibi ama sumuk gibi degil, nasi oluyo mukus rica etsem bana ozelden atabilirmisiniz mukuslu kaka fotosunu, ay cok ilginc bi istek oldu kusura bakmayin
Benimki mama içiyor. Bi alerjisi var mı şu an bilemem sizler gibi. Bi doktora sorayım olmadı ben
Mamada da inek sutu proteini var, sut alerjisi olsa mama icerken de ortaya cikardi, herhangi bi belirti yoksa alerjisi yoktur bebikin
Kızlar yaaa mahrem şeyler sorulmaz ama doğumdan sonra regl olan var mı yaaa
Olmayınca insan bi korkuyor hani
Bende olmadm daha

Benimkine baktım şimdi tablodan keçi sütü var, yağsız süt yok, laktoz süt ürünü, süt yağı yok, inek sütü proteini yok

Olamamak dah kötü aslinda benimde uzun sürdü bu defa 8.gün hala bitmedi Her hangi bi sıkıntı olmamıstır umarim Anne olmak hem en güzel hem en zor ...
Çok şükür iyiyim canim çok haklsn en guzel duygu annd olmk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…