Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
bizim doktor da normal dedi. döküntü veya kakada kan olmadıkça alerji demeyecek sanırım. hatta bi kere 1 hafta hep mukusluydu. ona bile normal dedi. hep olan bişey değilse, ara ara oluyosa takmayın bence.

Ya bu bizim bıdıklar hep aynı şeyi yapıyor. Benimki de aynı canım yarım saat öyle oyalanıyor bazen sonrs yiyor mamasını :)

Yok canım etmiyo okadarı sanırim seninki baya memede uyumak istiyo uyandıgı gibi ağzında meme olsun istiyo emzik lazim

@1mrw
Bizdede aynı vallahi neyse artık etraf ilgisini çekiyor en azından bakiyor etrafa
Benimde iznim 9 Eylül de bitiyor yıllık izin ücretsiz izin derken 6 ayı bitsin ıstiyorum

@1mrw

Bizdede aynı vallahi neyse artık etraf ilgisini çekiyor en azından bakiyor etrafa
Benimde iznim 9 Eylül de bitiyor yıllık izin ücretsiz izin derken 6 ayı bitsin ıstiyorum
Benim de 11 eylülde bitiyor canım. Sen kamuda mı çalışıyorsun? birikmiş 38 gün yıllık iznim var ama sanki o da yetersiz olacak gibi.

Benim de 11 eylülde bitiyor canım. Sen kamuda mı çalışıyorsun? birikmiş 38 gün yıllık iznim var ama sanki o da yetersiz olacak gibi.

Özel canim Kasım başı çağırdılar hatta dedim küçük olur Aralık dediler bende yılbaşını planlıyorum bide emziriyorum emerek uyuyor o zamana kadar bi şekilde alıştırmak lazım
Benimde 35 gün var ayrıca ocak ayında 20 gün daha olacak rica edeceğim erken kullanım diyeceğim
Cok zor vallahi bırakmak

Benim de kasımı bulacak ama o zaman bile küçük oluyor. Ücretsiz izin kullanacağım gibi görünüyor. Benimki de emiyor sadece. En azından ek gıda sürecini atlatabilsek bırakmak daha kolay olur.

Bibsi çok oneren var ama korkuyorum boşuna para vermeye

Benim de kasımı bulacak ama o zaman bile küçük oluyor. Ücretsiz izin kullanacağım gibi görünüyor. Benimki de emiyor sadece. En azından ek gıda sürecini atlatabilsek bırakmak daha kolay olur.

Aynen ya ek gıda biraz daha iyi olur süt stok yapabilsek keşke ama vakit yokki sagmaya bide bizimkinin ne zaman kalkıp emmek isteyeceği belli değil
Kim bakacak bebise benim oğluma bakan teyze bakacak muhtemelen

Ben ücretsiz izne ayrılacağım bir dönem en azından. Doğum izni keşke biraz daha uzun olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…