Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aybi aynı, benimki de aynı akşama kadar soeun yok akşam uyutuyorum tam yatıyorum uyanıyor uyutuyorum tam yatiriyorum uyanıyor, 2 saat memeye yapışık kalıyor. Memede uyumasına izin versem sorun olmayacak ama kızımdan antremanliyim, direniyorum memede uyumasina

Hergün yeni bir huyları çıkıyor:) Allah yokluklarını vermesin.

Rota aşısı hakkında yazmıssınız.Bende profesörün birinden mukuslu kakada daha cok yan etki yaptıgını dinledim.eczaneden sipariş vermiştik hatta siparişi iptal ettirdik.Oğlumda laktoz alerjisi var doğduğundan beri mukuslu kaka yapıyor.Kızımda böyle sorunlar yoktu ama ona da yaptırmamıştım.

Mukuslu kaka nasıl bir şey acaba ? Böyle komple mukus mu var yoksa ara ara mi oluyor bezinde bizde de mukuslu kaka oluyor ama az az ve her bezinde var .Bir de ishal gibi sıvı mi kakasi

Yaaaaaa benimki memede uyuyor yandım desene gözleri kapalı emiyor

Aynen ya ek gıda biraz daha iyi olur süt stok yapabilsek keşke ama vakit yokki sagmaya bide bizimkinin ne zaman kalkıp emmek isteyeceği belli değil
Kim bakacak bebise benim oğluma bakan teyze bakacak muhtemelen
Sütüm sağacak kadar çok değil benim malesef, bebeye zor yetiyor hiç dolmuyor göğsüm o yüzden mamaya alışsın en azından 1 öğün diyorum ama mama ve biberon arayışım sürüyor. Annem bakacak inşallah bir aksilik çıkmazsa, yarım gün çalışacağım zaten bir süre

Kızlar sanırım bebiste konak olustu. Kepek seklinde az az. Nasıl temizlenir tarağımız var ancak zeytinyağı falan sürmeyin diyorlar
Zeytinyağı kim diyor sürmeyin diye merak ettim.Ben cilt doktoruna götürmüştüm her banyo öncesi zeytinyağı sürüp taramamı istedi 3 banyoda geçmişti.Kullandıgınız sampuan ve deterjan da etkiliyor.

Ben ücretsiz izne ayrılacağım bir dönem en azından. Doğum izni keşke biraz daha uzun olsaydı
Keşke yaa devlette mi çalışıyorsun? Önce yıllık izinleri kullanmak mı yıllık izin kullanmak mı daha mantıklı acaba
Kızlar sanırım bebiste konak olustu. Kepek seklinde az az. Nasıl temizlenir tarağımız var ancak zeytinyağı falan sürmeyin diyorlar
Hindistancevizi yağı sürüp bekletip tarayıp yıkandığını duymuştum canım, bir de daha pahalı bir yöntem olarak kokoso baby mutlu saç derisi kremi ile çözüm bulan var
Mukuslu kaka nasıl bir şey acaba ? Böyle komple mukus mu var yoksa ara ara mi oluyor bezinde bizde de mukuslu kaka oluyor ama az az ve her bezinde var .Bir de ishal gibi sıvı mi kakasi
Bizimki baya cıvık ve popoyu kaldırınca bezden popoya yapışık uzayan kısımlr oluyor ama doktor bunun normal olduğunu söylüyor. Valla googgle mukuslu kaka yazıp baktım dkfkfo sanki daha sümük sümük olması gerek gibi anladım

Hindistan cevizi saç dibine sakın yapmayın.Aşırı yağlı geçmiyor kendime sürmüştüm yanlışlıkla saç diplerime de 3 banyoda geçti.

E Ekbl56 sümük gibi uzuyor balgam kıvamında.Kulak çöpü ile kaldırın kakayı uzar.Sürekli bu iekildeyse gaita tahlili verin bence.

Kakayı bi inceleyim ben hiç bakmam doğru düzgün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…