Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
4 aylık olduğunda uyku eğitimi veriliyor.Memede uyutmayı kesinlikle bırakın.Kızım 2 yaşında memeyi bıraktık 9 aydır daha düzen yok memede uyuyordu o da.
Uyku eğitimi için 5 ay sonrası diye biliyorum. 4. Ayda ıyku gerilemesi var çünkü. Siz aldınız mı eğitim ya da düşünüyor musunuz? Almak istiyorum ama param boşa gider diye de düşünüyorum
Hindistan cevizi saç dibine sakın yapmayın.Aşırı yağlı geçmiyor kendime sürmüştüm yanlışlıkla saç diplerime de 3 banyoda geçti.
Bizde konak olmadı canım sadece instagramda görmüştüm öyle geçirdi bir anne ama tabi haklı olabilirsin çok sürmemek de lazım zeytinyağı daha kolay çıkıyorsa onu denemek daha iyi olur
E Ekbl56 sümük gibi uzuyor balgam kıvamında.Kulak çöpü ile kaldırın kakayı uzar.Sürekli bu iekildeyse gaita tahlili verin bence.
Kulak çöpüyle bakacağım mutlaka dediğiniz gibi. Foto çekiyorum doktora gösteriyorum, anne sütü alıyor sadece normal diyor. Sürekli değil ama bazen bu şekilde ve cıvık

Devletteyim canım evet öğretmenim o yüzden ilk dönem ayrılacağım en azından ücretsiz izne

Evet onsutu çok alan bebeklerde de oluyormuş bu ya da bagirsaklari iyi çalışan bebeklerde de .Yani hangisi hastalık bilemedim

Kızlar sanırım bebiste konak olustu. Kepek seklinde az az. Nasıl temizlenir tarağımız var ancak zeytinyağı falan sürmeyin diyorlar
Ben YouTube de Osman gönülal var onu dinleyerek yaptım. Banyodan önce pamukla zeytinyağını sürüyorm bir saat falan beklettim konak tarağı ile taradım sonra banyo yaptırdım ve tekrar taradım. Kabardıktan sonra ıslakken çıkmıyorsa zorlama kuruyunca tekrar konak tarağı ile tara daha güzel temizleniyor

Bebislerinize corap giydiriyor musunuz ya. Mesela uyurken falan. Benim hep çorabı var ince de olsa giydiriyorum ya bebek ayaktan usuyor

Aynen bende en son denedim
Onuda almadı
Ya bir ihtimal alırsa diye düşünüyorsun neyse aklımda kalmadi bu cocuk emzik istemiyor Ay bide emzik ağzında o kadar tatlı oluyorlarki
Evet ya cok sirin oluyorlar bide bizi biraz rahatlaticak emzik aslinda inan kolum hala agriyor mr veya bt cekilcegini bilmesem gidicem doktora sanirim kas yırtılmam var supurgeyi bile tutamiyorum artik

Kizlar konuya tam vakıf olamadim aydinlatirsaniz sevinirim simdi benim oglan hep mukuslu kaka yapio illa icinde sümüğümsü yapi oluyo bazen cok bazen az rota asisi yaptiricam 10 gun sonra geita testi verelimmi anlamadim? uykusuzluktan konuyu kavramakta gucluk cekiyorum suanda ! Alerjik bir durum söz konusuyla rota aşısi sorunmu oluyor

Bide benimde sizin gibi derdim memede uyumasi nasil olcak bu uyku egitimi ben bilmiyorum yanima yatiriyorum gece pis pis basiyo yaygarayi asla meme olmadan uyumuyor uyku arkadasi aldinizmi onu tavsiye ettiler ben hangisini alsam bilemdim bu arada ben ev hanimiyim calismiyorum farkli bir sehire gelin gelince birakmak zorunda kaldim isi ama boyle bile evi idare edemiyorum her yer yayıntı en onemlisi açız aç allah yardimciniz olsun

Alerjik bebeklerde sorun oluyormuş sanırım öyle dedi kızlar

Alerjik bebeklerde sorun oluyormuş sanırım öyle dedi kızlar
Allah allah peki sadece geita testinde belli oluyormu alerji ? Benim bildigim kadariyla farkli metotlar uygulaniyor demisti bi arkadaş benimkinin kesin alerjisi var anasi kılıklı çünkü ben alerjik bi yapiya sahibim meyveler konusunda

Bende artık bi inceleyim bari hiç bakmıyordum. Yarın da sağlık ocağına kontrole gidince rotayı yaptırcam diyordum da. Öncesinde bi doktora gidip soralım
Banada doktorunun ne dedigini iletirmisin canim bizim kontrol haftaya doktor yapcak asiyi saglik ocagi yapmiyomus burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…