Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Benimde yok canim ama gece içmiyor fazla bazen gün içindede içmiyor boşa gitmesin istiyorum ama olmuyor zaman yok
Ya biberona alistirmamiz şart yoksa işimiz zor benimki emzik almiyor bazı çocuklar biberonda almiyormus
Oğlum da avent ve Dr.brown kullanmıştım
Annenin bakması yarım gün mükemmel
En azından emzirebileceksin benim iş yerim git gel 4 saat sabah 7 aksam 8

Aaa neden yapmıyormuş ki ya halbuki ağızdan veriliyor. Çok garip. Tabi ki iletirim
Ben ebeye sordum canim daha once bebekler kusmus verdiklerinde ozel bi aşı oldugu icin aileler tepki vermis biz o yuzden yapmiyoruz ya doktorunuz yapsin yada kendin ver dedi ben veremem dedim zaten panik atagim var onu icirene kadar bayilirim bisey olurmu korkusuna

4 aylık olduğunda uyku eğitimi veriliyor.Memede uyutmayı kesinlikle bırakın.Kızım 2 yaşında memeyi bıraktık 9 aydır daha düzen yok memede uyuyordu o da.

Kimisi 5 aylık diyor 4 aylıkken ufak ufak baslim
Mecbur uyku seklini degistircem ise başlayınca sorun olacak

Evet ya cok sirin oluyorlar bide bizi biraz rahatlaticak emzik aslinda inan kolum hala agriyor mr veya bt cekilcegini bilmesem gidicem doktora sanirim kas yırtılmam var supurgeyi bile tutamiyorum artik

Of çok geçmiş olsun
Yok almak istemiyorlar acaba daha sonra alma ihtimalleri var mı

Ben veririm kendim mi versem ki bebek kusuyorsa yani ebenin ne suçu var. Ama kötü bir durum parayı ver aşı yaptır kussun geri

Of çok geçmiş olsun
Yok almak istemiyorlar acaba daha sonra alma ihtimalleri var mı
Valla hic sanmiyorum artik ümidim kalmadi doktorla konusucam ek gıdaya erken baslamak istiyorum belki ozman o tonbik karnı emmek istemez her dakika

Mukuslu kaka nasıl bir şey acaba ? Böyle komple mukus mu var yoksa ara ara mi oluyor bezinde bizde de mukuslu kaka oluyor ama az az ve her bezinde var .Bir de ishal gibi sıvı mi kakasi

Canim ben gördüm kakasinda 1.5 aylık flndi doktor normal dedi
Daha sonra daha yoğun yaptı mukuslu ona da normal dedi
Sümüksu bir kivamda

Ben veririm kendim mi versem ki bebek kusuyorsa yani ebenin ne suçu var. Ama kötü bir durum parayı ver aşı yaptır kussun geri
Evet az buz degill 800 liraya dayanmis insanlarda haklı bu devirde zor aliniyor malesef . Ebeye yüklenmişler onlarda bu şekilde karar vermiş saygı duydum ne diyim zaten doktora gidicektik kontrolumuz vardi o yapsin kusarsa aldiririm

Önden bebelerimizle konuşalım bak cocum bu aşı bilmem kaç para zaten enflasyon cocugusun kusayim fln deme
Senden değerli değil orası ayrı tabi diyip gönlünüde alalım ki evde canımızı az okusunlar

Önden bebelerimizle konuşalım bak cocum bu aşı bilmem kaç para zaten enflasyon cocugusun kusayim fln deme
Senden değerli değil orası ayrı tabi diyip gönlünüde alalım ki evde canımızı az okusunlar
inadına kusayimda sen gör demesin

Cok iyi ya
Bende kontrolde yaptircm fiyat araştırmak lazım hastanede n kadar disardanda alabilirim
Şey dedi buz torbasında getir

Ya çok şükür bizler bu aşıyı yaptirabiliyoruz da olmayanlar napiyor çok üzülüyorum devlet karşılasa nekdar güzel olurdu üstelik çokta önemli bir aşı keyfi değil allah cümlemizin evladını korusun cidden anne olmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…